Hogyan válasszunk porszívót?
19.10.2022 | Szerkesztőség

Hogyan válasszunk porszívót?

A szennyeződést és a port a munkakörnyezet, a természet, a pihenés és a pihenésünk termeli. Az iszap, por, pollen, atkák, allergének és egyéb szennyeződések kényelmetlenné teszik az életét? Vákuum. A munkahelyen és otthon.

Minden típusú szennyeződéshez speciális porszívók állnak rendelkezésre.

Nézd meg az energiacímkét. Ismerkedjen meg a porszívó átlagos éves villamosenergia-fogyasztásával és zajszintjével kapcsolatos alapadatokkal.

Találja meg extra Silent porszívóját rendkívül alacsony zajszinttel. Önt nem zavarják porszívózás közben, még éjszaka sem.

Válasszon a kemény padlók tisztításának és a szőnyegtisztítás hatékonyságának megfelelően.

Az allergiások számára ne hagyja figyelmen kívül a porszívó kimeneténél történő porgyűjtés hatékonyságára vonatkozó adatokat. Lásd a porkibocsátási osztályt .



Zsebporszívók

Zsebporszívók

A klasszikus zsebporszívók történelmileg a legelterjedtebbek. A kerekes porszívó testét egy rugalmas szívótömlő és egy kefével ellátott teleszkópos cső egészíti ki. A porszívó testében cserélhető porzsákot és a kilépő levegő por mikroszűrőjét találjuk. A funkcionalitást kiegészítők egészítik ki a rések, kárpitok vagy függönyök porszívózásához.

Porszívózza fel a kiváló minőségű padlókat a munkahelyen vagy szőnyegeket az otthonában. Gyűjtse össze a port közönséges papírzacskókba . Szeretnél energiát megtakarítani? Próbáld ki az eredeti textil táskákat. Alacsonyabb fogyasztású porszívókban is nagy szívóerőt biztosítanak. Megszűrik a legtöbb mikrorészecskét, pollent és atkát. A hatékonyság akár 99%.

Cserélje ki időben a zacskókat és a HEPA szűrőket. Figyelje a porfeltöltés jelzőjét.

  • a zsák nagy térfogata, a tömlő rugalmassága, számos hosszabbítás a különböző felületekhez
  • A korlátozott számú tápkábel több tárhelyet igényel magasabb ár a hatékony eredeti táskákért

Tömlők porszívókhoz

Porzsák nélküli porszívók

Porzsák nélküli porszívók

Zsebpadló nélkül a porszívók azok jellegzetes különböző út elfogása por.

Vákuum ciklon erővel . A porszívó testének modern kialakítása és fejlett felépítése lehetővé teszi a szennyeződések hatékony összegyűjtését a tartályban akár zsák nélkül is. A levegőt örvénylés választja el a portól. Ily módon még lényegesen alacsonyabb villamosenergia-fogyasztás mellett is elegendő szívóerő marad a mélytisztításhoz.

A kiváló minőségű HEPA szűrőkkel és kiegészítő felszerelésekkel a porzsák nélküli porszívók a zsákos porszívókhoz hasonló paramétereket érnek el.

A tartály nagy térfogata még nagyobb terek tisztítását teszi lehetővé. Ürítse ki a tartalmát, öblítse ki a tartályt és a szűrőket gyenge vízsugárral. Száradás után folytathatja a porszívózást.

  • energiatakarékosság, zsebkímélő költségek
  • több tárhelyet igényel

Porzsák nélküli porszívók

Pálcás porszívók

Pálcás porszívók

A pálcás porszívó praktikus választás kisebb háztartások számára .

Az akár egy órás üzemidőt biztosító akkumulátoros teljesítmény pedig alapfelszereltség. A töltőállomás tárolódobozként használható a tartozékok számára.

Könnyűek és csendesek . Minimális tárolási helyet foglalnak el. Mindig legyen kéznél. Porszívózza fel a nehezen elérhető helyeket is. A kiegészítő LED-lámpa felfedi a szekrények alatt lévő összes szennyeződést.

