Férfi kabát Black Heart Barker  fekete  M

Férfi kabát Black Heart Barker fekete M

Férfi kabát Black Heart Barker  fekete  M

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 49 700 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Férfi kabát Black Heart Barker fekete M - termékleírás

Férfi textil bomber kabát kapucnival, thermo béléssel és motoros stílusú rávarrásokkal. A Black Heart Barker férfi kabát egy menő bomber dzseki, nagy, motoros stílusú rávarrással a hátán. A rugalmas szegélyek tökéletes illeszkedést tesznek lehetővé, míg a thermo bélés, a magas gallér és a húzózsinórral ellátott kapucnis jól jön hideg időben. 5 zsebbel rendelkezik, amelyekben minden szükséges irat és apróbb személyes tárgy tárolható. Ez a szemet megkapó kabát azt kiálltja, hogy kemény fickó vagy, akivel jobb ha senki nem szórakozik!Technikai adatok - Férfi kabát Black Heart Barker: Piros thermobélés Kiváló minőségű rávarrások Cipzárral zárható Széles cipzár fedő, patentos zárással Két cipzáras oldalsó zseb Cipzáras zseb a bal ujján Két tépőzáras belső zseb Húzózsinóros kapucni Magas gallér Elasztikus szegély az alján, a galléron és az ujjak végén Anyaga: 100% poliészter Mérettáblázat:   mellbőség (cm) derékbőség (cm) oldalsó méret (cm) vállszélesség (cm) ujjhossz (cm) teljes hossz (cm) M 124 124 105 51 70 78 L 130 129 110 53 71 78 XL 136 134 115 55 72 78 XXL 142 139 120 57 73 78

Ez a termék a kategóriába tartozik Férfi kabátok a márkától Black heart, mérete az M, a színváltozat az fekete, boltban megtalálod insportline.hu.

Férfi kabát Black Heart Barker fekete M - termék paraméterei

Színfekete
Méretfekete
KategóriaKapucni, Kabátok, Bélések, Férfi kabátok
MárkaBlack heart
MéretM
Színfekete
E-shopinsportline.hu

Férfi kabát Black Heart Barker fekete M - ár és elérhetőség előzményei

Férfi kabát Black Heart Barker fekete M - egyéb érdekes termékek

Férfi kabát Black Heart Barker fekete M - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?