Blumfeldt Vermont, barna, hintaszék, kerti szék, adirondack, 73x88x94cm, összecsukható

Blumfeldt Vermont, barna, hintaszék, kerti szék, adirondack, 73x88x94cm, összecsukható

Blumfeldt Vermont, barna, hintaszék, kerti szék, adirondack, 73x88x94cm, összecsukható

A legalacsonyabb ár az elmúlt 60 napban: 50 290 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Blumfeldt Vermont, barna, hintaszék, kerti szék, adirondack, 73x88x94cm, összecsukható - termékleírás

Engedje, hogy az esti napsugarak simogassák a verandán, miközben belesüpped a székbe és kezét a kartámlán pihenteti. A Blumfeldt Vermont hintaszék a nosztalgikusan megálmodott pillanatokat testesíti meg, és elringat bennünket a hétköznapi életből.A régi amerikai szék utódjaként a Vermont annak minden tulajdonságával rendelkezik: hátrafelé lejtő ülőke mély ülőfelülettel. Egyenes, enyhén hátradöntött háttámla. És természetesen széles kartámlák, amelyek elég helyet kínálnak a frissen facsart limonádénak is.Megőrizte a klasszikus dizájnt: 1 cm vastag fenyő deszkák, amelyek 3 réteg PU lakkal vannak kezelve. Így a fa védett az esővel és a hideg idővel szemben. Mint különálló kiegészítő a teraszon, erkélyen, vagy a kertben, a Vermont szék időtálló dizájnt kínál, amely meghaladja a rövidtávú trendeket. A mély székben kellemesen és biztonságos érzéssel pihennek a fiatalok és az öregek egyaránt.Romantikus búvóhely, nosztalgikus hangulattal: Blumfeldt Vermont hintaszék.

Blumfeldt Vermont, barna, hintaszék, kerti szék, adirondack, 73x88x94cm, összecsukható - ár és elérhetőség előzményei

Blumfeldt Vermont, barna, hintaszék, kerti szék, adirondack, 73x88x94cm, összecsukható - egyéb érdekes termékek

Blumfeldt Vermont, barna, hintaszék, kerti szék, adirondack, 73x88x94cm, összecsukható - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?