Hogyan válasszunk hűtőszekrényt?Hogyan válasszunk hűtőszekrényt?
15.11.2022 | Hivatal

Hogyan válasszunk hűtőszekrényt?

Növelje az ételek, italok és főtt ételek friss ízét. Tárolja tisztán a kellékeit, és spóroljon személyes időt más családi tevékenységre.

Válasszon a családtagok száma szerint . Egy nagy családnak nagy hűtőteljesítményre van szüksége. Párban élsz? Szívesebben étkezel? Egy kisebb kombinált hűtőszekrény és fagyasztó ideális az Ön számára.

A térbeli lehetőségek és az otthon kialakítása is elengedhetetlen a méret- és helyszínválasztáshoz. Válasszon stílusos amerikai hűtőszekrényt vagy modern beépített hűtőszekrényt.

A szakszerű tájékoztatás az áramfogyasztás alapján is befolyásolja az Ön választását. Keressen új energiacímkét . Az A osztályú hűtőszekrények energiafogyasztása a legalacsonyabb kWh-ban évente. Ne hagyja figyelmen kívül az információkat zajkibocsátás dB-ben . A csendes működés különösen a kisebb háztartásokban lesz értékelhető. A címkén a hűtőtér és a fagyasztótér térfogatára vonatkozó adatok is szerepelnek. A hosszú távú tapasztalatok szerint háztartási tagonként körülbelül 80 literes hűtőben és körülbelül 30 literes fagyasztótérben.

A hűtőszekrény belsejének kiváló antibakteriális felületkezelése megakadályozza a baktériumok és a penész elszaporodását

Nyitott ajtó hangjelzés hallható, ha az ajtó nincs teljesen becsukva. A kijelzőn megjelenik a hűtőszekrényben beállított hőmérséklet.

Magasabb emeleten laksz lift nélkül? A hűtőszekrény mérete és súlya korlátozhatja a választást. Ne lepődj meg a 100 kg-os vagy annál nagyobb súlyon.Hűtőszekrények fagyasztó nélkül

Hűtőszekrények fagyasztó nélkül

A fagyasztó nélküli hűtőszekrények vagy a monoklimatikus hűtőszekrények nagyobb háztartások számára alkalmasak. Nagy mennyiségű étel és ital tárolására fogja használni őket. És nem kell leolvasztania.

Ne felejtse el a fő elveket . A hűtőszekrény hideg helyre való, minél távolabb kerüljön a radiátor és a napsugárzás. Nyissa ki az ajtót minimális időre. Az ételt úgy tárolja, hogy az alja hűvösebb legyen. A tiszta tároláshoz használjon zárt dobozokat . A vákuumcsomagolás az ideál   a friss íz és aroma hosszabb ideig tartó megőrzéséért.

A friss élelmiszerek tárolására szolgáló speciális fiókok a nulla zónában találhatók, ahol a hőmérsékletet 0°C körül tartják. A páratartalom-beállító funkció a kiválasztott üzemmódnak megfelelően optimalizálja a gyümölcsök és zöldségek páratartalmát.

A számos intelligens funkcióval rendelkező intelligens hűtőszekrények például emlékeztetik Önt, hogy mely élelmiszerek fogynak . Ők fogják kitölteni a bevásárlólistát.

 • nagy hely van bennük az ételek és italok hűtésére nem kell leolvasztani őket alkalmasak második hűtőszekrénynek is alkalmasak üzleti célokra
 • kisebb modellválaszték

Hogyan válasszunk fagyasztót?


Hűtőszekrények fagyasztóval kombinálva

Hűtőszekrények fagyasztóval kombinálva

A legnépszerűbb vannak hűtők fagyasztóval . A hűtőszekrény minden intelligens funkcióját fagyasztó egészíti ki.

Válassza ki a megfelelő térfogatot az élelmiszerek hűtéséhez és fagyasztásához. Az optimális felhasználás a térfogat 80% -a.

A hűtőszekrény és a fagyasztó kinyitásakor külön ajtót helyezzen el, hogy megakadályozza a hideg levegő szükségtelen szivárgását a készülék másik részéből.

Csak Önön múlik, hogy a hűtőszekrény feletti vagy alatti fagyasztóval rendelkező kombinációt választja. Kétkompresszoros hűtőszekrények val vel leolvaszthatod a fagyasztóban és külön tisztíthatod.

A No Frost funkcióval és ventilátorral ellátott hűtőszekrényekben levegő kering. A fagy a falakon és az élelmiszereken megszűnik.

Az intelligens kombinált hűtőszekrények külön hőmérséklet-szabályozással rendelkeznek a hűtő- és fagyasztórészekhez.

