Blumfeldt London, kerti szék, textil, alumínium, 6 pozíció, összecsukható #31459

Blumfeldt London, kerti szék, textil, alumínium, 6 pozíció, összecsukható #31459

Blumfeldt London, kerti szék, textil, alumínium, 6 pozíció, összecsukható #31459

Hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 39 590 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Blumfeldt London, kerti szék, textil, alumínium, 6 pozíció, összecsukható - termékleírás

Élvezze az ünnepeket, a hétvégéket vagy a szabadidőt munka után a blumfeldt London kerti székben - a kertben, a teraszon vagy az erkélyen.A blumfeldt London kerti szék  minőségi textil huzatának köszönhetően úgy pihenhet, akárcsak egy felhőn. Annak érdekében, hogy a szék minden igénynek megfeleljen a pihenés során, háttámlája 5 helyzetben állítható és összesen 6 ülőpozíciót tesz lehetővé. A textilháló időjárásálló, rendkívül gyorsan szárad és problémamentesen tisztítható. A szék tehát mindig készen áll a következő napozásra. A hosszú távú használhatóság értéke sem elhanyagolható: a váz robusztus alumíniumból készül, tehát az összecsukható szék súlya csak 5,5 kg. A keret porszórt bevonata további időjárásállóságot biztosít. Az egyszerű összecsukható mechanizmusnak köszönhetően a szék praktikus méretben tárolható vagy szállítható néhány egyszerű lépésben. A maximális védelmet egy biztonsági kar biztosítja, amely megakadályozza a  kerti széknem kívánt dőlését.Élvezze a béke pillanatait a természetben: a blumfeldt London szék segíti majd Önt a tavaszi és nyári pihenés során.

Ezt a terméket a csoportban találja Kerti székek, a márka gyártja Blumfeldt, az eladó ajánlatában Electronic-star.hu.

Termék Blumfeldt London, kerti szék, textil, alumínium, 6 pozíció, összecsukható #31459 termékcsoporthoz tartozik Alumínium székek, a márka gyártja Blumfeldt, az e-shopban megtalálod Electronic-star.hu.

Ez a termék a kategóriába tartozik Kerti utak a márkától Blumfeldt, az e-shopban megtalálod Electronic-star.hu.

Termék Blumfeldt London, kerti szék, textil, alumínium, 6 pozíció, összecsukható #31459 hozzá van rendelve egy EAN kód 4260552211774.

Blumfeldt London, kerti szék, textil, alumínium, 6 pozíció, összecsukható - termék paraméterei

Blumfeldt London, kerti szék, textil, alumínium, 6 pozíció, összecsukható - ár és elérhetőség előzményei

Blumfeldt London, kerti szék, textil, alumínium, 6 pozíció, összecsukható - egyéb érdekes termékek