Férfi pulóver Sensor Coolmax Thermo Postai irányítószám Mély mustár / fekete

Férfi pulóver Sensor Coolmax Thermo Postai irányítószám Mély mustár / fekete

Férfi pulóver Sensor Coolmax Thermo Postai irányítószám Mély mustár / fekete

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Férfi pulóver Sensor Coolmax Thermo Postai irányítószám Mély mustár / fekete - termékleírás

Férfi pulóver Sensor Coolmax Thermo Postai irányítószám Mély mustár / fekete ACoolmax Thermo funkcionális alsónemű egy meleg, rugalmas kötött anyag, amely ideális a hidegebb napokon. A felhasznált anyag kiváló hőszabályozást és a nedvesség testtől való elszállítását garantálja. Ezenkívül a szál tartósan beépített ezüstionokkal magas és tartós antibakteriális tulajdonságokat biztosít.A Coolmax Thermo tartós, méretstabil és rendkívül rugalmas. Az alsónemű első vagy második rétegként használható, és alkalmas egész napos viseletre, téli sportokhoz és szabadidős tevékenységekhez. Coolmax EcoMade technológia Egy másik új innováció a Coolmax Ecomade anyag formájában érkezik, amely mostantól az új Coolmax Thermo termékcsaládban is megtalálható. A mosószer megtartja ugyanazokat a tulajdonságokat és előnyöket, mint korábban, miközben környezetbarátabb. A szál nagy arányban tartalmaz újrahasznosított anyagot (97%), így mérsékli a környezeti hatásokat. Használt műanyag palackokból készül, amelyeket hat lépésben átalakítunk, hogy funkcionális ruházatunk alapjául szolgáljanak. Az új anyag még jobban elvezeti a nedvességet a testedtől, így egész idő alatt jól fogod érezni magad, amíg viseled. Márkás anyag ezüst ionokkal Meleg termikus alsónemű, belülről intenzíven fésülve Magas tartós antibakteriális tulajdonságok Gyors nedvességszállítás a testtől és kiváló hőszabályozás Kifinomult vágás Vonzó megjelenés Alkalmas első és második rétegként Lapos varratok Anyag Coolmax Thermo Nagyszerűen fogod ezt csinálni. A Sensor Thermo funkcionális ruházat által kezelhető helyzetek száma mérhetetlen. A norvég minták felülmúlják a feketét. Meleg van, de nem túl meleg. Így a tökéletes hőszabályozásnak köszönhetően túléli a jégpokol poklát. Ez költészet. Pulóverek és kardigánok » Cipzáros pulóverek, kardigánok » Férfi pulóver Sensor Coolmax Thermo Postai irányítószám Mély mustár / fekete

Termék Férfi pulóver Sensor Coolmax Thermo Postai irányítószám Mély mustár / fekete csoport termékei között található Férfi pulóverek, a márkához tartozik Sensor.

Férfi pulóver Sensor Coolmax Thermo Postai irányítószám Mély mustár / fekete - termék paraméterei

nagyságL
nagyságM
nagyságS
nagyságXL
nagyságXXL
IntrastatPulóverek és roláky-1,00-61099090
KategóriaPulóverek, Férfi pulóverek, Kardigánok, Mustár
MárkaSensor

Férfi pulóver Sensor Coolmax Thermo Postai irányítószám Mély mustár / fekete - ár és elérhetőség előzményei

Férfi pulóver Sensor Coolmax Thermo Postai irányítószám Mély mustár / fekete - egyéb érdekes termékek

Férfi pulóver Sensor Coolmax Thermo Postai irányítószám Mély mustár / fekete - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?