A HEPA szűrővel ellátott, kiváló minőségű ciklonrendszer elegendő szívó- és szűrőerővel rendelkezik.

A 4 az 1-ben verzióban sok más lehetőség is van. Csatlakoztassa a gőzfelmosó modult , és moshatja és finoman fertőtlenítheti a padlót.

A saját motorral ellátott forgókefe eltávolítja kedvencei szőrét . Próbálja meg a forgókefe automatikus tisztítását a pedál megnyomásával.

Bónuszként használjon UV fényt a kárpitozott felület további fertőtlenítésére.

Nyomja meg a gombot, húzza ki a modult, és porszívózzon egy kézi porszívóval .

  • könnyű, kiváló kezelhetőség 180°-ban elforgatható fej rugalmas kezelhetőség zacskó nélküli ciklon technológia
  • kisebb háztartások számára alkalmas, újra kell tölteni

Pálcás porszívók

Robotporszívók

Robotporszívók

Hagyja, hogy a robotporszívók működjenek, amikor Ön nincs otthon. Porszívóznak és felmosnak . Az UV lámpák fertőtlenítik a megtisztított felületet.

Képesek tájékozódni. Mesterséges intelligencia és számos érzékelő garantálja a gyors, kényelmes és minőségi tisztítást.

Az alkalmazásokon keresztüli kézi, hang- vagy távvezérlés megkönnyíti a vezérlést. A robotporszívók ott folytatják a takarítást, ahol abbahagyták.

Automatikusan beállítják a szívóerőt a padló típusának megfelelően.

Az ütközésgátló rendszer észleli az akadályokat , az üveg- és fekete falakat , és megakadályozza, hogy azok egymást károsítsák.

Az oldalkefék a nehezen elérhető helyeket is megtisztítják.

  • automatikus töltés automatikus szoftverfrissítés automatikus gyűjtőtartály ürítés a töltőállomás zsebébe lézeres navigáció mosható tartály és HEPA szűrők por- és víztartály tisztítás tervezés többzónás takarítás takarítás térképek takarítás áttekintése hangvezérlés távirányító
  • a csak alacsony halmazú szőnyegekhez alkalmas forgókefe ellenőrzésének és tisztításának szükségessége, napi tisztításra

Robotporszívók

Kézi porszívók

Kézi porszívók

Minőség Az akkus kézi porszívók kiemelkednek erős szívóerejükkel. A tökéletes tisztítás érdekében használja a saját motorral ellátott elektromos forgókefét . Távolítson el minden szennyeződést és szőrt kedvenceiről.

Próbálja ki az UV lámpás antibakteriális kézi porszívókat a matracok és ágyak alapos tisztításához. A HEPA szűrőkkel ellátott, hatékony ciklonrendszer szinte minden szennyeződést felfog.

A kézi porszívót is tartsa az autójában . Az autós csatlakozóaljzatról szabványos 12V-os tápellátást kapnak. Porszívózza fel a port és a szennyeződéseket. Utazás közben kerülje az allergének belélegzését.

  • nagyon alacsony súlyú akkumulátor élettartama akár fél óra hornyos fej a nehezen elérhető helyekhez ergonomikus forma a könnyű kezeléshez mosható szűrők
  • körülbelül 5 órát kell tölteni

Kézi porszívók

Többcélú és ipari porszívók

Többcélú és ipari porszívók

A többcélú és ipari porszívók pótolhatatlan segítői az építkezéseken vagy a kertben végzett munkák során. A robusztus, masszív konstrukció száraz és nedves porszívózásra is alkalmas. Felkennek sampont, felmelegítik a szőnyegeket , és kiszivattyúzzák a felesleges vizet.

Gipszkarton csiszolásakor távolítsa el a port. Fűrészelés, fúrás vagy bontás közben kerülje a port. Porszívózza fel a keletkező szennyeződést terjedelmes rozsdamentes acél tartályokba .

Csatlakoztassa a rugalmas szívótömlőt közvetlenül a munkaeszközhöz. Használd a ciklon zacskó nélküli erejét . Spóroljon a költségeken.

Az impulzustisztítóval ellátott biztonsági porszívók az automatikus szűrőtisztítással zavartalan működést tesznek lehetővé.

