Hogyan válasszunk ki egy pavilont?
10.08.2022 | Szerkesztőség

Hogyan válasszunk ki egy pavilont?

Hozzon létre egy kivételes helyet a kertjében egy csipetnyi luxussal. Hűtsd le magad a forró nyáron a pavilon árnyékában. Egy nagy kerthez válasszon egy elegáns tömörfa pavilont. Egészítse ki a kis kertet összecsukható vászon pavilonnal. A kerti pavilonok minden alkalomra alkalmasak:

  • ülve és pihenve
  • grillezés
  • szórakozás és játékok
  • különféle ünnepségek
  • esküvői pavilonok
  • pezsgőfürdő burkolat
  • stílusos vászon eredeti nyomattal


Fából készült pavilonok

Fából készült pavilonok

A fából készült pavilonok minden kert középpontjában állnak. Válasszon stílust, és vegye figyelembe az igényeit. Válasszon hagyományos pavilonokat, modern vagy japán pavilonokat, légies vagy zárt pavilonokat. Kiegészítse virágokkal, bútorokkal, függőággyal vagy nyugágyakkal. Ne korlátozza magát. Egy grill, jakuzzi, vagy otthoni wellness valóra váltja álmát. Tapasztalja meg a luxus és a kényelem érzését korlátozások nélkül.

  • A tömörfa egy ökológiai anyag, amely kiemelkedik természetes szépségével robusztus, stabil és biztonságos konstrukció minden időjárási körülmények között egész évben használható oldalfalakkal és padlóval is elérhető különféle formákban - négyzet, téglalap, kör és sokszög különböző méretekben
  • a fa pavilonok rendszeres ápolást, karbantartást és védőbevonattal történő festést igényelnek, a fa időjárási hatásoknak van kitéve, a fa pavilon szilárdan az alaphoz van rögzítve, áthelyezési lehetőség nélkül, az épület szakszerű összeszerelést igényel, magasabb beszerzési költség

Gazebok

Fém ponyvás pavilonok

Fém ponyvás pavilonok

A vászon pavilonok esztétikus és praktikus kiegészítői minden kertnek. A fém vagy alumínium szerkezetű pavilonok formájuk és stílusuk változatosságával tűnnek ki. Ne korlátozza magát a használatukban. Megvédik Önt a napsugárzástól és az UV-sugárzástól, a rovarok elkapásától vagy a kíváncsi szomszédok szemétől. Könnyűek, kompaktak és hordozhatóak. Nincs szükségük szilárd padlóra. Nem igényelnek professzionális összeszerelést. A minőségi lapok taszítják a vizet és a szennyeződést.

  • minimális karbantartási igény alacsony súly egyszerű összeszerelés kisebb helyekre is alkalmas gyors ki- és összecsukhatóság lehetőség a színváltozat hordozására egyszerű stílus- és dizájnváltás alkalmas születésnapi bulikra, piknikekre vagy esküvőkre megfizethető
  • szezonális használat, szilárd horgonyzás szükségessége, alacsonyabb ellenállás a kedvezőtlen természeti körülményekkel szemben, nem bírja a heves nyári vihar, erős szél vagy eső terhét, impregnálás szükségessége a vitorla vízállóságának növelése érdekében

Gazebok

Műanyag pavilonok

Műanyag pavilonok

A műanyag pavilonok a legolcsóbb alternatív anyag. Az egyszerű, könnyű pavilonok szinte karbantartást nem igényelnek, és csak alkalmanként igényelnek tisztítást. Hátránya a PVC anyag textúrájának sajátos plasztikus megjelenése és a kis színválaszték. A tartószerkezet gyakran könnyűfém és műanyag kombinációja.

  • alkalmas kempingezésre, piknikezésre és szabadtéri bulikra rendkívül könnyen összecsukható, műanyag kerti dobozokban való tárolásra alkalmas vízálló jól véd UV sugárzás ellen egyszerű szétszerelés szerszám nélkül
  • egyszerű kialakítás, korlátozott színválaszték, alacsony szélállóság, a PVC anyagok rövidebb élettartama, szezonális használat

Gazebok

Olvassa el is

Téli gumik a biztonságos vezetéshez hideg utakon

Valószínűleg már nem fér kétség a téli gumi használatának szükségességéhez a nehéz téli időjárási körülmények között. Az általános ajánlás az, hogy váltson téli gumira, ha a környezeti hőmérséklet 7°C alá csökken.

Házi pékségek friss kenyér és péksütemények készítéséhez

Szeretsz egy friss, ropogós szelet kenyeret vagy egy meleg, illatos péksüteményt reggelizni? Akkor mindenképpen szerezzen magának egy kis házi pékséget.

Konyhai robotok – megbízható társak főzéshez és sütéshez

Fedezzen fel egy megbízható társat napi vagy alkalmi főzéshez és sütéshez. Legyen kreatív szakács. Készítsen ételeket a világ minden tájáról.

Gyorsfőzők az egészséges ételekhez, energiát és időt takarítanak meg

Sajátítsa el kedvenc ételeinek elkészítését az idő töredéke alatt. Az egészséges, nagyobb nyomáson végzett gőzfőzés jelentősen lerövidíti az elkészítési időt és ezáltal energiát takarít meg.

Gazdaságos TV mindenki számára egész évben

A modern televíziókészülékek intelligens, gazdaságos SMART eszközök minden háztartásban. Gazdag funkciók, rendkívül lapos időtlen kialakítás, kiváló kép és hang predesztinálta őket a mindennapi használatra.

Joghurtkészítők – segítők a természetes immunitás támogatásában

Készítsen otthon ízletes probiotikus joghurtokat kiváló minőségű friss vagy szárított gyümölcsökből. Szerezzen megfelelő immunitást a jó baktériumoknak köszönhetően, amelyek nélkülözhetetlenek a bél mikroflóra megfelelő működéséhez.

Ruhagőzölő a ruhák egyszerű kezeléséhez és fertőtlenítéséhez

A gőz lágyítja és kiegyenesíti a textil szálait, ezáltal kiegyenesíti a ráncos ruhákat és a redőket. Ugyanakkor hatékonyan fertőtleníti a textíliákat.

Hogyan válasszuk ki a legjobb kávét?

A kávé az egyik legrégebbi és legnépszerűbb serkentő ital. Ízletes ok a baráti találkozásokra, a kellemes kikapcsolódásra, pihenésre.

Házi füstölők a füstölt húsok természetes tartósítására és teljes ízére

A szárítással együtt a füstölés az élelmiszerek tartósításának legrégebbi formája. A népszerű hentesek és húsfeldolgozók kiváló alkalom az egész család és baráti találkozásra.

Ablaktisztítás – hatékony és modern

Az ablakok, tükrök, zuhanyfülkék vagy különféle sima fényes felületek tisztítása otthon gyakran rémálom. De tedd hatékonyan és korszerűen.

Pihenjen a téli sportok mellett

Szlovákia gyönyörű hegyvidéki ország számos jól felszerelt téli üdülőhellyel. Remek környezetet kínálnak a kikapcsolódásra és sportolásra, kiváló hóviszonyok mellett.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő főzőlapot?

Szerelje fel modern otthonát üvegkerámia főzőlappal vagy biztonságos indukciós főzőlappal. Próbálja ki az innovatív, szórakoztató, egyszerű főzést és sok intelligens funkciót.