Férfi rövidnadrág Jobe Discover Ruby  piros  XL

Férfi rövidnadrág Jobe Discover Ruby piros XL

Férfi rövidnadrág Jobe Discover Ruby  piros  XL

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 19 900 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Férfi rövidnadrág Jobe Discover Ruby piros XL - termékleírás

Gyorsan száradó férfi rövidnadrág UV sugárzás elleni védelemmel.. A Jobe Discover Ruby férfi rövidnadrág egy minőségi férfi rövidnadrág mindennapi viselésre. Kényelmes, gyorsan száradó anyagból készül. Az UPF50 + technológiának köszönhetően ráadásul fokozott védelmet nyújt az UV sugárzás ellen is, ami hasznos hosszú, közvetlen napfényben való tartózkodás esetén. A modern dizájn és a kényelmes anyag a Jobe Discover Ruby férfi rövidnadrágot a felszerelés ideális részévé teszi vízi kirándulásokhoz és mindennapi viselethez.  Technikai leírás: gyorsan száradó rövidnadrág fokozott védelem az UV sugárzás ellen modern dizájn méret: XL anyag: UPF

Termék Férfi rövidnadrág Jobe Discover Ruby piros XL termékcsoporthoz tartozik Férfi rövidnadrág a márkától Jobe, mérete az XL, a színváltozat az piros az e-shop kínálatában insportline.hu.

Férfi rövidnadrág Jobe Discover Ruby piros XL - termék paraméterei

Férfi rövidnadrág Jobe Discover Ruby piros XL - ár és elérhetőség előzményei

Férfi rövidnadrág Jobe Discover Ruby piros XL - egyéb érdekes termékek

Férfi rövidnadrág Jobe Discover Ruby piros XL - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?