Élvezze kertjét egész nyáron!
02.08.2022 | Szerkesztőség

Élvezze kertjét egész nyáron!

A kert nyáron általában a nyugalom és a kikapcsolódás helye a nyüzsgő tavasz után. Számos tevékenységgel pihenhet. Ideális a kert felosztása munka- és pihenőzónára.



A kert dolgozó része

Emelt ágyak

Emelt ágyak

A munkaterületen virágokat és zöldségeket termeszthet modern emelt ágyásokban. Kő, fa, fém, műanyag vagy beton ágyak közül választhat. Praktikusak, és akár teraszra, tornácra vagy erkélyre is elhelyezheti őket.


Emelt ágyak

Kerti szerszámok

Kerti szerszámok

A speciális kerti szerszámok elengedhetetlen segítői. Jelenleg az akkumulátoros szerszámok nagyon népszerűek. Soha többé nem korlátozza a kábel. Ez az új munkaszabadság.


SövényvágóKerti szerszámokKerti aprítógépek

Öntözés

Öntözés

A nyár forró és száraz volt az elmúlt években, ezért ne felejtsd el az öntözést. Gyűjtse össze az esővizet hordókban és tartályokban. A föld alatti tartályok nagyszerű tározók a késő téli és tavaszi esővíz számára. A cserepek és kerti szivattyúk segítenek a virágágyások és bokrok öntözésében. A modern önöntöző rendszerek automatikusan gondoskodnak a virágágyások és pázsit öntözéséről.


Kerti tömlők

Melegházak és üvegházak

Melegházak és üvegházak

Hosszabbítsa meg a szezont a kertben a gőzfürdő használatával. Hozz létre egy kis zöld paradicsomot üvegházakban és fóliás növényekben. Erőfeszítéseit gazdag termés jutalmazza.


FóliafákÜvegházak

Kártevők elleni védelem

Kártevők elleni védelem

Csak a fantáziádon múlik, hogy milyen magokat, palántákat, bokrokat vagy fákat választasz. A gyümölcs-, zöldség- és virágágyások szépségét mechanikai, vegyi és biológiai eszközökkel védjük meg a betegségek és a kártevők ellen. Ismerkedjen meg a kártevőfogók és -riasztó szerek választékával. A gazdag termést a megfelelő táplálkozás és trágyázás biztosítja.


Műtrágyák

Kerti házak

Kerti házak

Védje a gyermekeket és a háziállatokat, és tárolja a kerti szerszámokat, vegyszereket és tápanyagokat a kerti dobozok és kerti házak biztonságában.


Kerti tároló dobozokKerti házakGyermek kerti házakKültéri tárolódobozok

Házak rovarok számára

Házak rovarok számára

Keressen egy helyet rovarházak elhelyezésére is, hogy vonzza a madarakat és a beporzókat. Boldoggá tesznek, és gazdag termést biztosítanak.


A kert rekreációs része

Az üdülőterület a kikapcsolódás és a szórakozás helye.

Kerti tavak

Kerti tavak

Beteljesítheti vágyát saját kerti tava iránt. Ha van egy kis kertje, akkor biztosan örülni fog egy kisebb vízpartnak, madáretetőnek vagy szökőkútnak. Nagyobb terület alkalmas öntisztító tó létesítésére, haltenyésztési, fürdőzési lehetőséggel.


SzökőkutakKerti tavak

Kerti díszek és sétányok

Kerti díszek és sétányok

Tegye teljessé kertje kellemes hangulatát kavicsból, fából vagy kőből készült kanyargós ösvényekkel. A modern beton lépcsők és szegélyek, különféle hidak és kerítések, fából, fonott vagy bambuszból készült paravánok üdvözlendő stílusos elem. Hozzon létre egy külön zónát, ahol pihenhet a napon vagy ülhet a barátokkal.


Kerti pergolákKerti lámpákKerti díszekDíszek a kertbeKerti utak

Kerti bútor

Kerti bútor

A kültéri kerti bútorok számos változatban és színben, valamint különböző anyagokból készülnek. A tömör és egzotikus fából készült, időtálló fatermékek megfelelnek az Ön igényeinek, vagy inkább korszerű, karbantartást nem igénylő anyagokra cseréli őket?

Kerti bútor, ami kötelező!


Kerti székekGyermek kerti bútorKerti bútorKerti hintákKerti padokKerti ágyakKerti nyugágyakKerti ülőgarnitúrákKerti kanapékFém kerti bútorPonyva kerti bútorokhozBambusz kerti bútorKerti készletekKerti étkezőgarnitúrákKerti nyugágyTeak kerti bútor

Párnák és huzatok

Párnák és huzatok

Szereted a kényelmet és a puha luxus érzését? Egészítse ki kerti ülőhelyét párnákkal, párnákkal vagy takaróval. Stílusosan kiegészítik a pihenőteret függőszékekben, hintákban és hálókban.


