Konyhai robotok – megbízható társak főzéshez és sütéshez
05.12.2022 | Szerkesztőség

Konyhai robotok – megbízható társak főzéshez és sütéshez

Fedezzen fel egy megbízható társat napi vagy alkalmi főzéshez és sütéshez.

Keverjük össze, verjük fel, használjunk finom dagasztást. Szeleteljük, felaprítjuk, lereszeljük. Legyen kreatív szakács. Készítsen ételeket a világ minden tájáról. Merítsen ihletet a rendelkezésre álló receptekből.

A legmodernebb konyhai robotok mérik, melegítik vagy indukciósan főzik az ételeket. Ön dönti el, hogy gőzt vagy lassú főzést használ-e alacsonyabb hőmérsékleten.

A kiváló minőségű készülékek bónusza a megfelelő teljesítmény, a rozsdamentes acél konstrukció és a rengeteg erős kiegészítő.

Stílusos dizájnjával, a szépség és a teljesítmény színes kombinációjával a konyhai robotgép konyhája dísze lesz.



Konyhai robotgépek - kompakt konyhai robotgépek

Konyhai robotgépek - kompakt konyhai robotgépek

A kisebb, kompakt konyhai robotgépek alapvető feladatokat látnak el. Főleg habverésre, keverésre, dió aprítására, gyümölcsök és zöldségek szeletelésére vagy reszelésére szolgálnak. Könnyen szállíthatók és helyet takarítanak meg a munkavonalon.

Az élelmiszer-feldolgozókra jellemző a készülék alján elhelyezett motor és a cserélhető edények tartozékokkal, például méréshez, sajt szeleteléséhez, zöldségek és sült krumpli vágásához vagy jég aprításához. Alkalmasak zöldségételek készítésére, citrusfélék préselésére, facsagására, pácok, salátaöntetek készítésére.

800 W körüli teljesítménnyel könnyedén turmixolják a zöldségeket és a gyümölcsöket. Az edények kis méretei alkalmasak kis mennyiségű nyersanyag feldolgozására smothyhoz egy-két személy számára. Az 1000 W feletti teljesítményű konyhai robotgépek a tésztadagasztást is képesek kezelni.

  • alacsonyabb vételár alapvető élelmiszer-feldolgozási műveletek előnyös kisebb kompakt méretek kisebb súly könnyű kezelhetőség sebességszabályozás impulzus üzemmód az azonnali maximális sebességért biztonsági biztosíték hőbiztosító robot alkalmankénti főzéshez és sütéshez
  • a többfunkciós konyhai robotgépek egyes tulajdonságai hiányoznak, szobahőmérsékletűre hűtött ételek elkészítésére alkalmas, kisebb tartálytérfogat, kisebb motorteljesítmény, nehezebben tisztítható, a tengely a szerszámmal útban van

Hogyan válasszuk ki a megfelelő főzőlapot?


Konyhai kötényekKonyhai törölközőkKonyhai robotgép

Multifunkcionális konyhai gépek

Multifunkcionális konyhai gépek

Fedezze fel az élelmiszer-feldolgozó sokoldalú, többfunkciós lehetőségeit. Válasszon egy tartozékot, engedje le a karját, és kezdje el a munkát.

Egyetlen recept sem lep meg a dagasztás, őrlés, habverés vagy aprítás követelményével. A planetáris keverőrendszer mindig tökéletesen összekeveri az összetevőket, még a tartály falánál is. Nehéz kelt tésztát is dagaszt kenyérhez és tésztához. Fagyasztott gyümölcsöt és forró leveseket dolgoz fel.

Sokoldalú darálóval darálhat diót, fűszereket, fűszernövényeket, gabonaféléket, mákot és kávét.

Inspirálódjon a hús darálása és húskészítményekké és házi kolbászokká való feldolgozása.

Az indukciós melegítés funkcióval csokoládét olvaszthat vagy levest főzhet. A kijelzőn látni fogja a beállított paramétereket és az előkészítési folyamatot. Készítsen tökéletes ételeket.

