Hogyan válasszunk porszívót?Hogyan válasszunk porszívót?
19.10.2022 | Hivatal

Hogyan válasszunk porszívót?

A szennyeződést és a port a munkakörnyezet, a természet, a pihenés és a pihenésünk termeli. Az iszap, por, pollen, atkák, allergének és egyéb szennyeződések kényelmetlenné teszik az életét? Vákuum. A munkahelyen és otthon.

Minden típusú szennyeződéshez speciális porszívók állnak rendelkezésre.

Nézd meg az energiacímkét. Ismerkedjen meg a porszívó átlagos éves villamosenergia-fogyasztásával és zajszintjével kapcsolatos alapadatokkal.

Találja meg extra Silent porszívóját rendkívül alacsony zajszinttel. Önt nem zavarják porszívózás közben, még éjszaka sem.

Válasszon a kemény padlók tisztításának és a szőnyegtisztítás hatékonyságának megfelelően.

Az allergiások számára ne hagyja figyelmen kívül a porszívó kimeneténél történő porgyűjtés hatékonyságára vonatkozó adatokat. Lásd a porkibocsátási osztályt .Zsebporszívók

Zsebporszívók

A klasszikus zsebporszívók történelmileg a legelterjedtebbek. A kerekes porszívó testét egy rugalmas szívótömlő és egy kefével ellátott teleszkópos cső egészíti ki. A porszívó testében cserélhető porzsákot és a kilépő levegő por mikroszűrőjét találjuk. A funkcionalitást kiegészítők egészítik ki a rések, kárpitok vagy függönyök porszívózásához.

Porszívózza fel a kiváló minőségű padlókat a munkahelyen vagy szőnyegeket az otthonában. Gyűjtse össze a port közönséges papírzacskókba . Szeretnél energiát megtakarítani? Próbáld ki az eredeti textil táskákat. Alacsonyabb fogyasztású porszívókban is nagy szívóerőt biztosítanak. Megszűrik a legtöbb mikrorészecskét, pollent és atkát. A hatékonyság akár 99%.

Cserélje ki időben a zacskókat és a HEPA szűrőket. Figyelje a porfeltöltés jelzőjét.

 • a zsák nagy térfogata, a tömlő rugalmassága, számos hosszabbítás a különböző felületekhez
 • A korlátozott számú tápkábel több tárhelyet igényel magasabb ár a hatékony eredeti táskákért

Tömlők porszívókhoz

Porzsák nélküli porszívók

Porzsák nélküli porszívók

Zsebpadló nélkül a porszívók azok jellegzetes különböző út elfogása por.

Vákuum ciklon erővel . A porszívó testének modern kialakítása és fejlett felépítése lehetővé teszi a szennyeződések hatékony összegyűjtését a tartályban akár zsák nélkül is. A levegőt örvénylés választja el a portól. Ily módon még lényegesen alacsonyabb villamosenergia-fogyasztás mellett is elegendő szívóerő marad a mélytisztításhoz.

A kiváló minőségű HEPA szűrőkkel és kiegészítő felszerelésekkel a porzsák nélküli porszívók a zsákos porszívókhoz hasonló paramétereket érnek el.

A tartály nagy térfogata még nagyobb terek tisztítását teszi lehetővé. Ürítse ki a tartalmát, öblítse ki a tartályt és a szűrőket gyenge vízsugárral. Száradás után folytathatja a porszívózást.

 • energiatakarékosság, zsebkímélő költségek
 • több tárhelyet igényel

Porzsák nélküli porszívók

Pálcás porszívók

Pálcás porszívók

A pálcás porszívó praktikus választás kisebb háztartások számára .

Az akár egy órás üzemidőt biztosító akkumulátoros teljesítmény pedig alapfelszereltség. A töltőállomás tárolódobozként használható a tartozékok számára.

Könnyűek és csendesek . Minimális tárolási helyet foglalnak el. Mindig legyen kéznél. Porszívózza fel a nehezen elérhető helyeket is. A kiegészítő LED-lámpa felfedi a szekrények alatt lévő összes szennyeződést.

A HEPA szűrővel ellátott, kiváló minőségű ciklonrendszer elegendő szívó- és szűrőerővel rendelkezik.

