Hogyan válasszuk ki a megfelelő főzőlapot?
26.11.2022 | Szerkesztőség

Hogyan válasszuk ki a megfelelő főzőlapot?

Hogyan válasszuk ki a megfelelő főzőlapot? Egyszerű kérdés, de összetettebb válasz. Minden főzőlapnak megvannak a maga előnyei és hátrányai.

  • Gyakran és sokat főzöl, vagy csak néha?
  • Klasszikus vagy stílusos dizájnelemet keres konyhájába?
  • Szeretne spórolni a főzőlap vásárlásán, vagy később a főzésen?
  • A főzésbiztonságot vagy az elsődleges energiaforrást részesíti előnyben?
  • Mi a helyzet a főzés utáni takarítással?

Próbálja ki az innovatív, szórakoztató és egyszerű főzést. Szerelje fel otthonát kerámia üveggel főzőlap vagy biztonságos indukciós főzőlap . _ _ _ _ _ Egy főzőlapon gázüzemű kombinációik is elérhetők. Válasszon egy vagy több fűtési zónával rendelkező főzőlapot. Az időtlen kialakítás és a nagyobb biztonság mellett alacsonyabb fogyasztás, egyszerűbb karbantartás és számos intelligens funkció érhető el.

Irányíts mindent érintéssel . Az érintésérzékelést hang jelzi.

Használja a Booster funkciót a főzőzóna teljesítményének átmeneti növelésére. A flexi zónában a főzőzóna felülete automatikusan alkalmazkodik az edény aljának méretéhez.

Használjon gyerekzárat , hogy megakadályozza a főzőlap véletlen beindítását. Az automatikus leállítás biztosítja, hogy a készülék hosszabb ideig tartó inaktivitás esetén kikapcsoljon.

A hőmérséklet -tartó funkció biztosítja a kívánt hőmérsékletet a tervezett tálalás előtt. Tervezze meg főzését időzítővel . Állítsa le, és szükség szerint térjen vissza a főzésre.

A beállított paraméterekkel és a maradékhővel kapcsolatos információk a készülék kijelzőjén találhatók.

Az összeszerelést és a telepítést bízza szakértőkre.



Elektromos főzőlapok

Elektromos főzőlapok

A klasszikus elektromos főzőlapok öntöttvas lapokkal a legolcsóbb és legkevésbé gazdaságos megoldás. A nagy hőveszteség és a hőmérséklet-szabályozás során tapasztalt hosszú reakció miatt nem alkalmasak normál főzésre.

  • a legolcsóbb sérülésálló főzőlapok
  • a legmagasabb villamosenergia-fogyasztás

FőzőlapokElektromos főzőlapok

Gáz főzőlapok

Gáz főzőlapok

A gáztűzhely alapeset lehet. Alkalmasak olyan háztartások számára, ahol olcsó földgázhoz jutnak, vagy propán-butános palackokat használnak. De akár nyaralókban, nyaralókban, kempingekben vagy útközben is. A modern gázfőzőlapok integrált gyújtással rendelkeznek. A biztonságot növeli a gázellátás automatikus lezárása, miután a láng kialszik. A modern stílust egy üvegkerámia lemez használata teszi teljessé.

  • elfogadható vételár egyszerű és gyors hőmérsékletszabályozás üvegkerámia anyagok felhasználása öntöttvas, fém, alumínium, üveg vagy kerámia edényekhez
  • alacsonyabb biztonság gázkezelésnél kevésbé biztonságos nyílt tűzön való főzés kevésbé jellegzetes kialakítás nehezebben tisztítható grillsütők és gázégők

Gáz főzőlapok

Üvegkerámia főzőlapok

Üvegkerámia főzőlapok

Hatékonyan, egyszerűen és stílusosan szeretne főzni? Az elegáns üvegkerámia főzőlapok ideális segítői lesznek. A beépített elektromos fűtés a fűtőtest hőjét használja fel fűtésre. Válassza ki a megfelelő méretű spirált az edény aljának méretének megfelelően. A fűtött felület élénkpiros színű. Ügyeljen a főzőzónában a maradékhő hosszabb felfutására. A sima felület tisztaságának megőrzése érdekében az üvegkerámia tisztítószerekkel való gyengéd ápolása szükséges.

  • szép dizájnelem minden konyhához Klasszikus fűtés, minden szabványos edényanyaghoz alkalmas egyszerű karbantartás, zajtalan főzés
  • az üvegkerámia főzőlap maradék hője kikapcsolás után, ételmaradékok megégésének lehetősége a főzőzóna felületén, ütés esetén a sérülés lehetősége, az edények mozgatásakor a felület sérülésének lehetősége, magasabb követelmények az üvegkerámia felület karbantartására

Rozsdamentes acél edényekKuktákTapadásmentes felületű edények

Indukciós főzőlapok

Indukciós főzőlapok

A modern indukciós főzőlapok a legenergiatakarékosabbak és a legbiztonságosabbak.

