Kert a tél előttKert a tél előtt
29.09.2022 | Hivatal

Kert a tél előtt

A kert nyár végén általában tele van finom gyümölcsökkel, zöldségekkel és különféle gyümölcsökkel. Készítse elő a kertet az őszi kezelésre, hogy jó állapotban vészelje át a telet.

Készüljön fel az átültetésre, vágásra, aprításra, téliesítésre, gyepápolásra, műtrágyázásra, gyümölcsök és zöldségek feldolgozására és tárolására. Ne felejtse el téliesíteni a tó vízinövényeit.

A kertészeknek szóló gyakorlati kézikönyvek és könyvek segítenek mindenben eligazodni. Készítsen elő kerti szerszámokat és kerti felszereléseket is.

Mi a helyzet a hótakaróval? Hiányzik egy jó hókotró? Van hosszú autóútja vagy nagy udvara? Cserélje le lapátját hómaróra , és szabaduljon meg profin a hótól. A hómaró gyorsan és könnyedén kezeli a hótakarót.Kézi kerti szerszámok

Kézi kerti szerszámok

A minőségi kézi kerti szerszámok minden kertész alapfelszerelése. Mindig készen áll az azonnali használatra, és nem esik szét az első használat után.

Hiányzik valami a szerszámról és a tömlőtartóról ? Ellenőrizze kerti felszerelését, és tárolja azokat szépen kerti dobozokban , kerti szekrényekben vagy kerti házakban.

Készítsen minőségi szubsztrátumot a virágágyásokhoz. A begyűjtéshez használjon kerti kosarakat , táskákat , talicskákat és kocsikat . Helyezze a biológiailag lebomló hulladékot komposztálóba .

Meg fogod nyomni magad? Keressen helyet a fészer alatt egy praktikus kerti munkapadnak l. Védje magát és dolgozzon egyéni védőfelszereléssel .

  • nincs szükség elektromos csatlakozásra, különösen alkalmas kényes és precíz kerti munkákhoz
  • kellő idő és jó fizikai állapot kell hozzá

Elektromos kerti szerszámok

Elektromos kerti szerszámok

Az elektromos kerti szerszámok fontos felszerelések közepes és nagyobb kertek és gyümölcsösök számára. Fákat és bokrokat fogsz metszeni?

Különféle kerti elektromos fűrészek és elektromos sövényvágók teszik gyorsabbá és könnyebbé a munkát. A konnektorhoz vagy a hosszabbító kábelhez való csatlakoztatás után azonnal használatra készek.

Mi lesz az ágakkal? A vastagokat a fa rácsokban tárolja a nyári grillezéshez. Vékonyabb ágak és növényi törmelékek esetén használjon elektromos aprítót. A biomasszát ezután komposztáláshoz használhatja.

  • megkönnyíti és felgyorsítja a kerti munkát, folyamatos munkavégzés lehetőségét, egyszerű karbantartást és szervizelést
  • szükséges a tápkábel csatlakoztatása a tápegységhez, a kábel gyakran megzavarja a munkát

Motoros kerti szerszámok

Motoros kerti szerszámok

A motoros kerti szerszámok nélkülözhetetlen felszerelések nagy kertekben, gyümölcsösökben és az erdőben. Használja őket profiként akár több órás munkához is. És te korlátlan vagy.

Nincs több tápkábel . Az elektromos szerszámok nagyobb teljesítményt is biztosítanak a nagyobb munkaterheléshez .

A benzines kultivátorral könnyedén előkészítheti a talajt a téli pihenéshez.

Készítsen elő védőfelszerelést , egy teli kannát benzinnel az ellátáshoz, és olajat a lánc kenéséhez .

  • az áramellátástól való folyamatos munkavégzés lehetősége
  • üzemanyagot és kenőolajat igényel, az elektromos szerszámok karbantartást és szezon utáni szervizelést igényelnek

Akkus kerti szerszámok

Akkus kerti szerszámok

Az akkumulátoros kerti szerszámok slágerek a szerszámok között. Töltse fel az akkumulátort, és menjen dolgozni. Találja meg kedvenc segítőjét.

Az akkumulátoros szerszámok szinte nem igényelnek karbantartást és szervizelést. Szüksége lesz egy tartalék akkumulátorra , töltőre és kenőolajra .

És kezdődhet a hobbimunkád. Pontosan erre van szüksége kertje karbantartásához. Válasszon igény szerint.

  • az aku szerszám szinte nem igényel karbantartást és szervizelést
  • tartalék akkumulátor a munkaidő meghosszabbításához rövidebb munkaidő az akkumulátor kapacitásának megfelelően elektromos csatlakozás szükséges az akkumulátorok töltéséhez

Kerti műtrágyák és kerti kémia

Kerti műtrágyák és kerti kémia

Van már kerti kocsija a műtrágyához? Ideálisak a kerti műtrágyák felületi kijuttatására. Készítse elő a talajt a fák, cserjék és pázsit teleléséhez. Biztosítsa őket a szükséges tápanyagokkal és szerves trágyákkal .

