Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.
Tiszta ezüstszínű modellező cukorpaszta 100 g-os vákuumcsomagolásban . Az ezüst modellező és bevonó massza tökéletes alakíthatósággal és a kakaóvaj által adott rugalmassággal rendelkezik, ideális sütemények bevonására, virágok és 3D-s tárgyak készítésére. A massza kellemes ízű a könnyű mandulaaromának köszönhetően. A kakaóvaj ideális fondant tárgyak és finom díszítések, például virágok és levelek készítéséhez is, mivel biztosítja, hogy a tárgyak és díszítések tökéletesek maradjanak, anélkül, hogy az összeesés vagy törés veszélye fennállna. A kakaóvaj ideális fondant tárgyak és finom díszítések készítéséhez is. csomagolás 100 g
Termék Ezüst modellező és bevonóanyag kakaóvajjal 100 g - Decora EAN kóddal van jelölve 8024622060848.
Szín | Ezüst |
EAN | 8024622060848 |
Piros színű fondant 100 g kakaóvajjal. Piros massza sütemények bevonásához és ehető díszek modellezéséhez. A modellező cukormasszát vákuumzacskókba csomagolják. A cukormassza a kakaóvajnak köszönhetően tökéletesen formálható és rugalmas, ideális sütemények bevonására,
Zöld színű fondant 100 g kakaóvajjal. Zöld massza sütemények bevonásához és ehető díszek modellezéséhez. A modellező cukormasszát vákuumzacskókba csomagolják. A cukormassza a kakaóvajnak köszönhetően tökéletesen formálható és rugalmas, ideális sütemények bevonására,
Alaprecept: A kakaóvajat 30-35 fokos vízfürdőben megolvasztjuk, és hozzáadjuk a többi összetevőt. Felhasználható bevonatokhoz, csokoládéhoz. Nyomokban tejet tartalmazhat. Ellenőrizte: DE-öKO-006. Származási hely: nem-EU-mezőgazdaság. Tápérték 100 g termékre: Energia: 3700 kJ/
Fekete színű fondant 100 g Fekete massza sütemények bevonásához és ehető díszek modellezéséhez. A modellező cukormasszát vákuumzacskókba csomagolják. A cukormassza a kakaóvajnak köszönhetően tökéletesen formálható és rugalmas, ideális sütemények bevonására, virágok
A kakaóvaj egyik fontos felhasználási területe a kozmetikai ipar. Számos krémbe, ajakápolóba, szappanba kiváló alapanyag. A bőrrel érintkezve nagyon rövid időn belül megolvad, nem hagy zsíros érzést a bőrön, magas E-vitamin tartalma táplálja a bőrt. Ekcéma és pszoriázisos
Speciális cukor mindenféle bevonóanyag elmerüléséhez Az extra finom cukor alkalmas a bevonó- és modellező anyagok feltöltésére, amikor nagy lapokra gördül. Finom szerkezete miatt a hengerelt anyagok felülete sima marad és nem tapad a hordozóhoz. Ezt a cukrot tojásfehérjében is
Söprőmassza 100 g-os praktikus csomagolásban, bőrszínben. Vákuumzacskóba csomagolt testmodellező cukorpaszta. A cukorpaszta tökéletes alakíthatósággal és a kakaóvaj adta rugalmassággal rendelkezik, ideális sütemények bevonására, virágok és 3D-s tárgyak készítésére,
A nyers kakaóvaj kedvező tulajdonságai: természetes, erős kakaó/ csokoládé illatú, így az általános bőrápolás mellett minden évszakban kényezteti a lelkünket is. Nyáron kifejezetten napvédőként vagy napozás után ajánlott, fényvédő faktora 6-os körüli, félárnyékban
Összetevők: Kakaómassza *, kakaóvaj *, kakaópor *, nyers nádcukor *, bourbon vanília *.* ellenőrzött biogazdálkodásból. Glutént, tejet és diót tartalmazhat!
Összetevők: nyers nádcukor*, kakaóvaj*, teljes tejpor*, kakaómassza*, Bourbon vanília*. A csillaggal jelöltek ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származnak. A kakaószárazanyagtartalom legalább 35%
Összetevők: nádcukor, kakaóvaj, kakaómassza, goji bogyó 5%, acai por 3%, emulgeálószer:napraforgólecitin, természetes aromák 52% kakaótartalommal
Étcsokoládéval bevont, pörkölt mandulabél. Összetevők: étcsokoládé (min. 60%) [kakaómassza, cukor, kakaóvaj, emulgeálószer (szójalecitin), természetes vanília aroma], pörkölt, hántolatlan mandulabél
Összetevők: Étcsokoládé (50%) [kakaómassza, cukor, kakaóvaj, emulgeálószer (szójalecitin), természetes aroma]; Alma; Antioxidáns (citromsav); Étcsokoládéban összes kakaó szárazanyag legalább 35%
Csokoládé 68% (cukor, kakaóvaj, csökentett kakaóvaj tartalmú kakaópor, emulgeálószer: szójalecitin, és természetes aromák), puffasztott barna rizs 32%
Eredeti svájci csokoládé. Összetétel: nádcukor, kakaómassza, mogyoró (20%), kakaóvaj, kakaópor, bourbon vanília. Valamennyi összetevő ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származik. Kakaótartalom minimum: 55%. Gyártástól függően szója, tej és egyéb diófélét
Étcsokoládés Meggy 100g Összetevők :Étcsokoládé min. : 50% (kakaómassza, cukor, kakaóvaj, emulgeálószer: szójalecitin, aroma), aszalt, magozott meggy, fényezőanyag: sellak, keményítő
Összetevők: édesítőszer: maltitok, kakaóvaj, zsíros tejpor, kakaómassza, emulgeálószer: lecitinek (szója), vanília aroma.Nyomokban földimogyorót és dióféléket tartalmazhat!Kakaó szárazanyag a tejcsokoládéban legalább 35%.Túlzott fogyasztása hashajtó hatású
Összetett arany modellezése Arany modellező gyurma | Összetevők: Agyaggyurma: | Cukor (32 %), glükózszirup, kakaóvaj, rizskeményítő, stabilizátorok: E414, E415,színezékek: E172, E101, E100. | Tömeg: 100 g. | Gluténmentes termék
Eredeti svájci csokoládé. Kókuszos töltelék: 50%, kakaótartalom: min. 36% Összetétel: nádcukor*, kakaóvaj*, teljes tejpor* (19%), kókuszreszelék* (9%), kakaómassza*, emulgátor: szójalecitin*, bourbon vanília* *= ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból. Nyomokban diófélét
Összetevők: fruktóz 38%, zsíros tejpor, kakaóvaj, hidrogénezett növényi zsír, kakaómassza, sovány tejpor, eperpor 2,8%, emulgeálószer (szójalecitin), étkezési sav (citromsav),aromák, színezékek (céklavörös). Nyomokban mogyorót és földimogyorót tartalmazhat! A termék