Blumfeldt Saint-Tropez, napernyőtalp, újratölthető, 4 darab üres súly a keresztállványokhoz

Blumfeldt Saint-Tropez, napernyőtalp, újratölthető, 4 darab üres súly a keresztállványokhoz

Blumfeldt Saint-Tropez, napernyőtalp, újratölthető, 4 darab üres súly a keresztállványokhoz

Hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 39 290 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Blumfeldt Saint-Tropez, napernyőtalp, újratölthető, 4 darab üres súly a keresztállványokhoz - termékleírás

Hogy napernyője ne lengjen a szélben: a blumfeldt Saint-Tropez napernyő kifinomult, újratölthető talpa maximális stabilitást és biztos rögzítést ígér. Tetszés szerint vízzel vagy homokkal töltheti meg, hogy a talaj közelében nehezítse az esernyőt. A Saint-Tropez esernyő újratölthető talpa a nehezítő megbízható funkciója mellett megjelenésével és kényelmével is lenyűgöz. Ötletes módon alkalmazkodik az alapvető kereszt esernyőállványhoz, elrejti azt, és modern talapzat lesz belőle. A négy darabos készlet üres, dugós súlyokból áll. Az egyes súlyok oldalán található fogantyúk szintén praktikusak. Szeles időben is biztos tartás: a blumfeldt újratölthető Saint-Tropez napernyőtalppal a származó napernyőtalppal biztos támasztékot adhat a napernyőnek

Termék Blumfeldt Saint-Tropez, napernyőtalp, újratölthető, 4 darab üres súly a keresztállványokhoz csoport termékei között található Kerti szerszámok, a márkához tartozik Blumfeldt, az eladó ajánlatában Electronic-star.hu.

Termék Blumfeldt Saint-Tropez, napernyőtalp, újratölthető, 4 darab üres súly a keresztállványokhoz EAN kóddal van jelölve 8713229229276.

Blumfeldt Saint-Tropez, napernyőtalp, újratölthető, 4 darab üres súly a keresztállványokhoz - termék paraméterei

Blumfeldt Saint-Tropez, napernyőtalp, újratölthető, 4 darab üres súly a keresztállványokhoz - ár és elérhetőség előzményei

Blumfeldt Saint-Tropez, napernyőtalp, újratölthető, 4 darab üres súly a keresztállványokhoz - egyéb érdekes termékek