Ülőpárnák

Árnyékolás

Árnyékolás

Ülés közben ne felejtse el árnyékolni magát a nap erős sugarai elől. A megfelelő árnyékolástechnika megvédi Önt, és biztosítja a szükséges intimitást az ülés során. Válogathat partisátrak, pergolák, napernyők, napellenzők, feszített lepedők, oldalsó vízszintes redőnyök, paravánok, paravánok és egyéb lehetőségek közül.


SátrakParti sátrakKerti pergolákKerti sátrakKerti parti sátrakÁrnyékolás

Gazebok

Gazebok

Fontolja meg a pavilonokat, ha a kertjében nincs elegendő árnyék a pihenéshez, és ha van elég szabad helye. Válasszon a stílusok, anyagok és méretek széles választékából. A forró nyárban biztosan értékelni fogja a kellemes szellő érzését.


GazebokKerti pavilonokKerti sátrak

Napraforgók

Napraforgók

Ha kisebb a kertje és kevés helye van a pavilonnak, akkor a napernyők kiváló választás. Választhat a legegyszerűbbtől a nagyméretű luxus esernyőkig, UV védelemmel és kiváló minőségű masszív konstrukcióval. Megvédenek a meleg nyári esőtől is. A választásnál ügyeljen arra, hogy ne feledkezzen meg egy stabil és megbízható alapot a biztonságos rögzítéshez, és egy jó védőburkolatot az elrakáshoz.


NapernyőkNapernyő állvány

Napozás

Napozás

Amikor élvezi a nyári napokat, ne feledkezzen meg testének bőrének védelméről megfelelő fényvédő krémekkel és kiegészítőkkel. Mindenekelőtt fejét megfelelő huzattal, szemét pedig kiváló minőségű UV-szűrős napszemüveggel védje.


NapszemüvegKerti nyugágyakNapozóágyakNapozás

Trambulinok

Trambulinok

Aktív vagy és úgy gondolod, hogy formában vagy? Eleged van a pihenésből? Vagy szórakoztatni és fárasztani kell a gyerekeket egy esti buli előtt? Javítsd tested és kezed koordinációját, és élvezd az elegendő adrenalint a trambulinon való ugrálással. Az ugrás egyszerre szórakoztató és fitnesz. Válasszon kiváló minőségű és biztonságos trambulinokat alkalmi szórakozáshoz baráti társaságban vagy tökéletes sportteljesítményhez.


Trambulinok

Gyermekkerti játszóterek és mászókák

Gyermekkerti játszóterek és mászókák

A mozgás szórakozás és kikapcsolódás a gyerekek számára. A rejtélyek felkutatása elengedhetetlen ahhoz, hogy fenntartsák figyelmüket. Javítsák mozgásuk és látásuk koordinációját. Teremtsen kerti játszótereket a kicsiknek. A döntés meghozatalakor fordítson különös figyelmet a biztonságra, a megfelelő anyag kiválasztására és a tevékenységek sokféleségére. A multifunkcionális otthoni játszóterek jó választás. Felszereltségeik között megtalálható a hinta, mászóka, homokozó, ház, mászófal, létra és sétány, valamint különféle kötélakadályok a mászáshoz, labirintusok.


Gyermek mászókák

Játékok a kertben

Játékok a kertben

A szabadtéri játékok ideálisak a szabadtéri szórakozáshoz. Változatossá teszik a kerti partikat is. Szórakozhat egyedül, gyermekeivel vagy barátokkal csoportosan. Csak válasszon a hagyományos ütő- és labdajátékok széles skálájából, mint például a foci, kosárlabda, asztalitenisz, tollaslabda, darts, íjászat vagy repülő csészealjak dobása. Szokatlan, kevésbé ismert játékokkal lepik meg vendégeit. Próbálja ki a petanque-ot a homokban, a curlinget a verandán, a floorballt, a krokettet, a discgolfot, a cornhole-t, a minigolfot vagy a gyepen a különböző célpontokra dobásokat. Szórakoztassa a kicsiket és az idősebbeket a vízicsúszdán. Sok játék hordozható és otthon is használható.


Szabadtéri JátékokTollaslabdaJátékok a kertben

Napelemes zuhanyzók

Napelemes zuhanyzók

Napozáskor ne felejtsd el gyakran felfrissülni. Ha nincs medencéje vagy pezsgőfürdője, a napelemes zuhany jó szolgálatot tesz. Csak a napsugaraknak köszönhetően kellemes langyos felüdülési forrás.


Kerti zuhanyzókNapelemes zuhanyzók

Kerti grillek

Kerti grillek

A kerti nyár minden bizonnyal hétvégi grillezés a barátokkal, steak grillezés, pörkölt főzés és fondü bulik is. Fedezze fel grillét a szórakozás és az élvezet kedvéért. Válassza ki a fűtési módot. Klasszikus szén és fa, gáz vagy elektromos grill. Vegye figyelembe a méretét, helyét vagy tárolását. A grillezés eredménye az Ön képzeletétől, ügyességétől és a használt receptektől függ.