Tervezi a költözést a jövőben? Válassza a cserélhető ajtónyitású változatot. Nyílásukat szükség szerint egyszerűen elfordíthatja balra vagy jobbra.

 • kompakt méretek kisebb háztartások számára, alacsonyabb energiafogyasztás, helyválasztás lehetősége akár a konyhán kívül is
 • kisebb térfogatú

Vákuumos lezárók a friss élelmiszerek hosszabb tárolására.


Hűtőszekrények

Amerikai hűtők

Amerikai hűtők

Az amerikai hűtőszekrényeket paramétereikkel, hatalmas térfogatával, szabványon felüli méreteivel és tömegével családi házakba és többtagú családokba szánják.

A fagyasztó és külön fiókok kombinációja javítja a tartalom áttekintését. A külön nyílás csökkenti a hőszivárgást a fiókokból.

Az integrált jégkészítő és -daráló praktikus és stílusos.

A mesterséges intelligenciával kombinált színes kijelző számos funkciót kínál. A hűtőszekrény az okosotthon részévé válik. A TV funkció a szórakoztatást szolgálja. Cseng valaki? Csatlakoztassa a wi-fi kamerákat a monitorhoz, és tekintse át az otthon minden sarkát.

A monitor, mint családi asztali számítógép az Ön tervezésére, fényképek, jegyzetek, bevásárlólisták megjelenítésére is szolgál.

Az integrált zenelejátszó zenei koncerttel teszi még élvezetesebbé a főzést.

Válassza ki kedvenc receptjét, és küldje el Wi-Fi- n keresztül mobiljáról közvetlenül az intelligens konyhai sütőbe.

Az élelmiszerek tárolása és kivételekor a hűtőszekrény tartalma és a lejárati idő is frissül. Legyen elérhető egy online bevásárlólista a mobilodon. A hangasszisztens és a hanggal vagy érintéssel történő vezérlés alapfelszereltség.

Elfoglalt a főzéssel? Nem fontos! A Bluetooth -kapcsolatot mobiltelefonjával használhatja kihangosított hívásokhoz.

 • modern design mesterséges intelligencia nagy tiszta belső térfogat
 • nagyobb fogyasztás, nagyobb tömeg, nagyobb méretek, szakszerű összeszerelés, vízellátás, vízelvezetés szükségessége

Szabadon álló hűtők

Szabadon álló hűtők

A szabadon álló hűtőszekrények univerzális megoldást jelentenek otthonában. Monoklima vagy fagyasztóval kombinálva. Jellegzetes funkcionális és design elemet keres   a konyha? Fehér, fekete, színes vagy rozsdamentes acél? Ultramodern vagy lekerekített retro stílusról álmodozik? Ügyeljen a felületkezelésre. A rozsdamentes acél esetében kellemetlen meglepetés érheti az ujjlenyomatok miatt.

Van konyhája a nappalihoz? Ezután figyeljen a hűtőszekrény zajára . Élvezze a békés kikapcsolódást zenével és pihenéssel.

 • a konyhán kívüli elhelyezés lehetősége, színséma, dizájn és retro stílus választási lehetősége, nagy méretválaszték

Beépített hűtők

Beépített hűtők

A beépített hűtőszekrényeket úgy tervezték, hogy modern és stílusos konyhabútorokba beépíthetők. Emelje ki konyhája letisztult és letisztult dizájnját az összes készülék beépítésével. A hűtőszekrény esetében biztosítani kell a megfelelő légáramlást a hő eltávolításához. Ehhez tapasztalatra és szakszerű telepítésre van szükség.

 • a konyhabútor zavartalan kialakításának megőrzése, alacsonyabb zajszint
 • szakszerű szerelés szükséges

Beépített hűtők

Asztali hűtők, mini, retro hűtők

Asztali hűtők, mini, retro hűtők

Az asztali hűtőszekrények kicsi és igénytelen hűtőszekrények. A kompakt méretek alkalmasak szállodai apartmanokhoz, diáklakásokhoz, irodákhoz vagy nyaralókhoz.

Szerkezetileg egy hűtőszekrény és egy mini-fagyasztó kombinációja. Az ételeket és italokat megfelelően hidegen tudják tartani.

Bútorozza be modern otthonát vagy irodáját egy színes retro hűtőszekrénnyel, vintage dizájnnal. Meg fogod kapni   egyedi stílusos kiegészítő.

 • alacsonyabb vételár alacsonyabb energiafogyasztás
 • kis hűtési mennyiség, magasabb zajszint, modern funkciók hiánya

Autó hűtő

Autó hűtő

A hűtött ételeket és italokat útközben, kempingezés közben vagy hajón is értékelni fogja.

