Tűzhelyek és sütők sütéshez a tökéletes kulináris élményért
23.11.2022 | Szerkesztőség

Tűzhelyek és sütők sütéshez a tökéletes kulináris élményért

A kályhák és sütők nélkülözhetetlen segítség a konyhában az ízletes, színes és tökéletesen sült ételek elkészítéséhez.

Az Ön által választott alapvető paraméter az energiaforrás és annak fogyasztása az energiacímkén szereplő adatok szerint. Válasszon szabadon álló tűzhelyet vagy beépíthető sütőt . Gáz, elektromos vagy kombinált. Válassza ki a sütő térfogatát és méreteit a háztartás méretének és a családtagok számának megfelelően.

Jobban szereti az otthoni főzést és sütést? Szeretsz kísérletezni? Cserélje le klasszikus gázsütőjét egy modern elektromos sütőre. Szerezzen sok funkciót. Egy készülékbe integrálhatja a sütést, melegítést, grillezést vagy kiolvasztást . A gőzzel vagy magas hőmérséklettel működő öntisztító technológia egyszerű karbantartást tesz lehetővé. Előnyük lesz még a sütő belsejéből szagtalanító ventilátor, a szennyeződésekkel szemben ellenálló speciális zománcfelület, vagy az ujjlenyomatok elleni felületkezelés.



Gázsütők sütéshez

Gázsütők sütéshez

A sütéshez használt gázsütők szabványos választás. A gáztűzhelyek olcsóbb alternatívát jelentenek, főleg szabadon álló, gáztűzhelyes készülék formájában. Jellemző az égők automatikus begyújtása a gomb elforgatása és rövid megnyomása után. A Stop Gas biztonsági funkció leállítja a gázellátást, miután az égő kialszik.

Vagy rusztikus, modern rozsdamentes acél vagy stílusos üvegkerámia gázsütő dizájnt keres? Léglevegős sütő funkcióval, teleszkópos rácskihúzással , termosztáttal, égés elleni biztonsági hármas üvegből készült ajtóval minőségi készüléket kap. A beépített elektromos grill kibővíti a főzési lehetőségeket.

  • a klasszikus gáztűzhelyek alacsonyabb vételára, alacsonyabb energiafogyasztás
  • csak alsó égő elérhető gázfűtéshez egyenetlen hőforrás csak alulról az étel elégetésének lehetősége rosszabb szabályozás és a kívánt hőmérséklet beállítása kevésbé modern funkciók és okos megoldások

Gáztűzhelyek

Elektromos sütők sütéshez

Elektromos sütők sütéshez

Az elektromos sütők az elektromos tűzhelyek alapvető felszerelései. Alsó és felső fűtés egyaránt jellemző. Az egyenletes forró levegős sütési funkciót biztosító ventilátorok is alapfelszereltséghez tartoznak. A kiváló minőségű elektromos sütőket a konvekciós sütő funkció egészíti ki a gőz ellenőrzött felhasználása érdekében sütés közben. Használjon forró gőzt a szaftos sütéshez és grillezéshez. A hőmérséklet pontos beállításával őrizze meg a szükséges tápanyagokat és vitaminokat. Közvetlenül az ételbe helyezett hőmérsékletszondákkal ellenőrizze az élelmiszer hőmérsékletét. Használjon recepteket a sous-vide főzéshez.

A mikrohullámú fűtéssel kombinált forrólevegős sütők további lehetőségeket bővítenek az ételkészítés során. Valami többet keres? Csatlakoztassa okosotthonát Smart elektromos sütőjének vezérlésével. Kapcsolja be az előmelegítést mobiltelefonon, vagy válasszon egy előre beállított sütési programot a receptmezőből.

  • alsó és felső fűtés egyenletes hőelosztás lehetőség légkeveréses sütő funkció pontos hőmérséklet beállítás és szabályozás lehetőség mikrohullámú fűtési funkció sous-vide főzési funkció 6. érzék Intelligens funkciók
  • magasabb villamosenergia-fogyasztási követelmények

Elektromos tűzhelyek

Szabadon álló tűzhelyek sütővel

Szabadon álló tűzhelyek sütővel

A sütővel ellátott, szabadon álló tűzhelyek kisebb konyhákba alkalmasak. Általában olcsóbb a beszerzés és a telepítés. Grillsütővel kombinált forró levegős sütőik praktikusak. A forró levegős sütők gyümölcsök és fűszernövények szárítására is alkalmasak. Válassza a sütő és a főzőfelület gáz-, elektromos vagy vegyes változatát. Gázégők, elektromos öntöttvas lapok, üvegkerámia vagy indukciós főzőfelületek és ezek kombinációja kapható.

