Hogyan válasszunk trambulint?
08.08.2022 | Szerkesztőség

Hogyan válasszunk trambulint?

A trambulin tökéletesen próbára teszi fizikai állapotát, kardiorendszerét és koordinációját. Felejtsd el az előítéleteket és a mítoszokat. Az ugrás aktívan szórakoztat gyerekeket és felnőtteket egyaránt. A trambulin egy sporteszköz az alakformáláshoz. Mint minden sportnál, trambulinon való ugrálásnál is a biztonság a legfontosabb. Soha ne hagyja, hogy gyerekek ugráljanak felügyelet nélkül. Válasszon trambulint a kikapcsolódáshoz vagy fitnesz edzéshez.

 • válasszon kültéri, beltéri vagy hordozható trambulinokat
 • az ugrófelület méretétől és a teher súlyától függően gyerekeknek, felnőtteknek, pároknak, de több ugrónak is
 • a trambulin stabilitása a lábak alakjától és számától függ
 • felszerelhetők biztonsági hálóval, lépcsőkkel és beszállófelületekkel
 • a trambulin minőségét a rugók száma, hossza és anyaga is meghatározza
 • A trambulinok klasszikus tavasziak vagy modernek rugó nélküli rendszerekkel
 • a sport fitness trambulinok támasztó fogantyúval is felszerelhetők
 • Az akrobatikus trambulinok nagy számú rugóval és nagy ugrófelülettel rendelkeznek
 • a legjobb minőségű trambulinok csúszásmentes felülettel és bőrdörzsölés elleni felülettel rendelkeznek


Kültéri kerti trambulinok

Kültéri kerti trambulinok

A kültéri kerti trambulinok divatosak. A friss levegőn való ugrás oldja a stresszt és javítja az erőnlétet. Segít gyorsabban égetni a zsírt. A trambulinon végzett gyakorlatok nagymértékben megterhelik az ízületeket. Túlsúlyos emberek számára is alkalmas. A kültéri trambulinok masszívak és stabilak, alkalmasak füves kerti területekre is. A prémium trambulinoknak U alakú lábai vannak. Az UV-sugárzásnak és a kedvezőtlen időjárásnak ellenálló anyagok meghosszabbítják élettartamukat. A földbe ágyazott trambulinok alacsonyak, és a legalkalmasabbak a biztonságos szórakozáshoz.

 • erős és stabil szerkezet ellenáll az UV sugárzásnak és a kedvezőtlen időjárásnak ugrófelület magas visszaverődéssel és csúszásgátló kezeléssel a rugók kiváló minőségű puha burkolata sérülések ellen kiegészítők lehetősége - pl. alsó védőháló a trambulin alá belépő gyerekek ellen és minőségi kikötési kiegészítők
 • A kültéri trambulinokat védőburkolattal kell védeni a szennyeződéstől. a kültéri trambulinokat szezon után le kell takarni. a kerti trambulinok nehezebbek, nehezebben szállíthatók. a szilárd beépített trambulinok nem hordozhatók; sok helyet igényelnek az elhelyezéshez; magasabb vételár

Kerti trambulinok

Beltéri trambulinok

Beltéri trambulinok

A beltéri trambulinok kisebbek, és a beltéri mennyezet miatt nem teszik lehetővé a magas ugrásokat. Kompaktabbak és hordozhatóbbak. Fedett terasznak, verandának, pavilonnak és lakásnak is alkalmasak.

 • kisebb magasság a padlótól lépcsők nélkül ideális a napi szórakozáshoz és az egész test izmainak gyakorlásához könnyen hordozható egymásra hajtható megfizethető áron
 • kisebb átmérőjű, nem alkalmas felügyelet nélküli gyermekek számára, nincs védőháló

Trambulinok

Trambulin fitnesz

Trambulin fitnesz

A fitnesz trambulinokat beltéri és kültéri sporttevékenységekhez tervezték. A rendszeres testmozgás erősíti a gerinc körüli izmokat és javítja a testtartást. Az ugrás ideális kiegészítő kardio gyakorlat más sportokhoz is. A sporttrambulinok stabil és nagyon tartós felépítésükkel tűnnek ki. A prémium fitness trambulinok modern rugómentes technológiával vannak felszerelve, fokozott sérülésvédelemmel. Kiegészítő állítható fogantyúval rendelkeznek az edzés közbeni támogatás érdekében.

