Freestyle sisak NILS Extreme MTW08 kék

Freestyle sisak NILS Extreme MTW08 kék

Freestyle sisak NILS Extreme MTW08 kék

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 6 333 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Freestyle sisak NILS Extreme MTW08 kék - termékleírás

Freestyle sisak NILS Extreme MTW08 kék A NILS Extreme MTW08 egy freestyle sisak, amely gondoskodik arról, hogy biztonságosan közlekedj, akár robogón, görkorcsolyán vagy gördeszkán ülsz.Az MTW08 In-mold technológiával készült, ahol a szerkezet expandált polisztirolhabból áll, amelyet a külső polikarbonát héjba fecskendeznek. Az ütésből származó erő a hajótest teljes felületén eloszlik, és a habpárnákon keresztül továbbadódik.A sisak két méretben kapható, és a sisak hátulján található kerék elforgatásával könnyen beállítható a fejkörfogat. Az MTW08 könnyen fel- és levehető az állítható pánt műanyag csatjának köszönhetően. Paraméterek Anyag: EPS Rögzítés: állítható pánt műanyag csattal Áramköri vezérlőrendszer In-mold technológia Kerékpár felszerelés » Kerékpáros sisakok » Freestyle sisak NILS Extreme MTW08 kék

Termék Freestyle sisak NILS Extreme MTW08 kék csoport termékei között található Kerékpáros sisakok a márkától Nils Extreme az e-shop kínálatában Gamisport.hu.

Freestyle sisak NILS Extreme MTW08 kék - termék paraméterei

nagyság48 - 56 cm
nagyság51-57 cm
IntrastatSisakok SKI i cyklo-0,30-65061010
KategóriaSisakok, Kerékpáros sisakok
MárkaNils Extreme
E-shopGamisport.hu

Freestyle sisak NILS Extreme MTW08 kék - ár és elérhetőség előzményei

Freestyle sisak NILS Extreme MTW08 kék - egyéb érdekes termékek

Freestyle sisak NILS Extreme MTW08 kék - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?