Gyermek vezeték nélküli quad kerékpár fekete

Gyermek vezeték nélküli quad kerékpár fekete

Gyermek vezeték nélküli quad kerékpár fekete

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 47 210 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Gyermek vezeték nélküli quad kerékpár fekete - termékleírás

A quad tökéletes ajándék a kis terepjáró-rajongóknak. Fedezd fel a vadregényes területeket a kertedben! Sár, homok, dombok és sok más érdekes terepforma, amiről a kis felfedezők álmodnak. A jármű nem alkalmas durva terepen való közlekedésre, de egy gyermek nagy fantáziája biztosan képes ilyen területet kialakítani. A biztonság érdekében ajánlott a játékot sík felületen használni. A terepjáró quad nagyon könnyen használható. Ezt a művészetet bármelyik gyermek néhány másodperc alatt elsajátíthatja. Már kisgyermekkorától kezdve megtanulja vezetni a járművet és beállítani a terep sebességét. A játékot 3 és 5 év közötti gyermekek számára tervezték. A kisebb gyermekek szülői felügyelet mellett vezethetik a járművet. Műszaki adatok: Akkumulátor: 6V 4Ah Hálózati töltő: igen 6V Teljesítmény: 45 W Szín: fekete Méretek: 66 x 44 x 42 cm (hosszúság x szélesség x magasság) Fények: igen LED Jármű súlya: 5 kg Sebesség: 2-3 km/h Maximális terhelhetőség: 20 kg Kerekek: 19 x 8 cm USB és AUX zenei panel: igen Beépített zene: igen Automatikus vészfék: a gázpedál felengedésekor a jármű megáll Kérjük, használat előtt olvassa el a készlethez mellékelt használati utasítást

Termék Gyermek vezeték nélküli quad kerékpár fekete csoport termékei között található Gyermek kerékpárok az e-shop kínálatában Bonu.hu.

Gyermek vezeték nélküli quad kerékpár fekete - termék paraméterei

Gyermek vezeték nélküli quad kerékpár fekete - ár és elérhetőség előzményei

Gyermek vezeték nélküli quad kerékpár fekete - egyéb érdekes termékek

Gyermek vezeték nélküli quad kerékpár fekete - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?