A mágnesesség és az indukciós melegítés hatása az edény fém aljának melegítésére szolgál a főzőzóna mágneses mezőjében. A tábla felülete szinte hideg. Csak az edényt és annak tartalmát melegítjük. Az edények eltávolítása után a melegítés azonnal leáll. Kerülje az égett ételmaradékot. Jelentős energiamegtakarítást érhet el. Az automatikus világításról és a gőzelszívás megkezdéséről az intelligens páraelszívó készlet kiváló Hob2Hood funkciója gondoskodik.

A beépített páraelszívóval ellátott indukciós főzőlapok értékelni fogják főzőszigetén vagy az ablak előtti konyhapulton. A páraelszívó nem zavarja az általános dizájn luxusát, sem a konyhából nyíló kilátást.

  • dizájn, anyag, színválaszték fényűző retrotól futurisztikus dizájnig a legalacsonyabb fogyasztás a főzőzóna legalacsonyabb maradék hőmérséklete a legbiztonságosabb főzés gyors és egyszerű főzés innovatív funkciók
  • a legmagasabb vételár csak ferromágneses fenekű edényben főzés pacemakerrel nem rendelkezők számára ütési lehetőség sérülés esetén a felület károsodásának lehetősége edények mozgatásakor magasabb karbantartási igény az üvegkerámia felületre nagyobb hűtési zaj igény többfázisú tápellátáshoz

Indukciós főzőlapok

Olvassa el is

Téli gumik a biztonságos vezetéshez hideg utakon

Valószínűleg már nem fér kétség a téli gumi használatának szükségességéhez a nehéz téli időjárási körülmények között. Az általános ajánlás az, hogy váltson téli gumira, ha a környezeti hőmérséklet 7°C alá csökken.

Házi pékségek friss kenyér és péksütemények készítéséhez

Szeretsz egy friss, ropogós szelet kenyeret vagy egy meleg, illatos péksüteményt reggelizni? Akkor mindenképpen szerezzen magának egy kis házi pékséget.

Konyhai robotok – megbízható társak főzéshez és sütéshez

Fedezzen fel egy megbízható társat napi vagy alkalmi főzéshez és sütéshez. Legyen kreatív szakács. Készítsen ételeket a világ minden tájáról.

Gyorsfőzők az egészséges ételekhez, energiát és időt takarítanak meg

Sajátítsa el kedvenc ételeinek elkészítését az idő töredéke alatt. Az egészséges, nagyobb nyomáson végzett gőzfőzés jelentősen lerövidíti az elkészítési időt és ezáltal energiát takarít meg.

Gazdaságos TV mindenki számára egész évben

A modern televíziókészülékek intelligens, gazdaságos SMART eszközök minden háztartásban. Gazdag funkciók, rendkívül lapos időtlen kialakítás, kiváló kép és hang predesztinálta őket a mindennapi használatra.

Joghurtkészítők – segítők a természetes immunitás támogatásában

Készítsen otthon ízletes probiotikus joghurtokat kiváló minőségű friss vagy szárított gyümölcsökből. Szerezzen megfelelő immunitást a jó baktériumoknak köszönhetően, amelyek nélkülözhetetlenek a bél mikroflóra megfelelő működéséhez.

Ruhagőzölő a ruhák egyszerű kezeléséhez és fertőtlenítéséhez

A gőz lágyítja és kiegyenesíti a textil szálait, ezáltal kiegyenesíti a ráncos ruhákat és a redőket. Ugyanakkor hatékonyan fertőtleníti a textíliákat.

Hogyan válasszuk ki a legjobb kávét?

A kávé az egyik legrégebbi és legnépszerűbb serkentő ital. Ízletes ok a baráti találkozásokra, a kellemes kikapcsolódásra, pihenésre.

Házi füstölők a füstölt húsok természetes tartósítására és teljes ízére

A szárítással együtt a füstölés az élelmiszerek tartósításának legrégebbi formája. A népszerű hentesek és húsfeldolgozók kiváló alkalom az egész család és baráti találkozásra.

Ablaktisztítás – hatékony és modern

Az ablakok, tükrök, zuhanyfülkék vagy különféle sima fényes felületek tisztítása otthon gyakran rémálom. De tedd hatékonyan és korszerűen.

Pihenjen a téli sportok mellett

Szlovákia gyönyörű hegyvidéki ország számos jól felszerelt téli üdülőhellyel. Remek környezetet kínálnak a kikapcsolódásra és sportolásra, kiváló hóviszonyok mellett.

Hogyan kezeljük az autót tél előtt?

És ne feledd! Közeledik az év még kihívásokkal telibb része! A hideg téli körülmények próbára teszik útitársa karbantartását és megjelenését.