  • főzőlap típus választási lehetőség, gáz és villany kombinálásának lehetősége, tűzhely áthelyezési lehetőség, elfogadható vételár
  • klasszikus design

Modern páraelszívók egy stílusos konyhához


Kombinált tűzhelyek

Beépített sütők sütéshez

Beépített sütők sütéshez

A méretek kulcsfontosságúak a konyhaszekrénybe szerelhető beépített sütők esetében. Válasszon gáz vagy elektromos beépíthető sütőt . Válassza ki a készülék kialakítását, a megfelelő szélességet, magasságot és mélységet. A legmodernebb elektromos Smart sütők számos funkcióval vannak felszerelve. Állítsa be a perceket, nézze meg a kijelzőn a kiválasztott műsorokat és a 6. érzék technológiák paramétereit. Használjon légkeveréses sütőt, leolvasztást vagy mikrohullámú melegítést. Grill baromfit és húst a sütőben. Könnyítse meg a sütőlapok kezelését a rácsok teleszkópos meghosszabbításával. Egyszerűsítse a karbantartást a gőzzel működő öntisztító funkciókkal. A pirolízis során a sütőt kb. 500°C és a szennyeződések hamuvá égnek. A háromrétegű üvegezésű biztonsági üvegajtók és az ajtóhűtés gondoskodnak a biztonságos kezelésről. Szerezzen be egy kényelmes beépített sütő- és főzőlapkészletet, vagy ezek kombinációját más beépített konyhai eszközökkel. Rengeteg tartozék a kényelmes főzéshez és sütéshez.

  • dizájnok széles választéka a rusztikustól az ultramodern, egyszerűbb karbantartásig öntisztító funkciókkal, számos előre beállított program és funkció egy gombbal vezérelhető, integrált intelligens intelligencia
  • magasabb villamosenergia-fogyasztás

Hogyan válasszuk ki a megfelelő főzőlapot?


Beépített sütőkKonyhai hőmérőkKonyhai kesztyűSütőtálakSütőedény

Mini sütők sütéshez

Mini sütők sütéshez

Az asztali mini sütők ideálisak kis háztartásokba, nyaralókba és nyaralókba. Általában olcsó megoldások, sok funkcióval. A szabvány a forró levegős sütő, kiegészítve egy forgó grillköpéssel. A dupla tányért a sütés mellett főzéshez vagy ételek melegítéséhez is használhatja. Többé nem lesz gondja a ropogós pizza, krumpli vagy grillcsirke elkészítése. Állítsa be a hőmérsékletet és az időzítőt. Hagyja, hogy a sütő elvégezze a sütést.

  • kicsi, kompakt méretek, kisebb súly, könnyen hordozható, a sütés és főzés előnyös kombinációja, gyümölcs és fűszernövények szárítására is alkalmas
  • kis belső térfogat nagyobb öntöttvas lemezek energiafogyasztása

Mini sütők

Olvassa el is

Téli gumik a biztonságos vezetéshez hideg utakon

Valószínűleg már nem fér kétség a téli gumi használatának szükségességéhez a nehéz téli időjárási körülmények között. Az általános ajánlás az, hogy váltson téli gumira, ha a környezeti hőmérséklet 7°C alá csökken.

Házi pékségek friss kenyér és péksütemények készítéséhez

Szeretsz egy friss, ropogós szelet kenyeret vagy egy meleg, illatos péksüteményt reggelizni? Akkor mindenképpen szerezzen magának egy kis házi pékséget.

Konyhai robotok – megbízható társak főzéshez és sütéshez

Fedezzen fel egy megbízható társat napi vagy alkalmi főzéshez és sütéshez. Legyen kreatív szakács. Készítsen ételeket a világ minden tájáról.

Gyorsfőzők az egészséges ételekhez, energiát és időt takarítanak meg

Sajátítsa el kedvenc ételeinek elkészítését az idő töredéke alatt. Az egészséges, nagyobb nyomáson végzett gőzfőzés jelentősen lerövidíti az elkészítési időt és ezáltal energiát takarít meg.

Gazdaságos TV mindenki számára egész évben

A modern televíziókészülékek intelligens, gazdaságos SMART eszközök minden háztartásban. Gazdag funkciók, rendkívül lapos időtlen kialakítás, kiváló kép és hang predesztinálta őket a mindennapi használatra.

Joghurtkészítők – segítők a természetes immunitás támogatásában

Készítsen otthon ízletes probiotikus joghurtokat kiváló minőségű friss vagy szárított gyümölcsökből. Szerezzen megfelelő immunitást a jó baktériumoknak köszönhetően, amelyek nélkülözhetetlenek a bél mikroflóra megfelelő működéséhez.

Ruhagőzölő a ruhák egyszerű kezeléséhez és fertőtlenítéséhez

A gőz lágyítja és kiegyenesíti a textil szálait, ezáltal kiegyenesíti a ráncos ruhákat és a redőket. Ugyanakkor hatékonyan fertőtleníti a textíliákat.

Hogyan válasszuk ki a legjobb kávét?

A kávé az egyik legrégebbi és legnépszerűbb serkentő ital. Ízletes ok a baráti találkozásokra, a kellemes kikapcsolódásra, pihenésre.

Házi füstölők a füstölt húsok természetes tartósítására és teljes ízére

A szárítással együtt a füstölés az élelmiszerek tartósításának legrégebbi formája. A népszerű hentesek és húsfeldolgozók kiváló alkalom az egész család és baráti találkozásra.

Ablaktisztítás – hatékony és modern

Az ablakok, tükrök, zuhanyfülkék vagy különféle sima fényes felületek tisztítása otthon gyakran rémálom. De tedd hatékonyan és korszerűen.

Pihenjen a téli sportok mellett

Szlovákia gyönyörű hegyvidéki ország számos jól felszerelt téli üdülőhellyel. Remek környezetet kínálnak a kikapcsolódásra és sportolásra, kiváló hóviszonyok mellett.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő főzőlapot?

Szerelje fel modern otthonát üvegkerámia főzőlappal vagy biztonságos indukciós főzőlappal. Próbálja ki az innovatív, szórakoztató, egyszerű főzést és sok intelligens funkciót.