Gyermekek sisak Met Haver butterfly / pink

Gyermekek sisak Met Haver butterfly / pink

Gyermekek sisak Met Haver butterfly / pink

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 11 631 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Gyermekek sisak Met Haver butterfly / pink - termékleírás

Gyermekek sisak Met Haver butterfly / pink Ez a sisak a kis gyerekek tervezési célDovodra duplafalú beállításDovodat Safe-T Twist 2, és természetesen, antiallergén belső párna. Egy másik funkció a beépített rovarháló. A kecses ívek gyermek sisakDovod Buddy és SuperBuddy lesz időtlen klasszikusDovodat design. Twin-héj építése Ez a kialakítás a technika gazdaságos, de hoz kisebb térfogat-növekedés ugyanabban az abszorpciós tulajdonságDovod, mint az in-penész folyamat. Ezen sisakDovod, azonban ez a növekedés a térfogatát szinte észrevehetetlen. Safe-T Twist 2 Nyakszirti szorító rendszer, melynek feladata, hogy biztosítsa, hogy a sisak erősen tapad a fejhez. Ellenőrző lemez hátul a sisak könnyű mérete kiigazítás egy kézzel. allergiaellenes párnák Segít megtartani a fejét, száraz, és hogy a nagy kényelmet. szúnyoghálók Megelőző intézkedések rovarDovod elleni sisak. Méretek: 46-53 cm-es (220 g), 52-57 cm-es (250 g) Kerékpár felszerelés » Kerékpáros sisakok » Gyermekek sisak Met Haver butterfly / pink

Termék Gyermekek sisak Met Haver butterfly / pink termékcsoporthoz tartozik Kerékpáros sisakok a márkától Met az e-shop kínálatában Gamisport.hu.

Gyermekek sisak Met Haver butterfly / pink - termék paraméterei

nagyság46-53 cm
nagyság52-57 cm
IntrastatSisakok SKI i cyklo-0,30-65061010
KategóriaSisakok, Kerékpáros sisakok
MárkaMet
E-shopGamisport.hu

Gyermekek sisak Met Haver butterfly / pink - ár és elérhetőség előzményei

Gyermekek sisak Met Haver butterfly / pink - egyéb érdekes termékek

Gyermekek sisak Met Haver butterfly / pink - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?