Hogyan válasszunk mosogatógépet?Hogyan válasszunk mosogatógépet?
16.11.2022 | Hivatal

Hogyan válasszunk mosogatógépet?

Tudja, hogy a mosogatógépben bármely program kevesebb vizet fogyaszt, mint a kézi mosogatás? Eszel otthon kívül? Nagy családod van?

Vegye figyelembe a mosogatógép méretét . A mosogatógép nagyobb kapacitása nagyobb áram- és vízfogyasztást is jelent.

Ügyeljen az új energiacímkére . _ A QR-kód tartalmazza a termék adatlapját. Érdekesek az ECO program áramfogyasztási adatai 100 ciklusra . Ezenkívül tájékozódjon az ECO programban egy ciklus vízfogyasztásáról, egy ECO ciklus időtartamáról , a zajszintről és a mosogatógép kapacitásáról , azaz az ECO ciklusonkénti edénykészletek számáról.

Használja az ECO programot, és csökkentse a mosási ciklus hőmérsékletét. A hőmérséklet körülbelül 10°C -kal történő csökkentése 10-20%-kal csökkenti az energiafogyasztást.

Vannak kevésbé használt edényeid? Válassza a félig töltött programot , és takarítson meg vizet és energiát.

A mosogatógépek ideálisak a saját fotovoltaikus rendszerrel rendelkező háztartások számára. A késleltetett indítás funkció a legmegfelelőbb időpontban indítja el a mosást. Ha távol van otthonról, vagy alacsonyabb áramdíjjal.

Van napelemes fűtésed ? Ellenőrizze, hogy a mosogatógép képes-e melegvíz csatlakoztatására.

Figyelje meg a zajszintet is. Figyelem, még kis, mindössze 3 dB eltérés mellett is megduplázódik a zaj érzékelése.Szabadon álló mosogatógépek

Szabadon álló mosogatógépek

Nincs többé dilemma, hogy ki fog mosogatni! Üres konyha, tiszta mosogató!

Helyezze el a szabadon álló mosogatógépeket egy kiválasztott helyre vízellátással, vízelvezetéssel és tápellátással.

Távolról vezérelheti az intelligens mosógépeket a Wi-Fi támogatással rendelkező mobilalkalmazásokon keresztül. A 6. érzék érzékelői és funkciói felismerik a mosogatógép töltetét, és hozzáigazítják a teljes adagolási és mosási folyamatot.

Használjon kosarakat és fiókokat az edényekhez a gyors és biztonságos mosogatógépbe való betöltés érdekében, és megóvja az üveget a sérülésektől.

Válasszon 45 vagy 60 cm szélességet . A 45 cm-es szélességben akár 10 edénykészlet is elfér . 60 cm-es szélességhez akár 16 edénykészlet is lehet. Ez a mosogatógép magasságától és mélységétől függ.

  • könnyű kezelhetőség, nagy mosogatókapacitás, konyhabútoron kívüli elhelyezés, gyerekzár
  • nem alkalmas kis háztartások számára nem alkalmas szűk helyekre magasabb zajszint

Szabadon álló mosogatógépek

Asztali mosogatógépek

Asztali mosogatógépek

Te egyedül vagy? Párban élsz? Az asztali mosogatógépek ideálisak az Ön számára. Ezek a készülékek alkalmasak kis lakásokba, lakásokba, irodákba vagy nyaralókba.

Még túlnyomásos vízellátásra sincs szükség, használjon kézi feltöltést és leeresztést . 2-3 edénykészletet könnyedén elmoshatsz.

Ellenőrizze, hogy hiányzik-e a tisztítósó vagy a fényezés . Használja az automatikus tisztítási módot . Rendszeresen ellenőrizze a tömítéseket és a szűrőt.

Az Antioverflow funkció megakadályozza a víz túlcsordulását.

  • kompakt méretek szűk helyekre az asztalon, poharak és kávéscsészék napi mosogatására is alkalmas egyszerű kezelhetőség változó programok a víz- és energiatakarékosság érdekében modellek nyomás alatti vízellátás nélkül
  • kisebb kapacitású edények

Asztali mosogatógépek

Beépített mosogatógépek

Beépített mosogatógépek

A beépíthető mosogatógépeket felépítésüknél és méretüknél fogva a konyhaszekrénybe szerelik be. Az ajtó mögött elrejtve egy egységgé egyesülnek.

A vezérlőpanel nem fogja megzavarni konyhája álmai kialakítását. Egy fénysugár információt vetít a padlóra a hátralévő mosási időről.

Válassza ki a szélességet igényei szerint. A szabadon álló, beépíthető mosogatógépek mellett 45 vagy 60 cm-es szélességben is készülnek.

Ugyanazok a funkciók integrálva vannak. Félfeltöltés , késleltetett indítás , belső világítás , automatikus ajtónyitás , aktív szárítás , vízszivárgás elleni védelem és a Fuzzy Logic funkció. Az intelligens funkciók felismerik a töltetet és hozzáigazítják a mosási folyamatot. Wi-Fi támogatás és távirányító is elérhető.

  • csökkentett zajszint a vezetékbe szerelés után nem zavarja a konyha kialakítását
  • a fedett kezelőpanel megakadályozhatja a mosási ciklus irányítását

Beépített mosogatógépek

Eszközök mosogatógépekhez

Eszközök mosogatógépekhez

A mosogatógépekhez való tabletták az elmosott edények tisztaságának és ragyogó fényének alapvető eszközei. Áztatási funkciót töltenek be, feloldják a ráégett szennyeződéseket és teafoltokat, védik a szűrőket, fényesítik az üveget. Tárolja őket gyermekektől elzárva, száraz és hűvös helyen.