A 4 az 1-ben verzióban sok más lehetőség is van. Csatlakoztassa a gőzfelmosó modult , és moshatja és finoman fertőtlenítheti a padlót.

A saját motorral ellátott forgókefe eltávolítja kedvencei szőrét . Próbálja meg a forgókefe automatikus tisztítását a pedál megnyomásával.

Bónuszként használjon UV fényt a kárpitozott felület további fertőtlenítésére.

Nyomja meg a gombot, húzza ki a modult, és porszívózzon egy kézi porszívóval .

 • könnyű, kiváló kezelhetőség 180°-ban elforgatható fej rugalmas kezelhetőség zacskó nélküli ciklon technológia
 • kisebb háztartások számára alkalmas, újra kell tölteni

Pálcás porszívók

Robotporszívók

Robotporszívók

Hagyja, hogy a robotporszívók működjenek, amikor Ön nincs otthon. Porszívóznak és felmosnak . Az UV lámpák fertőtlenítik a megtisztított felületet.

Képesek tájékozódni. Mesterséges intelligencia és számos érzékelő garantálja a gyors, kényelmes és minőségi tisztítást.

Az alkalmazásokon keresztüli kézi, hang- vagy távvezérlés megkönnyíti a vezérlést. A robotporszívók ott folytatják a takarítást, ahol abbahagyták.

Automatikusan beállítják a szívóerőt a padló típusának megfelelően.

Az ütközésgátló rendszer észleli az akadályokat , az üveg- és fekete falakat , és megakadályozza, hogy azok egymást károsítsák.

Az oldalkefék a nehezen elérhető helyeket is megtisztítják.

 • automatikus töltés automatikus szoftverfrissítés automatikus gyűjtőtartály ürítés a töltőállomás zsebébe lézeres navigáció mosható tartály és HEPA szűrők por- és víztartály tisztítás tervezés többzónás takarítás takarítás térképek takarítás áttekintése hangvezérlés távirányító
 • a csak alacsony halmazú szőnyegekhez alkalmas forgókefe ellenőrzésének és tisztításának szükségessége, napi tisztításra

Robotporszívók

Kézi porszívók

Kézi porszívók

Minőség Az akkus kézi porszívók kiemelkednek erős szívóerejükkel. A tökéletes tisztítás érdekében használja a saját motorral ellátott elektromos forgókefét . Távolítson el minden szennyeződést és szőrt kedvenceiről.

Próbálja ki az UV lámpás antibakteriális kézi porszívókat a matracok és ágyak alapos tisztításához. A HEPA szűrőkkel ellátott, hatékony ciklonrendszer szinte minden szennyeződést felfog.

A kézi porszívót is tartsa az autójában . Az autós csatlakozóaljzatról szabványos 12V-os tápellátást kapnak. Porszívózza fel a port és a szennyeződéseket. Utazás közben kerülje az allergének belélegzését.

 • nagyon alacsony súlyú akkumulátor élettartama akár fél óra hornyos fej a nehezen elérhető helyekhez ergonomikus forma a könnyű kezeléshez mosható szűrők
 • körülbelül 5 órát kell tölteni

Kézi porszívók

Többcélú és ipari porszívók

Többcélú és ipari porszívók

A többcélú és ipari porszívók pótolhatatlan segítői az építkezéseken vagy a kertben végzett munkák során. A robusztus, masszív konstrukció száraz és nedves porszívózásra is alkalmas. Felkennek sampont, felmelegítik a szőnyegeket , és kiszivattyúzzák a felesleges vizet.

Gipszkarton csiszolásakor távolítsa el a port. Fűrészelés, fúrás vagy bontás közben kerülje a port. Porszívózza fel a keletkező szennyeződést terjedelmes rozsdamentes acél tartályokba .

Csatlakoztassa a rugalmas szívótömlőt közvetlenül a munkaeszközhöz. Használd a ciklon zacskó nélküli erejét . Spóroljon a költségeken.

Az impulzustisztítóval ellátott biztonsági porszívók az automatikus szűrőtisztítással zavartalan működést tesznek lehetővé.

Hamuporszívóval távolítsa el a hideg hamut a kandallókról, tűzhelyekről és grillsütőkről. A szívás és fújás funkcióval minden szennyeződés eltűnik.

