Kerti bútor, ami kötelező!
16.08.2022 | Szerkesztőség

Kerti bútor, ami kötelező!

A kerti bútorok kiegészítik kertje, erkélye, terasza vagy verandája egyedi hangulatát. A választott stílus az Ön személyiségét és képzeletét tükrözi.

Szereted a romantikus üléseket szellővel a hajadban, vagy a természetes vintage bútorokat egy csipetnyi Provence-val? Válasszon egy klasszikust, vagy válasszon modern kerti bútorokat, amelyek tisztán ragyognak egy csipetnyi luxussal. Böngésszen a kerti készletek között, és merítsen ihletet. Praktikusak a kerti bútorok az erkélyre is. Ha szeret utazni, ne hagyja ki a kempingbútorokat. Az alábbiak közül választhat:

  • tömör kerti bútor
  • összecsukható és hordozható kerti bútorok
  • egymásra rakható kerti bútorok a szezon utáni helytakarékosság érdekében
  • kerekekkel a könnyű mozgatáshoz
  • tetővel vagy árnyékolás nélkül

Ügyeljen a környezetszennyezés és a kedvezőtlen időjárás elleni védelemre is. Használjon fedőlapot és védőtokot, tárolódobozt vagy kerti házat.



Kerti asztalok

Kerti asztalok

A kerti asztalok alapvető bútortípusok, amelyekre feltétlenül szüksége van. Egész évben használhatod őket különféle tevékenységekhez, az étkezéstől a társasjátékokig.


Kerti asztalokKerti készletekKerti étkezőgarnitúrák

Kerti székek

Kerti székek

Javasoljuk, hogy kiváló minőségű anyagokból készült kerti székeket válassz, amelyek könnyen tárolhatók és nem foglalnak sok helyet. Akár egymásra rakható, akár összecsukható székek ideálisak.


Kerti padok

Kerti padok

Ha a székek nem elegendőek, a padok megfelelő kiegészítők. Bizonyos esetekben a nyugágyak helyettesítésére is szolgálhatnak.


Kerti padok

Kerti nyugágyak

Kerti nyugágyak

Ha van elég helyed, mindenképpen szerezz be kerti nyugágyakat. Anyagok, dizájnok és formák széles választékából válogathat, de amikor megtalálja a számára ideális nyugágyat, fel sem akar majd állni róla.


Kerti székek

Kerti székek

Kerti székek

Ha maximális kényelemre vágyik, a kerti székek a tökéletes választás. Válassza ki a sajátját a rengeteg elérhető fotel közül.


Függesztett székek

Függesztett székek

A függőszékek az utóbbi időben számos kert és terasz középpontjába kerültek. Még kényelmesebbek és érdekesebbek, mint a klasszikus kerti székek.


Függőágyak

Függőágyak

Ha a kerti nyugágyaknál is kényelmesebbre vágysz, válogass a függőágyak menüjéből. Főleg a szilárd szerkezetre és a kiváló minőségű anyagokra összpontosítson, és sok éven át élvezni fogja a hintázást.


Függőágyak

Hinták

Hinták

Felnőttek és gyerekek egyaránt értékelni fogják a kerti hintát. Válaszd az árnyékolós változatot, és egész nyáron élvezni fogod, késő tavasztól őszig.


Hinták

Felszolgáló asztalok

Felszolgáló asztalok

Értékelni fogja a felszolgáló asztalokat, ha gyakran a fő belső konyhán vagy étkezőn kívül vacsorázik. Egy mozdulattal kényelmesen és biztonságosan szállíthat mindent, amire szüksége van.


Felszolgáló asztalok

Olvassa el is

Téli gumik a biztonságos vezetéshez hideg utakon

Valószínűleg már nem fér kétség a téli gumi használatának szükségességéhez a nehéz téli időjárási körülmények között. Az általános ajánlás az, hogy váltson téli gumira, ha a környezeti hőmérséklet 7°C alá csökken.

Házi pékségek friss kenyér és péksütemények készítéséhez

Szeretsz egy friss, ropogós szelet kenyeret vagy egy meleg, illatos péksüteményt reggelizni? Akkor mindenképpen szerezzen magának egy kis házi pékséget.

Konyhai robotok – megbízható társak főzéshez és sütéshez

Fedezzen fel egy megbízható társat napi vagy alkalmi főzéshez és sütéshez. Legyen kreatív szakács. Készítsen ételeket a világ minden tájáról.

Gyorsfőzők az egészséges ételekhez, energiát és időt takarítanak meg

Sajátítsa el kedvenc ételeinek elkészítését az idő töredéke alatt. Az egészséges, nagyobb nyomáson végzett gőzfőzés jelentősen lerövidíti az elkészítési időt és ezáltal energiát takarít meg.

Gazdaságos TV mindenki számára egész évben

A modern televíziókészülékek intelligens, gazdaságos SMART eszközök minden háztartásban. Gazdag funkciók, rendkívül lapos időtlen kialakítás, kiváló kép és hang predesztinálta őket a mindennapi használatra.

Joghurtkészítők – segítők a természetes immunitás támogatásában

Készítsen otthon ízletes probiotikus joghurtokat kiváló minőségű friss vagy szárított gyümölcsökből. Szerezzen megfelelő immunitást a jó baktériumoknak köszönhetően, amelyek nélkülözhetetlenek a bél mikroflóra megfelelő működéséhez.

Ruhagőzölő a ruhák egyszerű kezeléséhez és fertőtlenítéséhez

A gőz lágyítja és kiegyenesíti a textil szálait, ezáltal kiegyenesíti a ráncos ruhákat és a redőket. Ugyanakkor hatékonyan fertőtleníti a textíliákat.

Hogyan válasszuk ki a legjobb kávét?

A kávé az egyik legrégebbi és legnépszerűbb serkentő ital. Ízletes ok a baráti találkozásokra, a kellemes kikapcsolódásra, pihenésre.

Házi füstölők a füstölt húsok természetes tartósítására és teljes ízére

A szárítással együtt a füstölés az élelmiszerek tartósításának legrégebbi formája. A népszerű hentesek és húsfeldolgozók kiváló alkalom az egész család és baráti találkozásra.

Ablaktisztítás – hatékony és modern

Az ablakok, tükrök, zuhanyfülkék vagy különféle sima fényes felületek tisztítása otthon gyakran rémálom. De tedd hatékonyan és korszerűen.

Pihenjen a téli sportok mellett

Szlovákia gyönyörű hegyvidéki ország számos jól felszerelt téli üdülőhellyel. Remek környezetet kínálnak a kikapcsolódásra és sportolásra, kiváló hóviszonyok mellett.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő főzőlapot?

Szerelje fel modern otthonát üvegkerámia főzőlappal vagy biztonságos indukciós főzőlappal. Próbálja ki az innovatív, szórakoztató, egyszerű főzést és sok intelligens funkciót.