Hogyan válasszunk fagyasztót?Hogyan válasszunk fagyasztót?
17.11.2022 | Hivatal

Hogyan válasszunk fagyasztót?

Nagy háztartásra főzöl? Rendszeresen fagyasztasz szezonális gyümölcsöt, zöldséget, halat vagy húst? Válasszon az igényeinek megfelelő fagyasztót. Döntse el a térbeli lehetőségek szerint. A szekrény , láda vagy beépített fagyasztó kényelmesebb az Ön számára?

Minden bekapcsolt fagyasztó jelentősen befolyásolja az áramfogyasztást . Az új energiacímke megegyezik a hűtőszekrények címkéjével. Az A energiahatékonysági osztály a legalacsonyabb villamosenergia-fogyasztással rendelkezik kWh/évben. Ha nincs külön kamrája az étel tárolására, akkor értékelni fogja az információkat zajkibocsátás dB-ben. A címkén a használható dombornyomó mennyiségére vonatkozó információkat is talál tér ban ben liter . Normál használat esetén háztartási tagonként körülbelül 30 l térfogatot számítson ki.

A fagyasztók méretei és súlya szintén fontos paraméterek lehetnek az Ön választása szerint.

A fagyasztókapacitás az élelmiszer súlyát mutatja kilogrammban, amelyet a fagyasztó 24 óra alatt képes lefagyasztani. A fagyasztási osztályt egy csillag (-6°C), kettő (-12°C), három (-18°C) vagy négy (-24°C) jelzi. Hosszú távú tartósításhoz -18°C-os mélyhűtés javasolt.

Vannak áramkimaradásaid? Érdekeljen a fagyasztó tárolási ideje is . Minél jobbak a szigetelési tulajdonságok, annál tovább marad fagyott az élelmiszer, és energiát takarít meg. Hosszabbítsa meg a tárolási időt és töltse fel a fagyasztó üres terét gélhűtő töltelékkel .

Praktikus funkciója a belső hőmérséklet hirtelen emelkedésének hangjelzése, amikor az ajtó nyitva van.

Válasszon egy jégkészítővel felszerelt szuper-standard fagyasztót. Élvezze a tökéletesen hűtött italokat egész nyáron.Szekrényes fagyasztók

Szekrényes fagyasztók

Szabadon az állószekrényes fagyasztókat fiókos fagyasztóknak is nevezik. Kihúzható fiókokra jellemzőek. Tökéletes áttekintése legyen a fagyasztott élelmiszerek tárolásáról.

A prémium ezüst alapú antibakteriális felület segít megvédeni a fagyasztó belsejét a penésztől és a baktériumoktól.

A NoFrost funkcióval rendelkező fagyasztókban a harmat és a fagy eltávolítása a belső falak körüli légáramlással történik.

SuperFrost funkció, vagy nagyobb mennyiségű le nem fagyasztott élelmiszer behelyezése után is aktiválja a gyorsfagyasztást . A beállított hőmérséklet elérése után ez a funkció automatikusan kikapcsol.

Nézze meg a kijelzőt az intelligens fagyasztó belső hőmérsékletének és egyéb funkcióinak megtekintéséhez. Állítsa be előre a fagyási hőmérsékletet. A -18°C az ideális hőmérséklet a frissesség megőrzéséhez.

  • kisebb háztartások számára alkalmasak, a fiók kisebb területét foglalják el az élelmiszerek tiszta tárolására
  • nagy csomagok fagyasztására alkalmatlan nagy húsdarabok tárolására alkalmatlan

Hogyan válasszunk hűtőszekrényt?


HűtőbetétekJégformák

Mellkasi fagyasztók

Mellkasi fagyasztók

A ládás fagyasztók vagy a pultos fagyasztók úgy néznek ki, mint egy nagy doboz , felső nyílással.

Fehér vagy fekete dobozt választasz? Készülsz az ünnepekre? Egy egész libát vagy egy nagy pulykát kell tárolni? Gyilkosokat csinálsz? Vegyél nagyobb mellkast mélyhűtő.

A különböző szélességek és nagyobb térfogatok mellett a pultos fagyasztókat kiváló hőszigetelő tulajdonságok és hosszú tárolási idő jellemzik. A felső fedél kinyitása után a hideg levegő nem távozik. A fagyasztóban marad. Alacsonyabb energiafogyasztást érhet el.

Hátránya az élelmiszerek egymás tetején való tárolása nagy kosarakban . Egy idő után elveszítheti a tárolási helyét.