A poharak és az üveg vakító fénye érdekében adjon hozzá fényezőanyagot . Ha keményebb a víz, a mosási ciklus előtt vagy alatt töltsön regeneráló sót a tartályba az utasításoknak megfelelően .

A mosogatógépekhez való zselék és porok előnye a szükség szerinti adagolás lehetősége.

Próbáljon ki ökológiai természetes gyógymódokat , óvja a környezetet.

Megőrizheti a jó állapotot, ha rendszeresen használ tisztítószereket a vízkő és zsír eltávolítására, valamint az összes belső alkatrész tisztítására. Egyszerűen alkalmazza őket havonta egyszer vagy 30 program után.

A légfrissítők csaknem száz mosási ciklusig képesek elterjeszteni kedvenc illatodat.


Mosogatógép tisztítószerekMosogatószerEszközök a mosogatógéphez

Kézi mosogatás

Kézi mosogatás

Mosogatógépedre vársz? Kézzel mosogat? Szeretnél vizet spórolni?

Használjon vödröket és víztakarékos eszközöket, valamint dupla mosogatót . Áztassa és mossa el az edényeket az első mosogatóban. Öblítse ki őket a második mosogatóban. Tároláshoz és szárításhoz használjon edénylefolyót .

A kézmosáshoz szinte korlátlan a választék. Használj BIO termékeket kedvenc illatoddal, gyengéd a kezed bőréhez.

Tervezze meg az Önnek legmegfelelőbb mosogatógépet.

  • mosogatás után azonnali mosás
  • személyes idő igényes népszerűtlen tevékenység nagyobb vízfogyasztás edények kézi törlése edények lassú száradása foltok az üvegen és poharakon

EdényszárítókFelmosniSzivacsok edényekhez

Olvassa el is

Joghurtkészítők – segítők a természetes immunitás támogatásában.

Joghurtkészítők – segítők a természetes immunitás támogatásában.

Készítsen otthon ízletes probiotikus joghurtokat kiváló minőségű friss vagy szárított gyümölcsökből. Szerezzen megfelelő immunitást a jó baktériumoknak köszönhetően, amelyek nélkülözhetetlenek a bél mikroflóra megfelelő működéséhez.

Ruhagőzölő a ruhák egyszerű kezeléséhez és fertőtlenítéséhez.

Ruhagőzölő a ruhák egyszerű kezeléséhez és fertőtlenítéséhez.

A gőz lágyítja és kiegyenesíti a textil szálait, ezáltal kiegyenesíti a ráncos ruhákat és a redőket. Ugyanakkor hatékonyan fertőtleníti a textíliákat.

Hogyan válasszuk ki a legjobb kávét?

Hogyan válasszuk ki a legjobb kávét?

A kávé az egyik legrégebbi és legnépszerűbb serkentő ital. Ízletes ok a baráti találkozásokra, a kellemes kikapcsolódásra, pihenésre.

Házi füstölők a füstölt húsok természetes tartósítására és teljes ízére.

Házi füstölők a füstölt húsok természetes tartósítására és teljes ízére.

A szárítással együtt a füstölés az élelmiszerek tartósításának legrégebbi formája. A népszerű hentesek és húsfeldolgozók kiváló alkalom az egész család és baráti találkozásra.

Ablaktisztítás – hatékony és modern.

Ablaktisztítás – hatékony és modern.

Az ablakok, tükrök, zuhanyfülkék vagy különféle sima fényes felületek tisztítása otthon gyakran rémálom. De tedd hatékonyan és korszerűen.

Pihenjen a téli sportok mellett.

Pihenjen a téli sportok mellett.

Szlovákia gyönyörű hegyvidéki ország számos jól felszerelt téli üdülőhellyel. Remek környezetet kínálnak a kikapcsolódásra és sportolásra, kiváló hóviszonyok mellett.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő főzőlapot?

Hogyan válasszuk ki a megfelelő főzőlapot?

Szerelje fel modern otthonát üvegkerámia főzőlappal vagy biztonságos indukciós főzőlappal. Próbálja ki az innovatív, szórakoztató, egyszerű főzést és sok intelligens funkciót.

Hogyan kezeljük az autót tél előtt?

Hogyan kezeljük az autót tél előtt?

És ne feledd! Közeledik az év még kihívásokkal telibb része! A hideg téli körülmények próbára teszik útitársa karbantartását és megjelenését.

Tűzhelyek és sütők sütéshez a tökéletes kulináris élményért.

Tűzhelyek és sütők sütéshez a tökéletes kulináris élményért.

A kályhák és sütők nélkülözhetetlen segítség a konyhában az ízletes, színes és tökéletesen sült ételek elkészítéséhez.

Modern páraelszívók egy stílusos konyhához.

Modern páraelszívók egy stílusos konyhához.

Instant vízforralók a tea és kávé szerelmeseinek.

Instant vízforralók a tea és kávé szerelmeseinek.

A klasszikus kávés kávé szerelmese? Szereted élvezni a világ minden tájáról származó teák ízét és illatát? Egy modern háztartás nem nélkülözheti a vízforralót.

Élelmiszerszárítók a szezonális gyümölcsök minőségi feldolgozásához.

Élelmiszerszárítók a szezonális gyümölcsök minőségi feldolgozásához.

Fedezze fel a gombák, gyümölcsök, zöldségek, gyógynövények és egyéb ételek szárításának világát. Legyen Önnél egészséges nassolnivaló egész évben vegyszerek és tartósítószerek nélkül.