Divatos barna  valódi bőröv Belfort C

Divatos barna valódi bőröv Belfort C

Divatos barna  valódi bőröv Belfort C

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 8 940 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Divatos barna valódi bőröv Belfort C - termékleírás

Valódi minőségi marhabőrből készült férfi bőr öv barna árnyalatban a Szlovák BEARIL® márka terméke. Hagyományos világosbarna kiváló minőségű nadrág öv valódi bőrből a szlovák BEARIL® terméke. 6 lyuk 2,5 cm-re egymástól így a zárókerületet 12,5 cm tudja módosítani A csat lehetővé teszi az öv rövidítését, ha túl hosszú Az öv végén nyomtatott márka logó BEARIL®. Az övek öko kartondobozban szállítjuk a márka BEARIL® logójával. Hagyományos kivitelezés -így az öv nagyon jó kiegészítője lehet a tökéletes…

Termék Divatos barna valódi bőröv Belfort C termékcsoporthoz tartozik Férfi övek, a márkához tartozik Bearil, a színes változat az barna az e-shop kínálatában Legyferfi.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Bőr övek a márkától Bearil, a színes változat az barna, az e-shopban megtalálod Legyferfi.hu.

Divatos barna valódi bőröv Belfort C - termék paraméterei

SzínBarna
Distribuce
Méret100 cm;90 cm;95 cm
KategóriaFérfi övek, Bőr övek
MárkaBearil
Színbarna
E-shopLegyferfi.hu

Divatos barna valódi bőröv Belfort C - ár és elérhetőség előzményei

Divatos barna valódi bőröv Belfort C - egyéb érdekes termékek

Divatos barna valódi bőröv Belfort C - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?