Gondoskodjon a jó vízminőségről és a tavak és medencék tisztaságáról. Kézi porszívók, vagy hagyja, hogy egy automata medenceporszívó működjön. Tökéletesen tisztítja a medence alját és oldalait. És pihensz.

 • erős, strapabíró konstrukció nagy szűrési kapacitás folyamatos üzemben nagy mennyiségű gyűjtőtartály durva szennyeződésekhez is
 • magasabb vételár

HamuporszívókTöbbcélú porszívókPorszívók levelekhez

Olvassa el is

Joghurtkészítők – segítők a természetes immunitás támogatásában.

Joghurtkészítők – segítők a természetes immunitás támogatásában.

Készítsen otthon ízletes probiotikus joghurtokat kiváló minőségű friss vagy szárított gyümölcsökből. Szerezzen megfelelő immunitást a jó baktériumoknak köszönhetően, amelyek nélkülözhetetlenek a bél mikroflóra megfelelő működéséhez.

Ruhagőzölő a ruhák egyszerű kezeléséhez és fertőtlenítéséhez.

Ruhagőzölő a ruhák egyszerű kezeléséhez és fertőtlenítéséhez.

A gőz lágyítja és kiegyenesíti a textil szálait, ezáltal kiegyenesíti a ráncos ruhákat és a redőket. Ugyanakkor hatékonyan fertőtleníti a textíliákat.

Hogyan válasszuk ki a legjobb kávét?

Hogyan válasszuk ki a legjobb kávét?

A kávé az egyik legrégebbi és legnépszerűbb serkentő ital. Ízletes ok a baráti találkozásokra, a kellemes kikapcsolódásra, pihenésre.

Házi füstölők a füstölt húsok természetes tartósítására és teljes ízére.

Házi füstölők a füstölt húsok természetes tartósítására és teljes ízére.

A szárítással együtt a füstölés az élelmiszerek tartósításának legrégebbi formája. A népszerű hentesek és húsfeldolgozók kiváló alkalom az egész család és baráti találkozásra.

Ablaktisztítás – hatékony és modern.

Ablaktisztítás – hatékony és modern.

Az ablakok, tükrök, zuhanyfülkék vagy különféle sima fényes felületek tisztítása otthon gyakran rémálom. De tedd hatékonyan és korszerűen.

Pihenjen a téli sportok mellett.

Pihenjen a téli sportok mellett.

Szlovákia gyönyörű hegyvidéki ország számos jól felszerelt téli üdülőhellyel. Remek környezetet kínálnak a kikapcsolódásra és sportolásra, kiváló hóviszonyok mellett.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő főzőlapot?

Hogyan válasszuk ki a megfelelő főzőlapot?

Szerelje fel modern otthonát üvegkerámia főzőlappal vagy biztonságos indukciós főzőlappal. Próbálja ki az innovatív, szórakoztató, egyszerű főzést és sok intelligens funkciót.

Hogyan kezeljük az autót tél előtt?

Hogyan kezeljük az autót tél előtt?

És ne feledd! Közeledik az év még kihívásokkal telibb része! A hideg téli körülmények próbára teszik útitársa karbantartását és megjelenését.

Tűzhelyek és sütők sütéshez a tökéletes kulináris élményért.

Tűzhelyek és sütők sütéshez a tökéletes kulináris élményért.

A kályhák és sütők nélkülözhetetlen segítség a konyhában az ízletes, színes és tökéletesen sült ételek elkészítéséhez.

Modern páraelszívók egy stílusos konyhához.

Modern páraelszívók egy stílusos konyhához.

Instant vízforralók a tea és kávé szerelmeseinek.

Instant vízforralók a tea és kávé szerelmeseinek.

A klasszikus kávés kávé szerelmese? Szereted élvezni a világ minden tájáról származó teák ízét és illatát? Egy modern háztartás nem nélkülözheti a vízforralót.

Élelmiszerszárítók a szezonális gyümölcsök minőségi feldolgozásához.

Élelmiszerszárítók a szezonális gyümölcsök minőségi feldolgozásához.

Fedezze fel a gombák, gyümölcsök, zöldségek, gyógynövények és egyéb ételek szárításának világát. Legyen Önnél egészséges nassolnivaló egész évben vegyszerek és tartósítószerek nélkül.