Gyorsfőzők az egészséges ételekhez, energiát és időt takarítanak meg
04.12.2022 | Szerkesztőség

Gyorsfőzők az egészséges ételekhez, energiát és időt takarítanak meg

Sajátítsa el kedvenc ételeinek elkészítését az idő töredéke alatt. Az egészséges, nagyobb nyomáson végzett gőzfőzés jelentősen lerövidíti az elkészítési időt és ezáltal energiát takarít meg. A megnövekedett nyomás az edényben magasabb forráspontot jelent. A víz 120-125 °C-on forr. A zárt edényben az élelmiszerben lévő vitaminok és tápanyagok akár 80%-a is megmarad, valamint különleges íz és aroma. Készítsen ízletes zöldséges ételeket barátainak, vagy tökéletes szarvas- és marhapörköltet. És ez akár kétszer olyan gyors, mint a klasszikus edényekben való elkészítéshez.

Biztonságosan főzzön teljesen lezárt fedéllel. A biztonság alapja a túlnyomásos tartály kinyitása elleni biztosíték és a biztonsági leeresztő szelep. A nyomást csökkentő túlnyomásos szelepek szintén védik a kezelőt.

Tegye rá a fedelet, és zárja le a három zárási mód egyikével:

  • kar zár oldalsó fogantyúval
  • bajonett sapka oldalsó fogantyúval
  • pattintható zár lehajtható fogantyúval a könnyebb tárolás érdekében

A lezárás bármely módja biztonságos. Ne felejtse el rendszeresen ellenőrizni a nyomásszelepek tisztaságát. Ha gőz távozik, csökkentse a hőt. A főzőlap mindig tiszta marad.

Az Ön háztartásának megfelelő edény mérete a tagok számától függ. Az ajánlott töltettel a térfogat 2/3-áig egy 5-10 literes fazék elegendő egy négytagú háztartásban.

A nagyobb méretek és az oldalfogantyúk több tárhelyet igényelnek. Praktikusak és gazdaságosak a kis és nagy konténerkészletek egy fedéllel a készletben.



Klasszikus gyorsfőző főzőlapon történő melegítéshez

Klasszikus gyorsfőző főzőlapon történő melegítéshez

A főzőlapon történő melegítésre szolgáló kukta általában kiváló minőségű rozsdamentes acélból készül, szendvics akuterm aljúval. A belső titán felületű modern edények pörköléshez és sütéshez is használhatók.

Indukciós főzőlapot veszel? Válasszon olyan gyorsfőzőt, amely támogatja az indukciót. A minőségi termékek ferromágneses fenékkel rendelkeznek, amely bármilyen főzőlapon használható, és mosogatógépben is mosható.

Gázégőknél fontolja meg a műanyagokkal való kombinációt, hogy ne károsítsa őket nyílt láng.

Ne felejtsen el intelligens kiegészítőket használni. A gőzkosarak és az edényteret leválasztó bővítők lehetővé teszik különböző ételek egyidejű főzését egy edényben.

Mindig kövesse a használati utasítást és használjon bevált recepteket. De semmi sem akadályozza meg, hogy kísérletezzen saját ízeivel és aromáival.

  • egészséges gőzsütés tápanyagok, ásványi anyagok és vitaminok megőrzése természetes íz és telített aroma gyorsabb főzési hőmérséklet érzékelő időzítővel a könnyebb ételkészítés érdekében energiamegtakarítás alacsonyabb vételár
  • fokozott elővigyázatosság a főzés során javasolt a fűtés folyamatos szabályozása és beállítása kézi leállítás meghatározott idő után felügyelet nélküli főzés gyermekek jelenlétében nem ajánlott

Hogyan válasszuk ki a megfelelő főzőlapot?


Kukták

Elektromos multifunkcionális gyorsfőzők

Elektromos multifunkcionális gyorsfőzők

A többfunkciós elektromos gyorsfőzővel rizs, zabpehely, bébiétel készíthető.

Gazdaságos főzést garantálnak. Változás magas, közepes vagy alacsony nyomás alatt. Pörkölnek, sütnek, levest és pörköltet főznek. Lehetővé teszik a melegítést és a gőzkosárban való főzést, a barnára sütést vagy a párolást. Minden ínyence elégedett lesz a sous-vide lassú főzés és más lehetőségek lehetőségével.

