Házi pékségek friss kenyér és péksütemények készítéséhez
06.12.2022 | Szerkesztőség

Házi pékségek friss kenyér és péksütemények készítéséhez

Szeretsz egy friss, ropogós szelet kenyeret vagy egy meleg, illatos péksüteményt reggelizni? Glutén intoleranciában szenved? Ételallergiában vagy cöliákiában szenved? Van kedved kísérletezni? Akkor mindenképpen vegyél egy kis házi pékséget . Viszonylag rövid időn belül az Ön igényei és ízlése szerint elkészíti a pékárut. Még egy kezdő is tud kenyeret sütni. Érdeklődjön a készülék mérete, funkciói, felhasználási lehetőségei. Külön programja lehet a dagasztásra, kelesztésre vagy sütésre.



Mit lehet elkészíteni

Mit lehet elkészíteni

Süss házi péksüteményeket, bagettet vagy zsemlét. Készítsen teljes kiőrlésű kenyeret kiváló minőségű házi kovászból. Vagy használjon kész keveréket. A teljes kiőrlésű, hajdina, hagymás, gyógynövényes vagy gyümölcskenyeret részesíti előnyben?

Próbáld ki a rendelkezésre álló recepteket, és alakítsd át magadnak és családodnak. Ha Ön a gluténmentes diéta rabja, akkor a saját péksége a legjobb választás, ha ízletes kenyeret vagy süteményt szeretne kapni. Próbáljon ki különféle tésztákat pizza, karácsonyi sütemény, sütemény, édes sütemények, kekszek vagy finom fasírt elkészítéséhez.

És ez még nem minden. Az otthoni pékség meglepheti Önt azzal a lehetőséggel, hogy különféle sajtokat, probiotikus joghurtokat, kefirt, rizst, lekvárokat és lekvárokat, vagy friss gyümölcsből kompótokat készíthet. Fedezze fel a házi pékség további receptjeit és lehetőségeit.


Hogyan működik egy házi pékség?

Hogyan működik egy házi pékség?

A kiváló minőségű automata házi pékség könnyen kezelhető. Tegye az élesztőt és a szükséges hozzávalókat az edényekbe a cipó elkészítésének receptje szerint. Kapcsolja be a készüléket, válassza ki a megfelelő elkészítési programot, a kenyér méretét és a héja készségi fokát. A tartályokból automatikusan adagolják a hozzávalókat, a készülék érzékelői folyamatosan állítják be az optimális elkészítési időt, valamint a hőmérsékletet. Az egész folyamat ismételt dagasztásból, többfázisú kelesztésből és végső sütésből áll.


Hogyan válasszunk otthoni pékséget

Hogyan válasszunk otthoni pékséget

Válassz minőségi házi pékséget . Vegye figyelembe a méretet a háztartásban élők számának megfelelően, ellenőrizze az automatikus programok funkcióit vagy a készülék speciális funkcióit. Fókuszban:

  • a kijelző minősége és a jelzés
  • program memória áramkimaradás esetén
  • a tartályokból történő automatikus adagolás lehetősége
  • választható cipóméret - 500-1800 g
  • a kéreg túlsütésének lehetősége - 3 fokig
  • gluténmentes kenyér és péksütemények elkészítésének lehetősége
  • hőmérséklet fenntartási lehetőség
  • késleltetett indítás lehetősége
  • dupla kampós dagasztás lehetősége nagyobb cipókhoz, zsemlékhez és süteményekhez
  • a horgok automatikus összehajtásának lehetősége dagasztás után
  • rozsdamentes acél vagy kerámia felület a nagy ellenállás és az egyszerű karbantartás érdekében
  • átlátszó fedél az előkészítés folyamatának ellenőrzéséhez
  • takarítás a mosogatógépben
  • gazdag kiegészítők és egyéb nem hagyományos funkciók

Kenyér pékség

Olvassa el is

Téli gumik a biztonságos vezetéshez hideg utakon

Valószínűleg már nem fér kétség a téli gumi használatának szükségességéhez a nehéz téli időjárási körülmények között. Az általános ajánlás az, hogy váltson téli gumira, ha a környezeti hőmérséklet 7°C alá csökken.

Konyhai robotok – megbízható társak főzéshez és sütéshez

Fedezzen fel egy megbízható társat napi vagy alkalmi főzéshez és sütéshez. Legyen kreatív szakács. Készítsen ételeket a világ minden tájáról.

Gyorsfőzők az egészséges ételekhez, energiát és időt takarítanak meg

Sajátítsa el kedvenc ételeinek elkészítését az idő töredéke alatt. Az egészséges, nagyobb nyomáson végzett gőzfőzés jelentősen lerövidíti az elkészítési időt és ezáltal energiát takarít meg.

Gazdaságos TV mindenki számára egész évben

A modern televíziókészülékek intelligens, gazdaságos SMART eszközök minden háztartásban. Gazdag funkciók, rendkívül lapos időtlen kialakítás, kiváló kép és hang predesztinálta őket a mindennapi használatra.

Joghurtkészítők – segítők a természetes immunitás támogatásában

Készítsen otthon ízletes probiotikus joghurtokat kiváló minőségű friss vagy szárított gyümölcsökből. Szerezzen megfelelő immunitást a jó baktériumoknak köszönhetően, amelyek nélkülözhetetlenek a bél mikroflóra megfelelő működéséhez.

Ruhagőzölő a ruhák egyszerű kezeléséhez és fertőtlenítéséhez

A gőz lágyítja és kiegyenesíti a textil szálait, ezáltal kiegyenesíti a ráncos ruhákat és a redőket. Ugyanakkor hatékonyan fertőtleníti a textíliákat.

Hogyan válasszuk ki a legjobb kávét?

A kávé az egyik legrégebbi és legnépszerűbb serkentő ital. Ízletes ok a baráti találkozásokra, a kellemes kikapcsolódásra, pihenésre.

Házi füstölők a füstölt húsok természetes tartósítására és teljes ízére

A szárítással együtt a füstölés az élelmiszerek tartósításának legrégebbi formája. A népszerű hentesek és húsfeldolgozók kiváló alkalom az egész család és baráti találkozásra.

Ablaktisztítás – hatékony és modern

Az ablakok, tükrök, zuhanyfülkék vagy különféle sima fényes felületek tisztítása otthon gyakran rémálom. De tedd hatékonyan és korszerűen.

Pihenjen a téli sportok mellett

Szlovákia gyönyörű hegyvidéki ország számos jól felszerelt téli üdülőhellyel. Remek környezetet kínálnak a kikapcsolódásra és sportolásra, kiváló hóviszonyok mellett.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő főzőlapot?

Szerelje fel modern otthonát üvegkerámia főzőlappal vagy biztonságos indukciós főzőlappal. Próbálja ki az innovatív, szórakoztató, egyszerű főzést és sok intelligens funkciót.

Hogyan kezeljük az autót tél előtt?

És ne feledd! Közeledik az év még kihívásokkal telibb része! A hideg téli körülmények próbára teszik útitársa karbantartását és megjelenését.