Blumfeldt Shield Premium, védőburkolat napernyőkhöz, Ø 300 cm-ig, UV-ellenálló #32197

Blumfeldt Shield Premium, védőburkolat napernyőkhöz, Ø 300 cm-ig, UV-ellenálló #32197

Blumfeldt Shield Premium, védőburkolat napernyőkhöz, Ø 300 cm-ig, UV-ellenálló #32197

Hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 8 390 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Blumfeldt Shield Premium, védőburkolat napernyőkhöz, Ø 300 cm-ig, UV-ellenálló - termékleírás

A blumfeldtShield Premium napernyőhuzattal a kerti napernyőjének funkcionalitását hosszú évekre meghosszabbíthatja. Speciális poliészter anyagból készült, amely rendkívül ellenálló és tartós minőséggel rendelkezik, védelmet biztosít az időjárás viszontagságai ellen. Az UV-sugarak nem hatolnak be, és az esőnek, hónak és jégnek esélye sincs károsítani a napernyőt. A napernyő védőburkolatának segítségével a környezet szennyeződése is zseniálisan gátolva van. A minőségi burkolat alkalmas az összes gyártótól általánosan kapható napernyőkre, és minimális erőfeszítéssel felhelyezhető az összecsukott napernyőre. A mellékelt hosszabbító rúddal egyszerűen ráhúzza a napernyőre, így nincs szükség létrára vagy hasonlóra, még a nagy napernyők esetében sem. Ezután biztonságosan lezárhatja az oldalsó cipzárral, és a napernyő ellenáll a téli időjárásnak!Univerzális védőhuzat napernyőkhöz 300 cm átmérőig: fagyálló minőség a blumfeldtől!

Termék Blumfeldt Shield Premium, védőburkolat napernyőkhöz, Ø 300 cm-ig, UV-ellenálló #32197 termékcsoporthoz tartozik Kerti szerszámok, a márkához tartozik Blumfeldt, az eladó ajánlatában Electronic-star.hu.

Termék Blumfeldt Shield Premium, védőburkolat napernyőkhöz, Ø 300 cm-ig, UV-ellenálló #32197 hozzá van rendelve egy EAN kód 4280001576254.

Blumfeldt Shield Premium, védőburkolat napernyőkhöz, Ø 300 cm-ig, UV-ellenálló - termék paraméterei

Blumfeldt Shield Premium, védőburkolat napernyőkhöz, Ø 300 cm-ig, UV-ellenálló - ár és elérhetőség előzményei

Blumfeldt Shield Premium, védőburkolat napernyőkhöz, Ø 300 cm-ig, UV-ellenálló - egyéb érdekes termékek