Karcsú, hosszúkás mennyezeti lámpa króm, LED IP44 - Lapos

Karcsú, hosszúkás mennyezeti lámpa króm, LED IP44 - Lapos

Karcsú, hosszúkás mennyezeti lámpa króm, LED IP44 - Lapos

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 95 266,50 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Karcsú, hosszúkás mennyezeti lámpa króm, LED IP44 - Lapos - termékleírás

Ez a lakás egy elegáns mennyezeti lámpa, amely bármilyen belső térbe illik! A lámpa beépített LED -es fényforrással rendelkezik, 33 Watttel, 20 000 égési órával. Kelvinben állítható egy kapcsolóval: 2700 K és 5000 K között lehet. Tehát térjen át a fehér fényről a funkcionális fényre! Szuper praktikus! A 4100 lumen és legalább 2700 K kombinációja biztosítja, hogy a fény nagyon erős legyen. Tökéletes irodába vagy garázsba! 44 -es IP -értékével tökéletesen elhelyezhető a fürdőszobában. A lámpa matt üvege 'tompítja' a fényt, és puha megjelenést kölcsönöz a belső térnek. A lámpa hossza 120 cm, magassága 6,5 cm, szélessége 30 cm. A szerelőlemez hossza 60 cm, szélessége 20 cm. Töltse ki belső teret ezzel a lakással!

Termék Karcsú, hosszúkás mennyezeti lámpa króm, LED IP44 - Lapos termékcsoporthoz tartozik LED lámpák, a márkához tartozik Paul Neuhaus az e-shop kínálatában Lampaesfeny.hu.

Ez a termék a kategóriába tartozik Mennyezeti lámpák, a márkához tartozik Paul Neuhaus, boltban megtalálod Lampaesfeny.hu.

Termék Karcsú, hosszúkás mennyezeti lámpa króm, LED IP44 - Lapos csoport termékei között található LED mennyezeti lámpák, a márka gyártja Paul Neuhaus, boltban megtalálod Lampaesfeny.hu.

Karcsú, hosszúkás mennyezeti lámpa króm, LED IP44 - Lapos - termék paraméterei

Karcsú, hosszúkás mennyezeti lámpa króm, LED IP44 - Lapos - ár és elérhetőség előzményei

Karcsú, hosszúkás mennyezeti lámpa króm, LED IP44 - Lapos - egyéb érdekes termékek

Karcsú, hosszúkás mennyezeti lámpa króm, LED IP44 - Lapos - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?