 • kiváló minőségű és könnyű anyagokból készült, mindennapos, intenzív használatra szánt, könnyen tárolható és hordozható
 • burkolt felületre kell helyezni

Fitness trambulinok

Olvassa el is

Téli gumik a biztonságos vezetéshez hideg utakon

Valószínűleg már nem fér kétség a téli gumi használatának szükségességéhez a nehéz téli időjárási körülmények között. Az általános ajánlás az, hogy váltson téli gumira, ha a környezeti hőmérséklet 7°C alá csökken.

Házi pékségek friss kenyér és péksütemények készítéséhez

Szeretsz egy friss, ropogós szelet kenyeret vagy egy meleg, illatos péksüteményt reggelizni? Akkor mindenképpen szerezzen magának egy kis házi pékséget.

Konyhai robotok – megbízható társak főzéshez és sütéshez

Fedezzen fel egy megbízható társat napi vagy alkalmi főzéshez és sütéshez. Legyen kreatív szakács. Készítsen ételeket a világ minden tájáról.

Gyorsfőzők az egészséges ételekhez, energiát és időt takarítanak meg

Sajátítsa el kedvenc ételeinek elkészítését az idő töredéke alatt. Az egészséges, nagyobb nyomáson végzett gőzfőzés jelentősen lerövidíti az elkészítési időt és ezáltal energiát takarít meg.

Gazdaságos TV mindenki számára egész évben

A modern televíziókészülékek intelligens, gazdaságos SMART eszközök minden háztartásban. Gazdag funkciók, rendkívül lapos időtlen kialakítás, kiváló kép és hang predesztinálta őket a mindennapi használatra.

Joghurtkészítők – segítők a természetes immunitás támogatásában

Készítsen otthon ízletes probiotikus joghurtokat kiváló minőségű friss vagy szárított gyümölcsökből. Szerezzen megfelelő immunitást a jó baktériumoknak köszönhetően, amelyek nélkülözhetetlenek a bél mikroflóra megfelelő működéséhez.

Ruhagőzölő a ruhák egyszerű kezeléséhez és fertőtlenítéséhez

A gőz lágyítja és kiegyenesíti a textil szálait, ezáltal kiegyenesíti a ráncos ruhákat és a redőket. Ugyanakkor hatékonyan fertőtleníti a textíliákat.

Hogyan válasszuk ki a legjobb kávét?

A kávé az egyik legrégebbi és legnépszerűbb serkentő ital. Ízletes ok a baráti találkozásokra, a kellemes kikapcsolódásra, pihenésre.

Házi füstölők a füstölt húsok természetes tartósítására és teljes ízére

A szárítással együtt a füstölés az élelmiszerek tartósításának legrégebbi formája. A népszerű hentesek és húsfeldolgozók kiváló alkalom az egész család és baráti találkozásra.

Ablaktisztítás – hatékony és modern

Az ablakok, tükrök, zuhanyfülkék vagy különféle sima fényes felületek tisztítása otthon gyakran rémálom. De tedd hatékonyan és korszerűen.

Pihenjen a téli sportok mellett

Szlovákia gyönyörű hegyvidéki ország számos jól felszerelt téli üdülőhellyel. Remek környezetet kínálnak a kikapcsolódásra és sportolásra, kiváló hóviszonyok mellett.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő főzőlapot?

Szerelje fel modern otthonát üvegkerámia főzőlappal vagy biztonságos indukciós főzőlappal. Próbálja ki az innovatív, szórakoztató, egyszerű főzést és sok intelligens funkciót.