Kapcsolja be a hordozható autós hűtőszekrényt az autós csatlakozóaljzatokból 12V/24V vagy 230V . A kompresszortechnológia és a kiváló minőségű szigetelés hidegen tartja az italokat a tápfeszültség lekapcsolása után is több órán keresztül. A szobahőmérsékletűre hűlt élelmiszert helyezze a hűtőszekrénybe.

Kerekekkel és gumírozott fogantyúkkal felszerelve megkönnyítik a terepen való kezelést.

Kisgyerekekkel utazik? Válasszon egy hordozható hűtőszekrényt fűtési funkcióval . Könnyedén felmelegítheti kedvenc csemegéjüket a kívánt hőmérsékletre.

Használja az USB tápellátás opciót bárhol és bármikor power bankból.

 • hordási lehetőség, fűtés lehetősége, USB tápellátás lehetősége
 • kisebb hűtőtérfogat

Olvassa el is

Joghurtkészítők – segítők a természetes immunitás támogatásában.

Joghurtkészítők – segítők a természetes immunitás támogatásában.

Készítsen otthon ízletes probiotikus joghurtokat kiváló minőségű friss vagy szárított gyümölcsökből. Szerezzen megfelelő immunitást a jó baktériumoknak köszönhetően, amelyek nélkülözhetetlenek a bél mikroflóra megfelelő működéséhez.

Ruhagőzölő a ruhák egyszerű kezeléséhez és fertőtlenítéséhez.

Ruhagőzölő a ruhák egyszerű kezeléséhez és fertőtlenítéséhez.

A gőz lágyítja és kiegyenesíti a textil szálait, ezáltal kiegyenesíti a ráncos ruhákat és a redőket. Ugyanakkor hatékonyan fertőtleníti a textíliákat.

Hogyan válasszuk ki a legjobb kávét?

Hogyan válasszuk ki a legjobb kávét?

A kávé az egyik legrégebbi és legnépszerűbb serkentő ital. Ízletes ok a baráti találkozásokra, a kellemes kikapcsolódásra, pihenésre.

Házi füstölők a füstölt húsok természetes tartósítására és teljes ízére.

Házi füstölők a füstölt húsok természetes tartósítására és teljes ízére.

A szárítással együtt a füstölés az élelmiszerek tartósításának legrégebbi formája. A népszerű hentesek és húsfeldolgozók kiváló alkalom az egész család és baráti találkozásra.

Ablaktisztítás – hatékony és modern.

Ablaktisztítás – hatékony és modern.

Az ablakok, tükrök, zuhanyfülkék vagy különféle sima fényes felületek tisztítása otthon gyakran rémálom. De tedd hatékonyan és korszerűen.

Pihenjen a téli sportok mellett.

Pihenjen a téli sportok mellett.

Szlovákia gyönyörű hegyvidéki ország számos jól felszerelt téli üdülőhellyel. Remek környezetet kínálnak a kikapcsolódásra és sportolásra, kiváló hóviszonyok mellett.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő főzőlapot?

Hogyan válasszuk ki a megfelelő főzőlapot?

Szerelje fel modern otthonát üvegkerámia főzőlappal vagy biztonságos indukciós főzőlappal. Próbálja ki az innovatív, szórakoztató, egyszerű főzést és sok intelligens funkciót.

Hogyan kezeljük az autót tél előtt?

Hogyan kezeljük az autót tél előtt?

És ne feledd! Közeledik az év még kihívásokkal telibb része! A hideg téli körülmények próbára teszik útitársa karbantartását és megjelenését.

Tűzhelyek és sütők sütéshez a tökéletes kulináris élményért.

Tűzhelyek és sütők sütéshez a tökéletes kulináris élményért.

A kályhák és sütők nélkülözhetetlen segítség a konyhában az ízletes, színes és tökéletesen sült ételek elkészítéséhez.

Modern páraelszívók egy stílusos konyhához.

Modern páraelszívók egy stílusos konyhához.

Instant vízforralók a tea és kávé szerelmeseinek.

Instant vízforralók a tea és kávé szerelmeseinek.

A klasszikus kávés kávé szerelmese? Szereted élvezni a világ minden tájáról származó teák ízét és illatát? Egy modern háztartás nem nélkülözheti a vízforralót.

Élelmiszerszárítók a szezonális gyümölcsök minőségi feldolgozásához.

Élelmiszerszárítók a szezonális gyümölcsök minőségi feldolgozásához.

Fedezze fel a gombák, gyümölcsök, zöldségek, gyógynövények és egyéb ételek szárításának világát. Legyen Önnél egészséges nassolnivaló egész évben vegyszerek és tartósítószerek nélkül.