Blumfeldt Mantua, kaszkád szökőkút, napenergia szökőkút, kerti szökőkút, 4 szint, akkumulátorral működik

Blumfeldt Mantua, kaszkád szökőkút, napenergia szökőkút, kerti szökőkút, 4 szint, akkumulátorral működik

Blumfeldt Mantua, kaszkád szökőkút, napenergia szökőkút, kerti szökőkút, 4 szint, akkumulátorral működik

A legalacsonyabb ár az elmúlt 60 napban: 40 690 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Blumfeldt Mantua, kaszkád szökőkút, napenergia szökőkút, kerti szökőkút, 4 szint, akkumulátorral működik - termékleírás

Kikapcsolódás a négy tó mellett: a Blumfeldt Mantua napelemes kaszkád szökőkút a nap erejével lehetővé teszi a víz áramlását a négy emeleten keresztül, és a csobogó víz segít lelassítani a világot. A megtévesztően természetes megjelenésű szökőkút rendkívül dekoratív és minden kert, erkély vagy nappali gyönyörű dísze lehet.A Blumfeldt Mantua kaszkád szökőkút Sunriver technológiája 9 V / 2,8 W-os napelemmel és egy beépített Li-ion akkumulátorral biztosítja, hogy a szökőkút teljesen függetlenül működjön az áramellátástól. Az akkumulátorban található energiatárolásnak köszönhetően az éjszakai működés akár 5 órán keresztül is lehetséges. Pihenjen és élvezze a finoman csobogó vizet, amely állandó áramlással folyik át a szökőkút négy szintjén. A LoopFlow Concept működési elvének köszönhetően nincs szükség vízcsatlakozásra vagy víz utántöltésre, mivel a nagy teljesítményű mini szivattyú folyamatos keringésben tartja a vizet. Ez biztosítja a 100 cm-es vízmagasságot, és óránként akár 200 liter vizet is szállíthat. Gyönyörű még sötétben is: amint besötétedik, a beépített LED világítás csillogó akcentussal világítja meg a vizet a Blumfeldt Mantua kerti szökőkútban, és lenyűgözően megvilágítja a kertet vagy a teraszt. A poliészter szerkezetnek köszönhetően a szökőkút nem csupán vizuálisan gyönyörködtető, hanem fagyálló, időjárásálló és könnyű is.Semmilyen költség elektromos áramra és ideális a folyamatos működésre is: Blumfeldt Mantua kaszkád szökőkút.

Blumfeldt Mantua, kaszkád szökőkút, napenergia szökőkút, kerti szökőkút, 4 szint, akkumulátorral működik - ár és elérhetőség előzményei

Blumfeldt Mantua, kaszkád szökőkút, napenergia szökőkút, kerti szökőkút, 4 szint, akkumulátorral működik - egyéb érdekes termékek

Blumfeldt Mantua, kaszkád szökőkút, napenergia szökőkút, kerti szökőkút, 4 szint, akkumulátorral működik - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?