Védje őket a gyomoktól, mohától vagy kártevőktől vegyszerekkel és permetezéssel . Pontosan adagolja és permetezze. Válasszon kézi , benzines vagy akkumulátoros permetezőt .

Az ősz, a nedves napokon az ideális időszak új fák és cserjék ültetésére. Vannak már palántái és magjai ? Ne felejtsd el a pezsgőfürdőket. Segítségükkel készítsen egészséges palántákat a jövő évi termés megtelepedéséhez.

Kezelje az üvegházakat , üvegházakat , emelt ágyásokat vagy különféle menedékeket védőbevonatokkal és lakkokkal . Növelje funkcionalitásukat és élettartamukat.

  • termésnövekedés, hatékony védekezés a kártevők ellen
  • a vegyszerek károsítják a környezetet

Olvassa el is

Joghurtkészítők – segítők a természetes immunitás támogatásában.

Joghurtkészítők – segítők a természetes immunitás támogatásában.

Készítsen otthon ízletes probiotikus joghurtokat kiváló minőségű friss vagy szárított gyümölcsökből. Szerezzen megfelelő immunitást a jó baktériumoknak köszönhetően, amelyek nélkülözhetetlenek a bél mikroflóra megfelelő működéséhez.

Ruhagőzölő a ruhák egyszerű kezeléséhez és fertőtlenítéséhez.

Ruhagőzölő a ruhák egyszerű kezeléséhez és fertőtlenítéséhez.

A gőz lágyítja és kiegyenesíti a textil szálait, ezáltal kiegyenesíti a ráncos ruhákat és a redőket. Ugyanakkor hatékonyan fertőtleníti a textíliákat.

Hogyan válasszuk ki a legjobb kávét?

Hogyan válasszuk ki a legjobb kávét?

A kávé az egyik legrégebbi és legnépszerűbb serkentő ital. Ízletes ok a baráti találkozásokra, a kellemes kikapcsolódásra, pihenésre.

Házi füstölők a füstölt húsok természetes tartósítására és teljes ízére.

Házi füstölők a füstölt húsok természetes tartósítására és teljes ízére.

A szárítással együtt a füstölés az élelmiszerek tartósításának legrégebbi formája. A népszerű hentesek és húsfeldolgozók kiváló alkalom az egész család és baráti találkozásra.

Ablaktisztítás – hatékony és modern.

Ablaktisztítás – hatékony és modern.

Az ablakok, tükrök, zuhanyfülkék vagy különféle sima fényes felületek tisztítása otthon gyakran rémálom. De tedd hatékonyan és korszerűen.

Pihenjen a téli sportok mellett.

Pihenjen a téli sportok mellett.

Szlovákia gyönyörű hegyvidéki ország számos jól felszerelt téli üdülőhellyel. Remek környezetet kínálnak a kikapcsolódásra és sportolásra, kiváló hóviszonyok mellett.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő főzőlapot?

Hogyan válasszuk ki a megfelelő főzőlapot?

Szerelje fel modern otthonát üvegkerámia főzőlappal vagy biztonságos indukciós főzőlappal. Próbálja ki az innovatív, szórakoztató, egyszerű főzést és sok intelligens funkciót.

Hogyan kezeljük az autót tél előtt?

Hogyan kezeljük az autót tél előtt?

És ne feledd! Közeledik az év még kihívásokkal telibb része! A hideg téli körülmények próbára teszik útitársa karbantartását és megjelenését.

Tűzhelyek és sütők sütéshez a tökéletes kulináris élményért.

Tűzhelyek és sütők sütéshez a tökéletes kulináris élményért.

A kályhák és sütők nélkülözhetetlen segítség a konyhában az ízletes, színes és tökéletesen sült ételek elkészítéséhez.

Modern páraelszívók egy stílusos konyhához.

Modern páraelszívók egy stílusos konyhához.

Instant vízforralók a tea és kávé szerelmeseinek.

Instant vízforralók a tea és kávé szerelmeseinek.

A klasszikus kávés kávé szerelmese? Szereted élvezni a világ minden tájáról származó teák ízét és illatát? Egy modern háztartás nem nélkülözheti a vízforralót.

Élelmiszerszárítók a szezonális gyümölcsök minőségi feldolgozásához.

Élelmiszerszárítók a szezonális gyümölcsök minőségi feldolgozásához.

Fedezze fel a gombák, gyümölcsök, zöldségek, gyógynövények és egyéb ételek szárításának világát. Legyen Önnél egészséges nassolnivaló egész évben vegyszerek és tartósítószerek nélkül.