Hamuporszívóval távolítsa el a hideg hamut a kandallókról, tűzhelyekről és grillsütőkről. A szívás és fújás funkcióval minden szennyeződés eltűnik.

Gondoskodjon a jó vízminőségről és a tavak és medencék tisztaságáról. Kézi porszívók, vagy hagyja, hogy egy automata medenceporszívó működjön. Tökéletesen tisztítja a medence alját és oldalait. És pihensz.

  • erős, strapabíró konstrukció nagy szűrési kapacitás folyamatos üzemben nagy mennyiségű gyűjtőtartály durva szennyeződésekhez is
  • magasabb vételár

HamuporszívókTöbbcélú porszívókPorszívók levelekhez

Olvassa el is

Téli gumik a biztonságos vezetéshez hideg utakon

Valószínűleg már nem fér kétség a téli gumi használatának szükségességéhez a nehéz téli időjárási körülmények között. Az általános ajánlás az, hogy váltson téli gumira, ha a környezeti hőmérséklet 7°C alá csökken.

Házi pékségek friss kenyér és péksütemények készítéséhez

Szeretsz egy friss, ropogós szelet kenyeret vagy egy meleg, illatos péksüteményt reggelizni? Akkor mindenképpen szerezzen magának egy kis házi pékséget.

Konyhai robotok – megbízható társak főzéshez és sütéshez

Fedezzen fel egy megbízható társat napi vagy alkalmi főzéshez és sütéshez. Legyen kreatív szakács. Készítsen ételeket a világ minden tájáról.

Gyorsfőzők az egészséges ételekhez, energiát és időt takarítanak meg

Sajátítsa el kedvenc ételeinek elkészítését az idő töredéke alatt. Az egészséges, nagyobb nyomáson végzett gőzfőzés jelentősen lerövidíti az elkészítési időt és ezáltal energiát takarít meg.

Gazdaságos TV mindenki számára egész évben

A modern televíziókészülékek intelligens, gazdaságos SMART eszközök minden háztartásban. Gazdag funkciók, rendkívül lapos időtlen kialakítás, kiváló kép és hang predesztinálta őket a mindennapi használatra.

Joghurtkészítők – segítők a természetes immunitás támogatásában

Készítsen otthon ízletes probiotikus joghurtokat kiváló minőségű friss vagy szárított gyümölcsökből. Szerezzen megfelelő immunitást a jó baktériumoknak köszönhetően, amelyek nélkülözhetetlenek a bél mikroflóra megfelelő működéséhez.

Ruhagőzölő a ruhák egyszerű kezeléséhez és fertőtlenítéséhez

A gőz lágyítja és kiegyenesíti a textil szálait, ezáltal kiegyenesíti a ráncos ruhákat és a redőket. Ugyanakkor hatékonyan fertőtleníti a textíliákat.

Hogyan válasszuk ki a legjobb kávét?

A kávé az egyik legrégebbi és legnépszerűbb serkentő ital. Ízletes ok a baráti találkozásokra, a kellemes kikapcsolódásra, pihenésre.

Házi füstölők a füstölt húsok természetes tartósítására és teljes ízére

A szárítással együtt a füstölés az élelmiszerek tartósításának legrégebbi formája. A népszerű hentesek és húsfeldolgozók kiváló alkalom az egész család és baráti találkozásra.

Ablaktisztítás – hatékony és modern

Az ablakok, tükrök, zuhanyfülkék vagy különféle sima fényes felületek tisztítása otthon gyakran rémálom. De tedd hatékonyan és korszerűen.

Pihenjen a téli sportok mellett

Szlovákia gyönyörű hegyvidéki ország számos jól felszerelt téli üdülőhellyel. Remek környezetet kínálnak a kikapcsolódásra és sportolásra, kiváló hóviszonyok mellett.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő főzőlapot?

Szerelje fel modern otthonát üvegkerámia főzőlappal vagy biztonságos indukciós főzőlappal. Próbálja ki az innovatív, szórakoztató, egyszerű főzést és sok intelligens funkciót.