Használja a beépített időzítőt a főzés befejezésének hangjelzésére és az automatikus kikapcsolásra.

A kijelző tájékoztat a főzési időről, a hőmérsékletről és a nyomásról. Levesek, hüvelyesek, zöldségek és halak főzéséhez válasszon alacsonyabb intenzitású nyomást és hőmérsékletet. A magasabb nyomás és hőmérséklet alkalmasabb húskészítésre.

És még valami. A tejtermékek szerelmeseinek lehetőség van házi joghurt elkészítésére.

  • előre beállított programok az automatikus ételkészítéshez Könnyű mosogatás mosogatógépben rengeteg recept és útmutatás az egészséges táplálkozáshoz időzítő automatikus fűtési funkcióval és a késleltetett indítási funkció kikapcsolása Melegen tartás funkció az étel melegen tartása érdekében a hőmérséklet, a nyomás és a főzési idő kézi szabályozása lassú sous-vide főzés alacsonyabb hőmérsékleten, befőzési lehetőség, joghurtok elkészítési lehetősége
  • nagyobb méretekhez elegendő tárhely és magasabb vételár szükséges

Hogyan válasszunk mosogatógépet?


Elektromos gyorsfőzők

Olvassa el is

Téli gumik a biztonságos vezetéshez hideg utakon

Valószínűleg már nem fér kétség a téli gumi használatának szükségességéhez a nehéz téli időjárási körülmények között. Az általános ajánlás az, hogy váltson téli gumira, ha a környezeti hőmérséklet 7°C alá csökken.

Házi pékségek friss kenyér és péksütemények készítéséhez

Szeretsz egy friss, ropogós szelet kenyeret vagy egy meleg, illatos péksüteményt reggelizni? Akkor mindenképpen szerezzen magának egy kis házi pékséget.

Konyhai robotok – megbízható társak főzéshez és sütéshez

Fedezzen fel egy megbízható társat napi vagy alkalmi főzéshez és sütéshez. Legyen kreatív szakács. Készítsen ételeket a világ minden tájáról.

Gazdaságos TV mindenki számára egész évben

A modern televíziókészülékek intelligens, gazdaságos SMART eszközök minden háztartásban. Gazdag funkciók, rendkívül lapos időtlen kialakítás, kiváló kép és hang predesztinálta őket a mindennapi használatra.

Joghurtkészítők – segítők a természetes immunitás támogatásában

Készítsen otthon ízletes probiotikus joghurtokat kiváló minőségű friss vagy szárított gyümölcsökből. Szerezzen megfelelő immunitást a jó baktériumoknak köszönhetően, amelyek nélkülözhetetlenek a bél mikroflóra megfelelő működéséhez.

Ruhagőzölő a ruhák egyszerű kezeléséhez és fertőtlenítéséhez

A gőz lágyítja és kiegyenesíti a textil szálait, ezáltal kiegyenesíti a ráncos ruhákat és a redőket. Ugyanakkor hatékonyan fertőtleníti a textíliákat.

Hogyan válasszuk ki a legjobb kávét?

A kávé az egyik legrégebbi és legnépszerűbb serkentő ital. Ízletes ok a baráti találkozásokra, a kellemes kikapcsolódásra, pihenésre.

Házi füstölők a füstölt húsok természetes tartósítására és teljes ízére

A szárítással együtt a füstölés az élelmiszerek tartósításának legrégebbi formája. A népszerű hentesek és húsfeldolgozók kiváló alkalom az egész család és baráti találkozásra.

Ablaktisztítás – hatékony és modern

Az ablakok, tükrök, zuhanyfülkék vagy különféle sima fényes felületek tisztítása otthon gyakran rémálom. De tedd hatékonyan és korszerűen.

Pihenjen a téli sportok mellett

Szlovákia gyönyörű hegyvidéki ország számos jól felszerelt téli üdülőhellyel. Remek környezetet kínálnak a kikapcsolódásra és sportolásra, kiváló hóviszonyok mellett.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő főzőlapot?

Szerelje fel modern otthonát üvegkerámia főzőlappal vagy biztonságos indukciós főzőlappal. Próbálja ki az innovatív, szórakoztató, egyszerű főzést és sok intelligens funkciót.

Hogyan kezeljük az autót tél előtt?

És ne feledd! Közeledik az év még kihívásokkal telibb része! A hideg téli körülmények próbára teszik útitársa karbantartását és megjelenését.