Design mennyezeti lámpa acél LED-del és dimmerrel - Plazas Mondrian

Design mennyezeti lámpa acél LED-del és dimmerrel - Plazas Mondrian

Design mennyezeti lámpa acél LED-del és dimmerrel - Plazas Mondrian

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 80 786,30 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Design mennyezeti lámpa acél LED-del és dimmerrel - Plazas Mondrian - termékleírás

Ez a modern Plazas 4 bármilyen elegáns belső térbe illeszkedik! 4 négyzet alakú acél kerettel rendelkezik, ami nagyon különlegessé teszi. A lámpa beépített LED-del rendelkezik (nem cserélhető). Ez a lámpa 25 000 égési órával őrzi a belső teret. Hossza 80 cm, magassága 51 cm. A mennyezeti lemez hossza és szélessége 22,5 cm. A 3000 Kelvin és 2500 (4x880) lumennek köszönhetően a lámpa funkcionális fehér fényt biztosít az egész belső térben. A lámpát tompíthatja, hogy esténként még hangulatosabb legyen. A fényerő -szabályozó a mennyezeti lámpába van beépítve. A lámpa kapcsolóval szabályozható. Ha rákattint a lámpára, a lámpa azonnal folyamatosan halványul. Amint kikapcsolja és újra bekapcsolja a kapcsolót, a lámpa az utoljára kiválasztott tompítási helyzetben marad. Töltse ki modern belsejét ezekkel a Plazas 4 -el!

Termék Design mennyezeti lámpa acél LED-del és dimmerrel - Plazas Mondrian termékcsoporthoz tartozik LED lámpák, a márkához tartozik Paul Neuhaus.

Ezt a terméket a csoportban találja Mennyezeti lámpák, a márkához tartozik Paul Neuhaus.

Termék Design mennyezeti lámpa acél LED-del és dimmerrel - Plazas Mondrian termékcsoporthoz tartozik LED mennyezeti lámpák, a márka gyártja Paul Neuhaus.

Design mennyezeti lámpa acél LED-del és dimmerrel - Plazas Mondrian - termék paraméterei

Design mennyezeti lámpa acél LED-del és dimmerrel - Plazas Mondrian - ár és elérhetőség előzményei

Design mennyezeti lámpa acél LED-del és dimmerrel - Plazas Mondrian - egyéb érdekes termékek

Design mennyezeti lámpa acél LED-del és dimmerrel - Plazas Mondrian - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?