Benzines fűnyíró 3,7 kW teljesítménnyel PM-KSS-5S

Benzines fűnyíró 3,7 kW teljesítménnyel PM-KSS-5S

Benzines fűnyíró 3,7 kW teljesítménnyel PM-KSS-5S

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 121 270 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Benzines fűnyíró 3,7 kW teljesítménnyel PM-KSS-5S - termékleírás

A PM-KSS-5S benzines fűnyíró, amely a Powermat gyártó legújabb szériájának legkiválóbb minőségű alkatrészeiből készült, megbízható 4 ütemű motorral rendelkezik, maximális teljesítménye 5 LE, ideális sűrű fűben és megerőltető körülmények között végzett munkához. A fűnyíró vágási magassága 7 fokozatban állítható, 25 és 75 mm között. Ez a funkció lehetővé teszi a nyírt fű magasságának beállítását. A speciális kialakítású fűnyíróburkolat megakadályozza a rágcsálók bejutását. A kiváló minőségű edzett acélból készült speciális profilú, minőségi fűnyírópések tökéletesen tiszta vágást biztosítanak a széleken és a szegélyeken. A fűnyíró 3 fűnyírási módot kezel:Kerekes kaszálás csapágyakkal - megkönnyíti a nagy területek nyírásátKaszáló funkció kosár nélkül - nem kell időt vesztegetnie a tartály ürítésével, a fű maga fog trágyaként szolgálniNyírás gyűjtőkosárral – a tökéletesen tiszta gyepért A fűnyíró praktikus italtartókat is tartalmaz, amelyeket biztosan értékelni fog a hosszú távú munka során, különösen a forró nyári napokon. A széles, akár 460 mm-es vágási tartomány kényelmes munkát tesz lehetővé nagy telkeken is. 40 l-es gyűjtőedény, speciális konstrukcióval a gyors össze- és szétszereléshez.Az önjáró meghajtó funkció nagyobb munkakényelmet biztosít. Sűrű fű vagy lejtőn történő nyírás nem igényel erőfeszítést, mivel a fűnyíró saját meghajtását használja a mozgáshoz. Maga a kasza kerete korrózióálló zománcozott acélból készül. Ezenkívül a kerekek golyóscsapágyakkal vannak felszerelve, amelyek csökkentik a gördülési ellenállást és jelentősen meghosszabbítják az élettartamot. Technikai paraméterek:Hajtás típusa: ÖnjáróMotor típusa: Belső égésű, 4 üteműÜzemanyag típusa: 95-ös ólommentes benzinEffektív motorteljesítmény: 3,7 kW / 5 LENévleges motorteljesítmény: 2 kW / 2,7 LENévleges motorfordulatszám: 2800/percMotor lökettérfogata: 149 cm³Vágási magasság: 25-75 mmVágási szélesség: 460 mmVágási magasság állítás: 7 fokKerékméret (első / hátsó): 6 '(~ 15,2 cm) / 8' (~ 20,3 cm)Üzemanyagtartály űrtartalom: 1 lOlajtartály térfogata: 0,5 lGyűjtőtartály térfogata: 40 lAnyaga: fémSúly: 21 kgIndító típusa: kéziBejelentett hangnyomásszint Lpa: 73,8 dB (A)Garantált hangteljesítményszint Lwa: 96 dB (A)Maximális vibrációs szint ah: 7,74 m/s² - K = 1,5 m/s²Hatékony teljesítménymegoldások – hatékony motorteljesítmény

Termék Benzines fűnyíró 3,7 kW teljesítménnyel PM-KSS-5S csoport termékei között található Benzines fűnyírók az e-shop kínálatában Bonu.hu.

Benzines fűnyíró 3,7 kW teljesítménnyel PM-KSS-5S - termék paraméterei

Benzines fűnyíró 3,7 kW teljesítménnyel PM-KSS-5S - ár és elérhetőség előzményei

Benzines fűnyíró 3,7 kW teljesítménnyel PM-KSS-5S - egyéb érdekes termékek

Benzines fűnyíró 3,7 kW teljesítménnyel PM-KSS-5S - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?