Compass Kerékpár táska csomagtartóra 3az1ben

Compass Kerékpár táska csomagtartóra 3az1ben

Compass Kerékpár táska csomagtartóra 3az1ben

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 13 754 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Compass Kerékpár táska csomagtartóra 3az1ben - termékleírás

Cyklotaška hátsó hordozó Compass 3in1 A táska 12L zsebekkel és cserélhető Top 11L tasakkal van ellátva. Ezenkívül a zsák elülső része és a Topdoboz további hálós zsebekkel egészül ki. A zsebek, kivéve a hálót, cipzárral vannak ellátva. Ennek a ciklusnak köszönhetően nagy mennyiségű rakományt lehet szállítani, például olyan vásárlásDovodat, amelyeket nem lehet biztonságosan szállítani kerékpáron. Az alsó rész állítható csatDovodkal van ellátva, amelyek megkönnyítik a különböző hordozómVenaetekhez való rögzítést. A felhasznált anyagnak köszönhetően, különösen belülről, a táska robusztus és könnyen mosható. Helyszín : Kerékpár szállító rögzítés : állítható pántDovod zsebek száma : 8x teljes tVenafogat : 35L zsebek zárása : cipzár karbantartás : könnyen tisztítható Súly : 1,085 kg szín : Black Kerékpár felszerelés » Kerékpáros táskák » Cyklotaška hátsó hordozó Compass 3in1

Ez a termék a kategóriába tartozik Kerékpár csomagtartók, a márkához tartozik Compass, a színváltozat az fekete az e-shop kínálatában Gamisport.hu, 4home.hu, Kokiskashop.hu.

Termék Compass Kerékpár táska csomagtartóra 3az1ben csoport termékei között található Kerékpár táskák, a márkához tartozik Compass, a színváltozat az fekete, boltban megtalálod Gamisport.hu, 4home.hu, Kokiskashop.hu.

Termék Compass Kerékpár táska csomagtartóra 3az1ben EAN kóddal rendelkezik 8591686120325.

Compass Kerékpár táska csomagtartóra 3az1ben - termék paraméterei

Compass Kerékpár táska csomagtartóra 3az1ben - ár és elérhetőség előzményei

Compass Kerékpár táska csomagtartóra 3az1ben - egyéb érdekes termékek

Compass Kerékpár táska csomagtartóra 3az1ben - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?