Ha konyhája van a nappalihoz csatlakoztatva, ellenőrizze a robot zajszintjét is. Ne lepődj meg a súlyon.

A kiváló minőségű, nagy teljesítményű, teljesen fémből készült többfunkciós robotok tartozékokkal akár 20 kg-ot is nyomhatnak.

  • könnyű kezelhetőség és tisztítás nagyméretű tartály, alapanyagok további feldolgozására és nagyobb motorteljesítmény főzésére is alkalmas különféle tartozékok zöldségekhez és húsokhoz hús darálására és feldolgozására
  • nagyobb helyet foglalnak, nagyobb súlyt, magasabb vételárat

Tűzhelyek és sütők sütéshez a tökéletes kulináris élményért


Konyhai mérlegTartozékok robotokhoz

Olvassa el is

Téli gumik a biztonságos vezetéshez hideg utakon

Valószínűleg már nem fér kétség a téli gumi használatának szükségességéhez a nehéz téli időjárási körülmények között. Az általános ajánlás az, hogy váltson téli gumira, ha a környezeti hőmérséklet 7°C alá csökken.

Házi pékségek friss kenyér és péksütemények készítéséhez

Szeretsz egy friss, ropogós szelet kenyeret vagy egy meleg, illatos péksüteményt reggelizni? Akkor mindenképpen szerezzen magának egy kis házi pékséget.

Gyorsfőzők az egészséges ételekhez, energiát és időt takarítanak meg

Sajátítsa el kedvenc ételeinek elkészítését az idő töredéke alatt. Az egészséges, nagyobb nyomáson végzett gőzfőzés jelentősen lerövidíti az elkészítési időt és ezáltal energiát takarít meg.

Gazdaságos TV mindenki számára egész évben

A modern televíziókészülékek intelligens, gazdaságos SMART eszközök minden háztartásban. Gazdag funkciók, rendkívül lapos időtlen kialakítás, kiváló kép és hang predesztinálta őket a mindennapi használatra.

Joghurtkészítők – segítők a természetes immunitás támogatásában

Készítsen otthon ízletes probiotikus joghurtokat kiváló minőségű friss vagy szárított gyümölcsökből. Szerezzen megfelelő immunitást a jó baktériumoknak köszönhetően, amelyek nélkülözhetetlenek a bél mikroflóra megfelelő működéséhez.

Ruhagőzölő a ruhák egyszerű kezeléséhez és fertőtlenítéséhez

A gőz lágyítja és kiegyenesíti a textil szálait, ezáltal kiegyenesíti a ráncos ruhákat és a redőket. Ugyanakkor hatékonyan fertőtleníti a textíliákat.

Hogyan válasszuk ki a legjobb kávét?

A kávé az egyik legrégebbi és legnépszerűbb serkentő ital. Ízletes ok a baráti találkozásokra, a kellemes kikapcsolódásra, pihenésre.

Házi füstölők a füstölt húsok természetes tartósítására és teljes ízére

A szárítással együtt a füstölés az élelmiszerek tartósításának legrégebbi formája. A népszerű hentesek és húsfeldolgozók kiváló alkalom az egész család és baráti találkozásra.

Ablaktisztítás – hatékony és modern

Az ablakok, tükrök, zuhanyfülkék vagy különféle sima fényes felületek tisztítása otthon gyakran rémálom. De tedd hatékonyan és korszerűen.

Pihenjen a téli sportok mellett

Szlovákia gyönyörű hegyvidéki ország számos jól felszerelt téli üdülőhellyel. Remek környezetet kínálnak a kikapcsolódásra és sportolásra, kiváló hóviszonyok mellett.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő főzőlapot?

Szerelje fel modern otthonát üvegkerámia főzőlappal vagy biztonságos indukciós főzőlappal. Próbálja ki az innovatív, szórakoztató, egyszerű főzést és sok intelligens funkciót.

Hogyan kezeljük az autót tél előtt?

És ne feledd! Közeledik az év még kihívásokkal telibb része! A hideg téli körülmények próbára teszik útitársa karbantartását és megjelenését.