Instant vízforralók a tea és kávé szerelmeseinek
21.11.2022 | Szerkesztőség

Instant vízforralók a tea és kávé szerelmeseinek

A klasszikus kávés kávé szerelmese? Szereted élvezni a világ minden tájáról származó teák ízét és illatát? Modern háztartása nem nélkülözheti a vízforralót .

Válassza ki a méretet és a térfogatot a felhasználási célnak megfelelően. 0,4 l elég egy utazóbőröndhöz. Többtagú háztartásokhoz, összejövetelekhez használhatja a nagyobb, 1,7-3 literes vízforralókat. A klasszikus, nem feltűnő , ultramodern vagy retro stílust részesíti előnyben? Törődsz a természettel, érdeklődsz a megújuló anyagokból készült termékek iránt? Válasszon több paraméter és funkció alapján.

Melegítse fel gyorsabban a vizet egy alacsonyabb vízforralóban , ahol nagyobb a fűtőelem. Nézze meg a minimális töltés jelzését, és figyelje a vízszintjelzőt . Ne melegítsen feleslegesen sok vizet és spóroljon energiával.

Egy átlagos háztartásban körülbelül 2,2 kW/1,8 literes vízforralótérfogat áramfelvétel elegendő. Elég gyorsan felmelegíted a vizet. Nagyobb vízmennyiség gyorsabb felmelegítéséhez több teljesítményre van szükség. Csökkentse az időt, de növelje a fogyasztást.

Tartsa a vízforralót tisztán, vízkőmentesen. Válasszon olyan eszközt , amelynek aljába spirál van beépítve . Melegítsen vizet vagy más folyadékot. Rendszeresen vízkőmentesítsen, és meghosszabbítsa a vízforraló működését és élettartamát.

Legyen világosan tájékozott a vízforraló működéséről. Kövesse a fényjelzéseket , és ellenőrizze a készülék biztonsági biztosítékait. Főleg a 100°C-ra melegítés utáni automatikus leállításról, folyadék jelenléte nélküli leállításról, valamint túlmelegedés esetén történő leállításról. Nyissa ki biztonságosan a forró fedelet egy gombbal. Talapzat forgatható alappal az Ön számára   megkönnyíti a vízforraló beszerelését a tápegységbe.

Érdekes kütyü az alapban a hőmérsékletszabályozás kijelzője és vezérlése. Általában 50°C és 100°C között van. Élvezze a megfelelő hőmérsékleten elkészített zöld teát.

A kivehető szűrő megkönnyíti a tisztítást.



Műanyag vízforralók

Műanyag vízforralók

A műanyag vízforraló a legolcsóbb megoldás. Nem zavarja a műanyag megjelenés, a klasszikus funkcionalitás és a kevésbé feltűnő stílus? Praktikus és könnyű vízforralóra van szüksége utazáshoz, kempingezéshez vagy nyaralókhoz? Válasszon a kötetek, méretek és teljesítmények nagy választékából.

  • olcsó kis súly könnyű karbantartás alkalmi használatra alkalmas
  • PVC kivitel, melegítés utáni műanyag utóíz, alacsonyabb élettartam

Műanyag vízforralók

Üveg vízforralók

Üveg vízforralók

Szereted a csillogó tisztaságot? Válasszon üveg vízforralót. A rozsdamentes acéllal kombinálva környezetbarátak is. Szabaduljon meg a műanyagok bosszantó szagától. Hozzájáruljon az újrahasznosítás mennyiségének csökkentéséhez.

Állítsa be a vízmelegítés hőmérsékletét az ital típusának megfelelően.

Szerezzen be egy stílusos teáskanna háttérvilágítást a felmelegített víz LED-es világításának funkciójával.

  • stílusos kialakítás azonnal látható térfogatú folyékony színű háttérvilágítás a hőmérsékletnek megfelelően
  • magasabb tisztasági követelmények, kevésbé ellenálló a sérülésekkel, magasabb vételár

Üveg vízforralók

Rozsdamentes acél vízforraló

Rozsdamentes acél vízforraló

A napi használatra a legmegfelelőbb a rozsdamentes acél vízforraló.

Ellenőrizze az alapvető biztonsági funkciókat. Szerezzen be egy praktikus társat a hosszú távú és megbízható használatra.

A könnyebb karbantartás és tisztaság érdekében előnyben részesítse az ujjlenyomat-mentes felületet.

Válassz színt vagy retro stílust.

  • megfizethető biztonságos és sérülésálló, könnyű karbantartás

Hogyan spóroljunk energiát otthon?