GrillsütőkGrillező eszközökGrill rácsokNyársak grillezéseEdények grillezéshezKontakt grillekGáz grillsütőkGrillezésKerámia rácsokFaszén grillek

Étkező és evőeszközök

Étkező és evőeszközök

Vacsorázzon barátaival modern módon. Elevenítse fel a találkozót stílusos terítékekkel és kiegészítőkkel. Sok vendége van, és a lehető legjobban szeretné ellátni őket? Szerelje fel magát kiváló minőségű eldobható edényekkel. Cserélje le a közönséges műanyagokat cukornádból vagy különféle komposztálható bioanyagokból készült ökológiai műanyagokra. Válogasd szét a hulladékot biológiailag lebomló zsákokba, csomagold környezetbarát csomagolásba az élelmiszereket a barátoknak.


Evőeszköz

Kerti és napelemes világítás

Kerti és napelemes világítás

Hosszabbítsa meg a mulatságos bulit a barátaival a megfelelő kerti világítás kiválasztásával. Választhat oszlopos, pontszerű vagy fali elektromos és napelemes világítás közül. Egészítse ki a stílusos szórakozást fényfüzérekkel és füzérekkel. A megfelelő választással akár éjszaka is kedvedre gyönyörködhet a kertben és élvezheti az igazi nyári kikapcsolódást.


Kerti világításNapelemes világítás

Olvassa el is

Téli gumik a biztonságos vezetéshez hideg utakon

Valószínűleg már nem fér kétség a téli gumi használatának szükségességéhez a nehéz téli időjárási körülmények között. Az általános ajánlás az, hogy váltson téli gumira, ha a környezeti hőmérséklet 7°C alá csökken.

Házi pékségek friss kenyér és péksütemények készítéséhez

Szeretsz egy friss, ropogós szelet kenyeret vagy egy meleg, illatos péksüteményt reggelizni? Akkor mindenképpen szerezzen magának egy kis házi pékséget.

Konyhai robotok – megbízható társak főzéshez és sütéshez

Fedezzen fel egy megbízható társat napi vagy alkalmi főzéshez és sütéshez. Legyen kreatív szakács. Készítsen ételeket a világ minden tájáról.

Gyorsfőzők az egészséges ételekhez, energiát és időt takarítanak meg

Sajátítsa el kedvenc ételeinek elkészítését az idő töredéke alatt. Az egészséges, nagyobb nyomáson végzett gőzfőzés jelentősen lerövidíti az elkészítési időt és ezáltal energiát takarít meg.

Gazdaságos TV mindenki számára egész évben

A modern televíziókészülékek intelligens, gazdaságos SMART eszközök minden háztartásban. Gazdag funkciók, rendkívül lapos időtlen kialakítás, kiváló kép és hang predesztinálta őket a mindennapi használatra.

Joghurtkészítők – segítők a természetes immunitás támogatásában

Készítsen otthon ízletes probiotikus joghurtokat kiváló minőségű friss vagy szárított gyümölcsökből. Szerezzen megfelelő immunitást a jó baktériumoknak köszönhetően, amelyek nélkülözhetetlenek a bél mikroflóra megfelelő működéséhez.

Ruhagőzölő a ruhák egyszerű kezeléséhez és fertőtlenítéséhez

A gőz lágyítja és kiegyenesíti a textil szálait, ezáltal kiegyenesíti a ráncos ruhákat és a redőket. Ugyanakkor hatékonyan fertőtleníti a textíliákat.

Hogyan válasszuk ki a legjobb kávét?

A kávé az egyik legrégebbi és legnépszerűbb serkentő ital. Ízletes ok a baráti találkozásokra, a kellemes kikapcsolódásra, pihenésre.

Házi füstölők a füstölt húsok természetes tartósítására és teljes ízére

A szárítással együtt a füstölés az élelmiszerek tartósításának legrégebbi formája. A népszerű hentesek és húsfeldolgozók kiváló alkalom az egész család és baráti találkozásra.

Ablaktisztítás – hatékony és modern

Az ablakok, tükrök, zuhanyfülkék vagy különféle sima fényes felületek tisztítása otthon gyakran rémálom. De tedd hatékonyan és korszerűen.

Pihenjen a téli sportok mellett

Szlovákia gyönyörű hegyvidéki ország számos jól felszerelt téli üdülőhellyel. Remek környezetet kínálnak a kikapcsolódásra és sportolásra, kiváló hóviszonyok mellett.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő főzőlapot?

Szerelje fel modern otthonát üvegkerámia főzőlappal vagy biztonságos indukciós főzőlappal. Próbálja ki az innovatív, szórakoztató, egyszerű főzést és sok intelligens funkciót.