Esküvői torta topper fehér - On és Ona - Dortmarket

Esküvői torta topper fehér - On és Ona - Dortmarket

Esküvői torta topper fehér - On és Ona - Dortmarket

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 3 950 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Esküvői torta topper fehér - On és Ona - Dortmarket - termékleírás

Torta vagy desszert felsőrész 3D nyomtatóval készült. Bioplasztikból készült. A On és Ona formájú tortadíszt kis tételben nyomtatták ki 3D nyomtatóval. Javasoljuk, hogy használat előtt langyos vízben és mosószerrel mossa ki. Nem mosogatógépben mosható, csak alacsonyabb hőmérsékleten (40 Celsius fokon) öblítse le. A mosogatógépekben használt sók és a magas hőmérsékletű vizet tartalmazó vegyi anyagok nem alkalmasak a bioplasztikra, amelyből a bannereket nyomtatták. Ezért a 3D nyomtatott termékek tisztítására a legmegfelelőbb módszer a vízsugár alatti öblítés, majd a maradék tésztadarabok vagy massza megtisztítása hosszú sörtéjű kefével. A tasakokat nem szabad 50 °C feletti hőmérsékletnek kitenni, és nem szabad közvetlen napfénynek kitenni. Az idő múlásával bekövetkező színváltozások nem károsak.  Anyag: PLA bioműanyag 3D nyomtatókhoz, élelmiszerrel érintkezésre alkalmas tanúsítvánnyal Méretek: Magasság, beleértve a... A szavak szélessége 5,6 és 7,4 cm Az anyag vastagsága 5 mm A dugó két részből áll - minden szónak saját alapja van.  Színe: fehér

Termék Esküvői torta topper fehér - On és Ona - Dortmarket termékcsoporthoz tartozik 3D nyomtatók, a márka gyártja Dortmarket, a színes változat az fehér, anyagi változat az Bioplasztikus PLA, az eladó ajánlatában Cukraszvilag.hu.

Esküvői torta topper fehér - On és Ona - Dortmarket - termék paraméterei

SzínFehér
AnyagBioplasztikus PLA
KategóriaNyomtatók, 3D nyomtatók
MárkaDortmarket
Színfehér
AnyagBioplasztikus PLA
E-shopCukraszvilag.hu

Esküvői torta topper fehér - On és Ona - Dortmarket - ár és elérhetőség előzményei

Esküvői torta topper fehér - On és Ona - Dortmarket - egyéb érdekes termékek

Esküvői torta topper fehér - On és Ona - Dortmarket - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?