Blumfeldt Torremolinos, kerti székek 2 db, alumínium, comfortmesh, sötétszürke

Blumfeldt Torremolinos, kerti székek 2 db, alumínium, comfortmesh, sötétszürke

Blumfeldt Torremolinos, kerti székek 2 db, alumínium, comfortmesh, sötétszürke

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 54 290 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Blumfeldt Torremolinos, kerti székek 2 db, alumínium, comfortmesh, sötétszürke - termékleírás

élvezze a friss levegőt a kertben, a teraszon vagy az erkélyen: a Blumfeldt Torremolinos kerti székek puha kárpitozással biztosítják a pihenést a kinti környezetben. A Blumfeldt Torremolinos kerti székek mennyei kényelmet ígérnek - a ComfortMesh huzat és ClassicComfort kárpitozás kombinációja olyan kényelmes, mint ha felhőkön ülne. Az intelligens ComfortMesh szövet vízálló, légáteresztő, időjárásálló, gyorsan szárad és nedves rongyyal könnyen tisztítható. Tehát a székek mindig készen állnak a következő napozásra. Hosszú élettartama a rendkívül stabil alumínium keretnek is köszönhető és ezáltal a kerti szék súlya is csak 4 kg. A porlakkozott fémrészek további időjárás-ellenállást biztosítanak. és mivel a pihenés párban a legszebb, a Torremolinos kerti szék szett 2 darabos. Tökéletes kikapcsolódás: a Blumfeldt Torremolinos kerti székekkel élvezheti a gondtalan órákat a friss levegőn, köszönhetően a puha ülőfelületnek, valamint az erős keretnek.

Ez a termék a kategóriába tartozik Kerti székek, a márka gyártja Blumfeldt, az eladó ajánlatában Electronic-star.hu, Klarstein.hu.

Termék Blumfeldt Torremolinos, kerti székek 2 db, alumínium, comfortmesh, sötétszürke csoport termékei között található Alumínium székek, a márka gyártja Blumfeldt, az e-shopban megtalálod Electronic-star.hu, Klarstein.hu.

Termék Blumfeldt Torremolinos, kerti székek 2 db, alumínium, comfortmesh, sötétszürke EAN kóddal van jelölve 4060656152191.

Blumfeldt Torremolinos, kerti székek 2 db, alumínium, comfortmesh, sötétszürke - termék paraméterei

Blumfeldt Torremolinos, kerti székek 2 db, alumínium, comfortmesh, sötétszürke - ár és elérhetőség előzményei

Blumfeldt Torremolinos, kerti székek 2 db, alumínium, comfortmesh, sötétszürke - egyéb érdekes termékek

Blumfeldt Torremolinos, kerti székek 2 db, alumínium, comfortmesh, sötétszürke - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?