Mikrohullámú sütő minden praktikus konyhába
10.11.2022 | Szerkesztőség

Mikrohullámú sütő minden praktikus konyhába

A mikrohullámú sütő minden praktikus konyhában megtalálható. A mikrohullámú sütők főzés közbeni működési elve energiát és időt takarít meg. Egyszerűen és gyorsan felmelegítik a kész folyékony és szilárd élelmiszereket anélkül, hogy olajra lenne szükségük, és nem égnek.

A stílusos dizájnt vagy a retro megjelenést részesíti előnyben? A modern mikrohullámú sütő bármely konyhai egység dísze.

Válassza ki a sütő térfogatát a háztartás méretének megfelelően. Egy 2-4 tagú család számára 30 literes térfogat is elegendő.

Válasszon egyet a mikrohullámú sütő automata programjai közül többfunkciós mikrohullámú sütőjén . Vagy állítsa be kézzel a mikrohullámú teljesítményt és az időzítőt. Igaz, hogy minél nagyobb a teljesítmény, annál hamarabb készül el az étel. Az energiafogyasztás különösen az ételek grillezése során nő.

Melegíteni, kiolvasztani, sütni vagy főzni kell? Öntsön vizet a tartályba, és gőzölje. A Steam funkcióval megőrzi a szükséges tápanyagokat és vitaminokat az ételben.

Ellenőrizze a beállított paraméterekkel kapcsolatos információkat az érintőpanelen .

A 6. érzék technológia érzékelői figyelik az étel hőmérsékletét és páratartalmát, és ennek megfelelően automatikusan beállítják az ételkészítési paramétereket.

Minden bizonnyal értékelni fogja az átlátszó üvegajtót, a gazdaságos LED-világítást és a zománcozott vagy kerámia felületet a könnyű karbantartás érdekében. Az öntisztító funkcióval a karbantartás egyszerű lesz.

A Crisp funkcióval meglepheti barátait ropogós kenyérrel, süteménnyel vagy pizzával. De a mikrohullámú sütőt számos váratlan módon is használhatja.



Szabadon álló mikrohullámú sütők

Szabadon álló mikrohullámú sütők

A szabadon álló mikrohullámú sütő egyszerre praktikus választás, és minden konyha dizájn kiegészítője. Válasszon kivételes piros színt vagy retro megjelenést.

Vegye figyelembe a bal/jobb ajtónyitást.

Használja a mikrohullámú sütőt grillezéshez, vagy forró levegős sütőként és forró levegős sütőként.

Minden ételt helyesen és többször is ízletesen készítsen el. Csak mikrohullámú sütőben való használatra szánt anyagokból készült edényeket használjon.

  • alacsonyabb vételár, igény szerinti költöztetés lehetősége szakszerű összeszerelés nélkül, nagyobb színválaszték felületkezelés, nagyobb választék modern anyagokból és retro dizájn
  • helyet foglal a konyhapult felületén

Tűzhelyek és sütők sütéshez a tökéletes kulináris élményért


Mikrohullámú sütőkSzabadon álló mikrohullámú sütők

Beépített mikrohullámú sütők

Beépített mikrohullámú sütők

A beépíthető mikrohullámú sütők különösen alkalmasak más beépített készülékekkel felszerelt konyhákba. A mikrohullámú sütő kiválasztását kölcsönösen össze kell hangolni, hangsúlyt fektetve a konyha általános kialakítására. Találja meg álmai beépített háztartási készülékkészletét.

Folyékony ételek és levesek kiolvasztásakor értékelni fogja a Jet Start funkciót. Melegítse elő sütőjét a Quick Heat funkcióval pizza vagy sütemény sütésekor. Előkészíti az ételeket a fagyasztóba? Értékelni fogja az Auto Reheat funkciót az automatikus fűtéshez.

Nem elég, és keresel valami pluszt? A csuklós ajtó megkönnyíti a kezelést az ételkészítés során. Vagy elégedett lesz a kenyér- vagy joghurtkészítés funkcióval rendelkező modellekkel?

