Éjjeliszekrény Cali C17 artisan

Éjjeliszekrény Cali C17 artisan

Éjjeliszekrény Cali C17 artisan

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 23 600 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Éjjeliszekrény Cali C17 artisan - termékleírás

Érdekes design, egyedi kivitelezés és nagyszerű funkcionalitás - ezek a Cali bútorcsalád fő előnyei. A Cali Artisan éjjeliszekrényt, amely ehhez a bútorsorozathoz tartozik, egyedi esztétikája és magas használati kényelme különbözteti meg a többi terméktől. A Cali sorozatú bútorok különösen a loft stílusú szobákhoz ideálisak. Esztétikus éjjeliszekrények A bútor szépségét a forma és az egyedi szín határozza meg - a kézműves tölgyfa melegséget kölcsönöz a belső térnek, a természetes faanyag pedig szokatlanul hangulatossá teszi a nappalit vagy a szobát. Másrészt ez a bútor egyszerű formája lehetővé teszi, hogy illeszkedjen a modern belső terekhez, így ideális megoldás bármely ház vagy lakás számára. Jól megtervezett belső tér A Cali éjjeliszekrény egy két fiókkal és egy nyitott rekesszel rendelkező bútordarab. Ennek a kialakításnak köszönhetően könnyen elrejtheti személyes tárgyait a szekrényben, és a nyitott mélyedésben mindig kéznél vannak a fontos tárgyak, például az ébresztőóra vagy a telefon. Tartós anyagok és masszív kivitelezés A Cali éjjeliszekrény tartós bútorlapból készült, kézműves tölgyfából. A laminált forgácslap ellenáll a sérüléseknek, így a bútor hosszú évekig szolgálja majd a használóit. A gondos kivitelezés és a minőségi anyagok használata garancia a jó vásárlásra! Tökéletesen alkalmazkodik a családtagok igényeihez A Cali bútorokat masszív fémlábakkal lehet megvásárolni, amelyek akár 10 centiméterrel is megemelhetik a bútorokat! Ez az ideális megoldás az ipari enteriőrökhöz, a fémlábakon álló bútorok esztétikai nyerseségükkel és könnyedségükkel tökéletesen illenek ide. Milyen legyen a tökéletes éjjeliszekrény? Természetesen tágas, funkcionális és az egész hálószoba hangulatához illeszkedő. Ezt találjuk a legújabb Cali kollekcióban. Két fiók és egy polc lehetővé teszi, hogy sok szükséges dolgot tároljon. A kiváló minőségű anyagok és a masszív kivitelezés garantálja, hogy hosszú éveken át szolgálni fog. További lehetőségként érdemes a fekete fémlábakat választani, amelyek karakteresebbé és könnyebbé teszik a karbantartást.

Ez a termék a kategóriába tartozik Design bútorok a márkától MERKURY MARKET, MERURY MARKET, boltban megtalálod MerkuryMarket.hu.

Éjjeliszekrény Cali C17 artisan - termék paraméterei

Éjjeliszekrény Cali C17 artisan - ár és elérhetőség előzményei

Éjjeliszekrény Cali C17 artisan - egyéb érdekes termékek

Éjjeliszekrény Cali C17 artisan - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?