Blumfeldt London, kerti szék, 2 darabos szett, textilén, alumínium, 6 pozíció, összecsukható

Blumfeldt London, kerti szék, 2 darabos szett, textilén, alumínium, 6 pozíció, összecsukható

Blumfeldt London, kerti szék, 2 darabos szett, textilén, alumínium, 6 pozíció, összecsukható

A legalacsonyabb ár az elmúlt 60 napban: 144 090 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Blumfeldt London, kerti szék, 2 darabos szett, textilén, alumínium, 6 pozíció, összecsukható - termékleírás

Élvezze az ünnepeket, a hétvégéket vagy a munka utáni szabadidőt a blumfeldt London kerti székkel - a kertben, a teraszon vagy az erkélyen.A blumfeldt London kerti szék minőségi textil huzatának köszönhetően úgy pihenhet, akárcsak egy felhőn. Annak érdekében, hogy a szék minden igénynek megfeleljen a pihenés során, háttámlája 5 helyzetben állítható és összesen 6 ülőpozíciót tesz lehetővé. A textilháló időjárásálló, rendkívül gyorsan szárad és problémamentesen tisztítható. A szék tehát mindig készen áll a következő napozásra. A hosszú távú használhatóság értéke sem elhanyagolható: a váz robusztus alumíniumból készül, tehát az összecsukható szék súlya csak 5,5 kg. A keret porszórt bevonata további időjárásállóságot biztosít. Az egyszerű összecsukható mechanizmusnak köszönhetően a szék praktikus méretben tárolható vagy szállítható néhány egyszerű lépésben. A maximális védelmet egy biztonsági kar biztosítja, amely megakadályozza a kerti szék nem kívánt dőlését. És mivel általában a legszebb párban pihenni, a kerti székeket praktikus, 2 darabos készletben szállítjuk.Élvezze a béke pillanatait a természetben: a blumfeldt London szék segíti majd Önt a tavaszi és nyári pihenés során.

Blumfeldt London, kerti szék, 2 darabos szett, textilén, alumínium, 6 pozíció, összecsukható - ár és elérhetőség előzményei

Blumfeldt London, kerti szék, 2 darabos szett, textilén, alumínium, 6 pozíció, összecsukható - egyéb érdekes termékek

Blumfeldt London, kerti szék, 2 darabos szett, textilén, alumínium, 6 pozíció, összecsukható - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?