GOLF FORGÓSZÉK

GOLF FORGÓSZÉK

GOLF FORGÓSZÉK

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

GOLF FORGÓSZÉK - termékleírás

GOLF FORGÓSZÉK - hagyományos stílusú, magas háttámlájú irodai forgószék. A forgószékkel való helyváltoztatást a műanyag lábkeresztre szerelt görgők segítik. A magasság beállítását gázlift biztosítja, háttámlája dönthető. Vastag szivacsozásának köszönhetően kényelmesebbé teszi az irodában végzett ülőmunkát. Ez a modell az itt látható kivitelben és színekben rendelhető. Lapra szerelten, kartondobozba csomagolva érkezik, a szükséges tartozékokkal együtt. Az összeszereléshez rajzos útmutatót biztosítunk. A raktáron levő termékeket 3-4, a rendelhetőként jelzett darabokat általában 6-12 munkanapon belül szállítjuk ki. A csomag érkezésének idejét megrendelés után egy külön visszaigazolásban pontosítjuk.

FONTOS: Jelenleg a C.11 fekete, C.29 bordó és a C.73 szürke színű modell van raktáron, a többi szín hosszabb szállítási idővel rendelhető.

Itt részletesebb információkat olvashat a forgószékekről, mechanikákról.

GOLF FORGÓSZÉK - termék paraméterei

GOLF FORGÓSZÉK - ár és elérhetőség előzményei

GOLF FORGÓSZÉK - egyéb érdekes termékek

GOLF FORGÓSZÉK - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?