ERLER ZIMMER „PETER” csontváz modell hajlékony gerincoszloppal és kijelölt izmokkal

ERLER ZIMMER „PETER” csontváz modell hajlékony gerincoszloppal és kijelölt izmokkal

ERLER ZIMMER „PETER” csontváz modell hajlékony gerincoszloppal és kijelölt izmokkal

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 464 900 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

ERLER ZIMMER „PETER” csontváz modell hajlékony gerincoszloppal és kijelölt izmokkal - termékleírás

A „Peter” modell az emberi csontszerkezet élethű mása, az összes anatómiai részlet, nyílás és kitüremkedés jelölve van rajta. A hajlékony gerincoszloppal rendelkező „Peter” terápiás modell egyik oldalán jelölve vannak az izmok, azok kezdete és tapadása is. A „PETER” EMBERI ANATÓMIAI MODELL A LEGJOBB VÁLASZTÁS A Peter modell az emberi csontváz élethű mása. A csontváz megjeleníti az összes anatómiai részletet, bemélyedést, nyílást és kitüremkedést. A csontváz gerincoszlopa mozgó porckorongokkal és kitüremkedő gerincidegekkel rendelkezik. A csontvázról a karok és lábak lecsatolhatóak. A lapockák szintén mozognak. Aranyozott kapcsok találhatóak a vállban, a csípőben és a bokában.  A lábak a térdnél egyszerűen lecsatolhatóak és a lábfej is levehető. A koponyát három pontban szét lehet szedni. Első osztályú német minőség. 3 év garancia, életre szóló javítás. Tartós, széttörhetetlen műanyagból készült. Csontváz élethű méretben. Stabil talpazat 5 kerekes lábbal. A hajlékony gerincoszloppal rendelkező „PETER” csontváz méretei Magasság: 176 cm talpazattal együtt Súly: 9,5 kg GYÁRTÁS ÉS SZÁLLÍTÁS A terméket  egyenesen a gyártótól küldjük Önnek, ezért a rendelés teljes összege előre fizetendő. A gyártás és a szállítás az előlegszámla kifizetésétől számítva 4-5 munkanapot vesz igénybe.  

ERLER ZIMMER „PETER” csontváz modell hajlékony gerincoszloppal és kijelölt izmokkal - termék paraméterei

ERLER ZIMMER „PETER” csontváz modell hajlékony gerincoszloppal és kijelölt izmokkal - ár és elérhetőség előzményei

ERLER ZIMMER „PETER” csontváz modell hajlékony gerincoszloppal és kijelölt izmokkal - egyéb érdekes termékek

ERLER ZIMMER „PETER” csontváz modell hajlékony gerincoszloppal és kijelölt izmokkal - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?