  • alkalmas éttermekbe és nagyobb háztartásokba nagy tárolóhely nagy darab élelmiszerek számára különböző szélességek különböző térfogatokhoz alacsonyabb energiafogyasztás
  • az élelmiszertárolás gyengébb áttekintése, a tartalom gyengébb kezelése, több hely szükséges az elhelyezéshez

Vákuumos lezárók a friss élelmiszerek hosszabb tárolására.


Beépített fagyasztók

Beépített fagyasztók

A beépített fagyasztókat úgy tervezték, hogy a konyhabútorok szekrényébe építsék be. Alapértelmezés szerint ezek fiókos fagyasztók, amelyek ugyanazokkal a tulajdonságokkal és funkciókkal rendelkeznek , mint a szekrényes fagyasztók . A beépített fagyasztók szekrényeinek megfelelő hőelvezetést kell biztosítaniuk.

  • alkalmas a konyha dizájnjának és letisztult stílusának megőrzésére
  • kisebb választék magasabb ár

Olvassa el is

Joghurtkészítők – segítők a természetes immunitás támogatásában.

Joghurtkészítők – segítők a természetes immunitás támogatásában.

Készítsen otthon ízletes probiotikus joghurtokat kiváló minőségű friss vagy szárított gyümölcsökből. Szerezzen megfelelő immunitást a jó baktériumoknak köszönhetően, amelyek nélkülözhetetlenek a bél mikroflóra megfelelő működéséhez.

Ruhagőzölő a ruhák egyszerű kezeléséhez és fertőtlenítéséhez.

Ruhagőzölő a ruhák egyszerű kezeléséhez és fertőtlenítéséhez.

A gőz lágyítja és kiegyenesíti a textil szálait, ezáltal kiegyenesíti a ráncos ruhákat és a redőket. Ugyanakkor hatékonyan fertőtleníti a textíliákat.

Hogyan válasszuk ki a legjobb kávét?

Hogyan válasszuk ki a legjobb kávét?

A kávé az egyik legrégebbi és legnépszerűbb serkentő ital. Ízletes ok a baráti találkozásokra, a kellemes kikapcsolódásra, pihenésre.

Házi füstölők a füstölt húsok természetes tartósítására és teljes ízére.

Házi füstölők a füstölt húsok természetes tartósítására és teljes ízére.

A szárítással együtt a füstölés az élelmiszerek tartósításának legrégebbi formája. A népszerű hentesek és húsfeldolgozók kiváló alkalom az egész család és baráti találkozásra.

Ablaktisztítás – hatékony és modern.

Ablaktisztítás – hatékony és modern.

Az ablakok, tükrök, zuhanyfülkék vagy különféle sima fényes felületek tisztítása otthon gyakran rémálom. De tedd hatékonyan és korszerűen.

Pihenjen a téli sportok mellett.

Pihenjen a téli sportok mellett.

Szlovákia gyönyörű hegyvidéki ország számos jól felszerelt téli üdülőhellyel. Remek környezetet kínálnak a kikapcsolódásra és sportolásra, kiváló hóviszonyok mellett.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő főzőlapot?

Hogyan válasszuk ki a megfelelő főzőlapot?

Szerelje fel modern otthonát üvegkerámia főzőlappal vagy biztonságos indukciós főzőlappal. Próbálja ki az innovatív, szórakoztató, egyszerű főzést és sok intelligens funkciót.

Hogyan kezeljük az autót tél előtt?

Hogyan kezeljük az autót tél előtt?

És ne feledd! Közeledik az év még kihívásokkal telibb része! A hideg téli körülmények próbára teszik útitársa karbantartását és megjelenését.

Tűzhelyek és sütők sütéshez a tökéletes kulináris élményért.

Tűzhelyek és sütők sütéshez a tökéletes kulináris élményért.

A kályhák és sütők nélkülözhetetlen segítség a konyhában az ízletes, színes és tökéletesen sült ételek elkészítéséhez.

Modern páraelszívók egy stílusos konyhához.

Modern páraelszívók egy stílusos konyhához.

Instant vízforralók a tea és kávé szerelmeseinek.

Instant vízforralók a tea és kávé szerelmeseinek.

A klasszikus kávés kávé szerelmese? Szereted élvezni a világ minden tájáról származó teák ízét és illatát? Egy modern háztartás nem nélkülözheti a vízforralót.

Élelmiszerszárítók a szezonális gyümölcsök minőségi feldolgozásához.

Élelmiszerszárítók a szezonális gyümölcsök minőségi feldolgozásához.

Fedezze fel a gombák, gyümölcsök, zöldségek, gyógynövények és egyéb ételek szárításának világát. Legyen Önnél egészséges nassolnivaló egész évben vegyszerek és tartósítószerek nélkül.