  • dizájntartozék a konyhához, amely helyet takarít meg a sorfunkciókon és a szabadon álló mikrohullámú sütőkhöz hasonló tulajdonságokon
  • hőszellőztetés biztosításának igénye, magasabb beszerzési költség, szakszerű beépítés, fix összeszerelés, ergonómikus hely kialakítása szükséges

Hogyan válasszuk ki a megfelelő főzőlapot?


Konyhai tisztítószerekUniverzális tisztítószerekBeépített mikrohullámú sütők

Olvassa el is

Téli gumik a biztonságos vezetéshez hideg utakon

Valószínűleg már nem fér kétség a téli gumi használatának szükségességéhez a nehéz téli időjárási körülmények között. Az általános ajánlás az, hogy váltson téli gumira, ha a környezeti hőmérséklet 7°C alá csökken.

Házi pékségek friss kenyér és péksütemények készítéséhez

Szeretsz egy friss, ropogós szelet kenyeret vagy egy meleg, illatos péksüteményt reggelizni? Akkor mindenképpen szerezzen magának egy kis házi pékséget.

Konyhai robotok – megbízható társak főzéshez és sütéshez

Fedezzen fel egy megbízható társat napi vagy alkalmi főzéshez és sütéshez. Legyen kreatív szakács. Készítsen ételeket a világ minden tájáról.

Gyorsfőzők az egészséges ételekhez, energiát és időt takarítanak meg

Sajátítsa el kedvenc ételeinek elkészítését az idő töredéke alatt. Az egészséges, nagyobb nyomáson végzett gőzfőzés jelentősen lerövidíti az elkészítési időt és ezáltal energiát takarít meg.

Gazdaságos TV mindenki számára egész évben

A modern televíziókészülékek intelligens, gazdaságos SMART eszközök minden háztartásban. Gazdag funkciók, rendkívül lapos időtlen kialakítás, kiváló kép és hang predesztinálta őket a mindennapi használatra.

Joghurtkészítők – segítők a természetes immunitás támogatásában

Készítsen otthon ízletes probiotikus joghurtokat kiváló minőségű friss vagy szárított gyümölcsökből. Szerezzen megfelelő immunitást a jó baktériumoknak köszönhetően, amelyek nélkülözhetetlenek a bél mikroflóra megfelelő működéséhez.

Ruhagőzölő a ruhák egyszerű kezeléséhez és fertőtlenítéséhez

A gőz lágyítja és kiegyenesíti a textil szálait, ezáltal kiegyenesíti a ráncos ruhákat és a redőket. Ugyanakkor hatékonyan fertőtleníti a textíliákat.

Hogyan válasszuk ki a legjobb kávét?

A kávé az egyik legrégebbi és legnépszerűbb serkentő ital. Ízletes ok a baráti találkozásokra, a kellemes kikapcsolódásra, pihenésre.

Házi füstölők a füstölt húsok természetes tartósítására és teljes ízére

A szárítással együtt a füstölés az élelmiszerek tartósításának legrégebbi formája. A népszerű hentesek és húsfeldolgozók kiváló alkalom az egész család és baráti találkozásra.

Ablaktisztítás – hatékony és modern

Az ablakok, tükrök, zuhanyfülkék vagy különféle sima fényes felületek tisztítása otthon gyakran rémálom. De tedd hatékonyan és korszerűen.

Pihenjen a téli sportok mellett

Szlovákia gyönyörű hegyvidéki ország számos jól felszerelt téli üdülőhellyel. Remek környezetet kínálnak a kikapcsolódásra és sportolásra, kiváló hóviszonyok mellett.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő főzőlapot?

Szerelje fel modern otthonát üvegkerámia főzőlappal vagy biztonságos indukciós főzőlappal. Próbálja ki az innovatív, szórakoztató, egyszerű főzést és sok intelligens funkciót.