Rozsdamentes acél vízforraló

Kerámia vízforralók

Kerámia vízforralók

Az egészséges, country stílus szerelmese? A kerámia és a szokatlan stílus tökéletes az Ön nyaralójához és nyaralójához.

A vastagabb kerámia anyag csillapítja a rezgéseket a melegítés során.

A hőtehetetlenség előnyt jelent a hőmérséklet hosszabb tartásához.

Frissítse fel vintage életmódját.

  • csendes stílusos kialakítás
  • kevésbé ellenáll a sérüléseknek, nagyobb súly

Kerámia vízforralók

Utazási vízforralók

Utazási vízforralók

Az utazási vízforraló pótolhatatlan a táborban vagy az úton.

Csomagoljon be egy utazószettet szemüveggel, praktikus tartállyal és 12 V-os tápegységgel az autós csatlakozóból az autó csomagtartójába.

Fedezze fel a világot. Csomagoljon kényelmesen utazási poggyászába egy kis, 0,4 literes vízforralót.

  • kis méretek, kis tömeg, 12V-os tápellátási lehetőség
  • kis térfogatú

TermoszokUtazási vízforralók

Olvassa el is

Téli gumik a biztonságos vezetéshez hideg utakon

Valószínűleg már nem fér kétség a téli gumi használatának szükségességéhez a nehéz téli időjárási körülmények között. Az általános ajánlás az, hogy váltson téli gumira, ha a környezeti hőmérséklet 7°C alá csökken.

Házi pékségek friss kenyér és péksütemények készítéséhez

Szeretsz egy friss, ropogós szelet kenyeret vagy egy meleg, illatos péksüteményt reggelizni? Akkor mindenképpen szerezzen magának egy kis házi pékséget.

Konyhai robotok – megbízható társak főzéshez és sütéshez

Fedezzen fel egy megbízható társat napi vagy alkalmi főzéshez és sütéshez. Legyen kreatív szakács. Készítsen ételeket a világ minden tájáról.

Gyorsfőzők az egészséges ételekhez, energiát és időt takarítanak meg

Sajátítsa el kedvenc ételeinek elkészítését az idő töredéke alatt. Az egészséges, nagyobb nyomáson végzett gőzfőzés jelentősen lerövidíti az elkészítési időt és ezáltal energiát takarít meg.

Gazdaságos TV mindenki számára egész évben

A modern televíziókészülékek intelligens, gazdaságos SMART eszközök minden háztartásban. Gazdag funkciók, rendkívül lapos időtlen kialakítás, kiváló kép és hang predesztinálta őket a mindennapi használatra.

Joghurtkészítők – segítők a természetes immunitás támogatásában

Készítsen otthon ízletes probiotikus joghurtokat kiváló minőségű friss vagy szárított gyümölcsökből. Szerezzen megfelelő immunitást a jó baktériumoknak köszönhetően, amelyek nélkülözhetetlenek a bél mikroflóra megfelelő működéséhez.

Ruhagőzölő a ruhák egyszerű kezeléséhez és fertőtlenítéséhez

A gőz lágyítja és kiegyenesíti a textil szálait, ezáltal kiegyenesíti a ráncos ruhákat és a redőket. Ugyanakkor hatékonyan fertőtleníti a textíliákat.

Hogyan válasszuk ki a legjobb kávét?

A kávé az egyik legrégebbi és legnépszerűbb serkentő ital. Ízletes ok a baráti találkozásokra, a kellemes kikapcsolódásra, pihenésre.

Házi füstölők a füstölt húsok természetes tartósítására és teljes ízére

A szárítással együtt a füstölés az élelmiszerek tartósításának legrégebbi formája. A népszerű hentesek és húsfeldolgozók kiváló alkalom az egész család és baráti találkozásra.

Ablaktisztítás – hatékony és modern

Az ablakok, tükrök, zuhanyfülkék vagy különféle sima fényes felületek tisztítása otthon gyakran rémálom. De tedd hatékonyan és korszerűen.

Pihenjen a téli sportok mellett

Szlovákia gyönyörű hegyvidéki ország számos jól felszerelt téli üdülőhellyel. Remek környezetet kínálnak a kikapcsolódásra és sportolásra, kiváló hóviszonyok mellett.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő főzőlapot?

Szerelje fel modern otthonát üvegkerámia főzőlappal vagy biztonságos indukciós főzőlappal. Próbálja ki az innovatív, szórakoztató, egyszerű főzést és sok intelligens funkciót.